Bivši dečko – šta znači sanjati bivšeg dečka?

Na javi je bivši dečko obično sinonim za ono što je prošlo, što se nekako prebolelo, što je donelo i velike patnje i tugu, i jednostavno obeležilo jedan period života, ali je raskid bio neminovnost, a koja je „podneta“ manje ili više emotivno i teško. 

Šta znači sanjati bivšeg dečka – bivši dečko kao predominirajući motiv u snovima

Mada se često žargonski kaže da „postoji razlog zašto se neko naziva bivši“, te i da je obnavljanje stare ljubavi „istog lošeg ukusa“ kao i „ponovo podgrejan krompir“ (jer se na taj način emocije pak „vraćaju na silu“, a raskid je imao svoj konkretan razlog i povod), ipak su svi snovi o bivšem dečku, naravno najčešći kod osoba koje imaju skori i „svež“ raskid, ili koje se podsvesno istog i pribojavaju, a jer su realno njihovi emotivni problemi veliki, i pitanje je dana kada će veza koja je „na staklenim nogama“, doživeti potpuni krah.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći snovi sa predominantnim motivom bivšeg momka, kao i njihova približna i jasna tumačenja i značenja, koja su svakako različita shodno konkretnoj situaciji koja snom preovladava.

Sanjati da vidite bivšeg dečka ali da sa njim ne započinjete nikakav razgovor 

Patite u sebi zbog nekih odluka ili reči, kojima ste povredili osobe koje su u vas verovale i kojima je bilo stalo samo do vaše sreće, ali ste na žalost to kasno uvideli.

Žalite za onim što ne možete da vratite, i morate da se osmelite da krenete dalje, napred, a bilo da je u pitanju vaš emotivni ili bračni partner, ili generalno neki poslovni aspekt vašeg života na koji se stalno vraćate, a sve jer ne možete da zaboravite da ste sami krivi za svoje neuspehe. 

Loading...

Sanjati da ste se pomirili sa svojim bivšim dečkom na njegovo insistiranje 

Vi pristajete na neke kompromise zarad tuđe dobrobiti, iako sami niste srećni niti zadovoljni, ali ste dobra i plemenita osoba, mada ste i do neke mere naivni, pa ne vidite da vas svi samo koriste.

Treba da se osmelite da kažete „ne“, i da se borite za ono u šta sami verujete, ali vi niste neko ko ume da se bori za sebe, i zbog toga svi oko vas uspevaju, a vi „stojite“, i imate utisak da je svaki vaš postupak pogrešan, i da se ne pomerate sa „mrtve tačke“, već samo činite dobro drugima. 

Sanjati da ste obnovili vezu sa bivšim dečkom na sopstvenu inicijativu 

Ovakav san ukazuje da ste vrlo tvrdoglava i „naporna“ osoba, i da nikada ne odustajete, a sve dok ne dobijete ono što želite, ali ne razmišljate prethodno da li vam to zaista čini štetu ili korist.

Loading...

Uporno se vraćate na neke stare greške, te vi tako propastite zbog loiših procena i navika, odlične prilike, ali ne želite ni po koju cenu da prihvatite savete iskusnijih i dobronamernih osoba, i to baš i shvatate kao atak na vaš integritet i kao ugrožavanje vaših prava i ličnih sloboda, pa se još više i žustrije protivite. 

Sanjati da se ljubite sa svojim bivšim dečkom iako znate da je to pogrešno 

Pokajaćete se zbog nekih svojih brzopletih odluka, u poslu ili ličnom polju života, i kada bude kasno shvatićete da ste veoma pogrešili u procenama, i da ste postupili sasvim nepromišljeno.

Nekada ovakav san može da znači da ste vi osoba koja voli da rizikuje i da proba da na svoj način ostvari neke ciljeve, ali se na kraju pokaže da ste se zaludno trudili, jer menjate samo neke ciljeve i planove, ali ne i postupke kojima treba da dođe do njihove realizacije. 

Sanjati da ste intimni sa bivšim dečkom iako se niste pomirili i obnovili romansu 

Zbog nečega vas veoma „grize savest“, pa u snu imate projekciju podsvesti o nekim svojim lošim delima, i sva je prilika da ćete sebe ili bliske osobe da postidite i osramotite, i da ćete izgubiti svu pomoć i potporu koju ste imali od onih koji vas vole.

Loading...

Moguće je da ćete u zbilji da prevarite svog emotivnog ili bračnog partnera koji vas je veoma pak poštovao i voleo, i u vas imao bezgranično poverenje, a vaše opravdanje će biti da ste se osetili ili sputano, ili da vas je „strah od bliskosti“ naveo na grešku, što nije fer i korektno sa vaše strane. 

Sanjati da se svađate sa bivšim dečkom i to vas vrlo rastužuje i uznemirava 

Vi još uvek patite zbog nekih grešaka ili starih ljubavi iz prošlosti, ali sve skrivate „pod maskom“ agresivnosti, hladnokrvnosti i žustrine u ponašanju i govoru.

Usamljeni ste i veoma tužni, jer ste se osetili iznevereno i jer ste shvatili da nemate na koga da se i oslonite i kome da verujete, ali ste donekle sami krivi, jer ste od sebe baš vi svesno oterali prave i iskrene ljude, pa se uzaludno kajete, jer oni neće tako lako da vam oproste i da sve zaborave.

Sanjati da se svađate sa bivšim dečkom i to vam na neki način „prija“ da se rešite besa 

Ovakav san znači suprotno na javi, te da ste vi osoba koja je mirna i povučena, i koja dozvoljava da je svi drugi „gaze“, i nemate volje ni energije da se borite, jer ste dugo potišteni i povučeni u sebe.

Naime, vi ste nedavno pretrpeli neke velike lične ili profesionalne nepravde ili gubitke, od kojih nikako ne možete da se oporavite, i ponašate se kao da „nemate ni malo pameti“, pa vas svi lažu i koriste vašu naivnost, a vi bez razmišljanja radite po tuđem nalogu, jer ste se „prepustili životnim tokovima“, i ni za šta vas nije briga i sasvim ste ravnodušni na sadašnjost koja je realna i oko vas. 

Sanjati da vaš bivši dečko ima novu devojku koja je vama nepoznata na javi 

Neke osobe koje ne poznajete na javi, imaju protiv vas loše namere, i pokušaće da vas namame u klopku, i da iskoriste vašu dobrotu, plemenitost i znanje, za svoje ciljeve i lična postignuća.

Vi niste ljubomorni, zavidni, beskrupulozni i pokvareni, ali to ne znači da su i svi drugi takvi, pa i treba da pazite sa kime ulazite u saradnju, sa kime delite životni i radni prostor, i treba da se vrlo i čuvate nekih osoba koje će uskoro da se pojave u vašem životu, jer su vam one velika pretnja. 

Sanjati da vaš bivši dečko ima novu devojku koju vi na javi i odlično poznajete 

Pomenuti san ima sličnu konotaciju na javi, te označava često to da ste vi sumnjičavi da vam je ili vaš partner bio neveran, te i da mu se dopada neko ko je vaša bliska prijateljica ili koleginica.

Sa druge strane, vi ste postali svesni da vam neke osobe nisu pravi prijatelji, već da vas samo lažu i koriste, te ćete da ih vrlo vešto od sebe udaljite, i da ćete se vi sami snaći da povratite svoj ugled i/ili dostojanstvo, koje su vam, zlonamerne osobe urušile ogovaranjima. 

Sanjati da plačete zbog bivšeg dečka jer ga još uvek volite i niste ga preboleli 

Moguće je da ćete se suočiti sa nekim zdravstvenim tegobama, ili da će da se razboli i pati neko do koga je vama veoma na javi i stalo, i za koga ste vrlo vezani emotivno.

Po drugim tumačenjima, ovakav asn označava da ste „raskrstili“ sa tugovanjem i sa jadikovanjem i da ste rešeni da sve promenite i da počnete iznova, te da ne želite da sebe sažaljevate, ni da date drugima povoda da vam se podsmevaju, niti da vas žale i gledaju vas kao gubitnika i uzaludnu ili „jadnu“ osobu. 

Sanjati da vas bivši dečko moli da se pomirite jer vas on još uvek voli 

Ohola ste i vrlo okrutna osoba, i nemate osećaja za tuđe patnje i bol, jer vi ne vidite nikoga osim samo sebe, i važan vam je samo vaš lični cilj i postignuća, dok druge često kinjite i prečesto ih i omalovažavate, kao da su od vas „manje vredni“.

Ovakvo vaše ponašanje će vas uskoro dovesti u situaciju da se nađete u velikim problemima, čak i nekim koji su u vezi sa zakonom koji ste prekršili, ali sva „vrata na koja pokucate“ za vas će biti zatvorena, jer ste to i zaslužili, i treba da sami snosite posledice.

Nemojte omalovažavati i kinjiti druge, jer niste iznad nekoga i niste bolji jer imate više novca, ili znanja, iskustva, i trudite se da budete blagi i da svima pomažete, jer samo će vam se na dobra ili plemenita dela, vratiti „istom merom“. 

Sanjati da ste vi ubili svog bivšeg dečka 

U velikim ste unutrašnjim nedoumicama i potiskujete svoj bes i nezadovoljstvo, pa je pitanje trenutka kada ćete da se sa nekim posvađate, i da stvorite jedan potpuni „haos“, jer ste predugo ćutali i trpeli nepravdu.

Generalno niste neko ko je svađalačka i konfliktna osoba, i možete dosta toga da istrpite zarad svoje i tuđe dobrobiti, ali kada neko baš pretera sa manipulacijama, iskorišćavanjem vašeg ili pak tuđeg rada i truda, i kada vam uopšteno nanese nepravdu, vi ste neko ko ume da zaista „plane“. 

Sanjati da vam je bivši dečko vrlo teško povređen ili da je invalid 

Ostvarili ste svoje ciljeve na račun drugih, i ne slutite kako će vam se sama „sudbina“ ubrzo i vrlo okrutno osvetiti, i budite na oprezu i najbolje što pre potražite oproštaj, dok ne bude prekasno. 

Sanjati da vam je bivši dečko mrtav 

Iako je vaš emotivni partner vrlo nezadovoljan i nesrećan u vezi sa vama, vi se ponašate kao da je sve savršeno „u redu“, i ne dozvoljavate da on vas napusti, te ste vrlo sebični i samoživi.

Sponzorisano

Loading...