Brkovi – šta znači sanjati brkove?

Jasno je da su na javi brkovi odraz muževnosti i nekog „zrelog doba kod muškaraca“, ali oni ipak nekada mogu da se protumače kao simbol nekih skrivenih reči i pokušaj da se neke tajne sakriju i da se neke želje i maštanja „nikada na glas ne kažu“.

U nastavku teksta saznajte šta znači sanjati brkove.

Šta znači sanjati brkove – brkovi kao predominirajući motiv u snovima 

Brkovi su dosta učestao motiv u snovima, i imaju raznovrsna tumačenja i značenja, sve zavisno od toga ko ih i kako sanja, ali se svakako po pravilu na javi tumače kao dobra ili loša konotacija, te se nekada smatraju direktno implikativnim simbolom, a nekada im je značenje prikriveno i baš preneseno u pravom smislu te reči.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji i najzanimljiviji snovi u kojima dominira i najčešće se doživljava ovaj pomenuti motiv, uz propratnu analizu značenja i tumačenja na javi, a već po najpoznatijim sanjaricama i sanovnicima od davnina pa sve do danas.

Sanjati da vidite neku osobu koju ne poznajete ali koja je upečatljiva zbog svojih brkova 

Neko je na vas ostavio izvanredan utisak, sve zbog svog stava i razmišljanja, i vi želite da takva osoba bude vaš saradnik i prijatelj, jer smatrate da mnogo toga možete zajednički da postignete. 

Loading...

Sanjati da vidite neku vama poznatu osobu sa brkovima i da je ne prepoznajete zbog njih 

Vama draga osoba koju ste smatrali prijateljem, veoma će lako da vas razočara, a kada shvatite da se stalno pretvarala da vam je odana i da vas voli i podržava, kako bi ostvarila neku korist od vas, i kako bi mogla da profitira na „vaš račun“, a da sve zasluge „pripiše sebi“. 

Sanjati da vi imate brkove i da vam je to stresno i strašno (jer ste na javi ženskog pola) 

Pokajaćete se jer ste nekome poverovali, i iz naivnosti ili ljubavi ste napravili neke velike greške i niste u stanju da ih nikako razrešite, i osećate se usamljeno i iznevereno od strane onih kojima ste verovali, ali vas je i sramota što ste postideli ljude koji su vas smatrali poštenom i sasvim časnom osobom. 

Sanjati da imate lepe i guste brkove i ponosni ste i srećni (a na javi ste muškog pola) 

Loading...

Imate razloga da se ponosite nekim svojim postignućima, a posebno jer ste u sve to ulagali baš i neizmerni trud i energiju, te niste zatražili ničiju pomoć, a niti pokušali da sve postignete na neki lakši i brži način, koristeći se malverzacijama i/ili spletkama. 

Sanjati da brijete svoje brkove jer su vam dosadili i niko ne može da vas bez njih prepozna 

Odlučili ste se na neke radikalne promene, jer vam je stalo da se pokažete i dokažete kao poštena i čestita osoba, koja može radom i tudom da postigne mnogo, jer vam je dosadilo da vas smatraju nekim, kome je sve „stavljeno na tacnu“, i jer svi veruju da vam drugi obezbede sve što želite. 

Sanjati da brijete nečije tuđe brkove i da ste mu sasvim  „upropastili lični opis“ namerno 

Zajedljiva ste i zlonamerna osoba, i pokušavate na sve načine da druge osobe koje su vam neka i konkurencija i sabotirate, ali na jedan vrlo prefigan način, pretvarajući se da im pomažete i da ih savetujete, a u suštini ih samo „potkopavate“, i činite da se potpuno unazade u svemu što rade. 

Sanjati da uređujete ili „potkraćujete“ sami svoje brkove da bi oni baš bili lepi i negovani 

Loading...

Veoma ste površna osoba, koja ne pridaje nikada značaja nekim važnim ljudskim karakternim osobinama, pa ne umete da procenite osobe koje vas lažu i koje vam stalno laskaju, te da ih pak i razlikujete od pravih prijatelja, koji su spremni da vam uvek iskreno kažu istinu i da vas nekada i po malo grubo „spuste na zamlju“. 

Sanjati da neko ima vrlo duge i guste brkove i da ga vi ništa ne razumete šta govori od njih 

Smatrate da vas neko kome verujete sasvim beskrupulozno laže i obmanjuje, ali ne želite da baš „brzate sa zaključcima“, već ćete da mu vešto napravite „klopku“, i tako ćete njega da postidite i osramotite, a da sebi dokažete da ste za sve bili u pravu. 

Sanjati da neko ima samo jedan brk i da vam je zato veoma smešan i zabavan te ste veseli 

Ne treba da se podsmevate osobama koje su na bilo koji način „drugačije“ i da ih u skladu sa baš i „stavom mase“, odbacujete i ignorišete kao nepodobne za druženje, jer suština jeste u ljudskim vrlinama i kvalitetima, a ne u spoljnom izgledu i u „posebnosti kojoj neko teži“. 

Sanjati da vidite kako neka osoba „lepi veštačke brkove“ kako bi se pretvarala pred vama 

Okruženi ste lažnim prijateljima, koji su suštinski vrlo zlonamerne osobe i koji vama nikako i ne žele da u nečemu uspete, ali vi to nikako ne shvatate jer vam prija pažnja, i laskanje koje dobijate od njih, i ne možete nikako da se „otreznite od sujete i egocentrizma“, koje su vama ovladale. 

Sanjati da vi stavljate sebi „veštačke brkove“ i da pokušavate da glumite da ste neko drugi 

Nije važno da se svakome i po svaku cenu dopadnete, ako morate da se zbog toga menjate i da se pretvarate „da ste neko ko niste“, jer vam je jasno da su pravi prijatelji, oni koji će da vas prihvate sa svim manama i lošim karakternim osobinama, i da vas savetuju da ih promenite, ali nikada ne da vas za to osuđuju, ili da vam se podsmevaju.

Sponzorisano

Loading...