Baloni – šta znači sanjati balone?

Mada su na javi baloni obično povezani sa nekim srećnim i radosnim događajem, kada je njihova simbolika u pitanju ipak ona i nije tako dobra jer označava neku nestalnost, lakoću i preveliku baš „zanesenost“, kao i stalnu strepnju od „pucanja“, odnosno neku nepredvidivost u postupcima koji su odlika osobe o kojoj se govori.

U nastavku teksta saznaćete šta znači sanjati balone.

Šta znači sanjati balone – baloni kao predominirajući motiv u snovima 

U snovima su baloni kao motiv dosta učestali, ali im je i sama simbolika dosta šarenolika i vrlo je i raznovrsna, pa se svakako deli na pozitivnu ili dobru, i na onu baš negativnu ili lošu, ali nekada takve granice nisu sasvim striktne, pa sama tumačenja snova o balonima zavise najviše od nekog konkretnog događaja i/ili situacije koja se vidi ili doživljava kao takva.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji i najčešće i sanjani snovi o balonima, te ili data analiza i tumačenja po sanjaricama i sanovnicima, ili pak značenja pomenutih konotacija na javi, koje su u snu predominantan događaj.

Sanjati da vidite dosta balona raznih boja koji su se „razleteli po nebu“ i vas prizor očarava 

Vama je neophodan neki odmor i rasterećenje, jer ste stalno preokupuirani brigama, i pokušavate da „sve konce držite u svojim rukama“, što postaje vrlo i zamorno i iscrpljujuće. 

Loading...

Sanjati da kupujete balone i da želite one najveće i najlepše da biste ih nekome darovali 

Veliki ste materijalista i u svemu težite da nađete neku korist, inače ne želite da se uopšte nečim „zamajavate“, ako ne možete da dobijete makar neku poziciju ili moć, te bogatstvo kojim ćete i da se ponosite i da se svima hvališete. 

Sanjati da ste slučajno ispustili „helijumske balone“ i da vam je žao jer su odleteli u vazduh 

Propustili ste neke odlične prilike da se ostvarite u poslu kojim se bavite, a jer ste bili sumnjičavi i predugo ste se premišljali, pa se sada kajete ali je već prekasno, i morate da se pomirite sa time da „gledate kako neko drugi“, i postiže ono što ste i vi sami mogli, a da ste bili malo odlučniji. 

Sanjati da su baloni „teški“ i da su popadali svuda oko vas i da počinju da pucaju po jedan 

Loading...

Vi ste predugo trpeli i ćutali, i sve ste „nagomilavali u sebi“ i nezadovoljstvo i bes, pa ćete da sve kažete osobama koje su se prema vama ponašale vrlo ružno ili koje su vas izneverile, i biće vam i puno lakše, a kada sve što ste trpeli budete „izneli na svetlost dana“. 

Sanjati da ste iglom namerno probušili nečije balone i da ta osoba počinje da plače kao dete 

Imate sklonost da stalno dajete lažna obećanja, koja i sami znate da ne možete da ispunite, ali ste željni da vas drugi cene, i da veruju da ćete da im pomognete i ostvarite neke želje, dok ih sasvim ne razočaraju činjenice, da ste ih samo obmanuli i da niste osoba kakvom su vas smatrali. 

Sanjati da pokušavate da naduvate mnoge balone da biste nekome priredili iznenađenje 

Iscrpljeni ste jer morate da radite zarad pukog preživljavanja ono što ne volite i ne želite, a za šta ste i prekvalifikovani i premalo plaćeni, a poslodavac se pretvara da ne vidi vaš trud, samo da i ne bi morao da vam da povišicu. 

Sanjati da ste poleteli u vazduh držeći se za balone i da strahujete da ćete pasti ako puknu 

Loading...

Zaneli ste se u nekim svojim uspesima i ostvarenjima, pa ste postali vrlo nadmena i ohola osoba, i smatrate da „vredite više nego drugi“, što nikako nije dobra osobina, i uskoro ćete da veoma lako „propadnete“, jer ste od sebe oterali sve one koji su i mogli i želeli da vam pomognu. 

Sanjati da ste dobili od svog partnera balone u obliku srca ali da oni počinju svi da pucaju 

San je dosta implikativan, te označava skoru prevaru vašeg emotivnog partnera, koji će pokušati sve da „zataška“ i da se pretvara da vas voli i da vam je veran, ali je sve to samo privid, i neće ni moći da predugo potraje. 

Sanjati da vam se balon izduvao i da nikako ne možete da ga opet naduvate i besni ste i ljuti 

Izgubili ste neke prilike koje ste žarko želeli i iščekivali, a sve svojom krivicom, jer ste bili vrlo i neodgovorni i neodlučni, pa pokušavate da sve popravite ali „na mišiće“, pa ništa nećete moći da dobijete na takav nepromišljen način. 

Sanjati da pravite za nekoga „figure od balona“ kako biste ga nekako zabavili i oraspoložili 

Stalno se ponašate neozbiljno i pokušavate da svima ugodite, a „praveći od sebe klovna“, te kada pokušate da predstavite neke svoje dobre planove i ideje, ljutite se što vas niko ne shvata ozbiljno i sve ste sami sebi „zakuvali“. 

Sanjati da se igrate sa decom balonima i da ste slučajno nekoliko njih probušili i uništili sve 

Imate sklonost da stalno razočaravate osobe koje u vas imaju poverenja, te i koje vas podržavaju i nesebično pomažu u svemu, ne jer ste pokvareni i bezobzirni, već jer brzate i ne razmišljate, pa se prečesto ponesete lakomisleno i naivno, i sve „skroz upropastite“. 

Sanjati da šutirate neke balone koji su vam se „našli na putu“ ali oni ne pucaju već stoje tu 

Olako ste shvatili neke realne prepreke i probleme koje ste imali na svom putu ka cilju, pa ste ih zanemarili dok su bili lakše rešivi, ali oni nisu nestali „sami od sebe“ kako ste se vi nadali, već su postali veći i teži, i moraćete da se zaista pomučite da ih sve prenebregnete.

Sponzorisano

Loading...