Burma – šta znači sanjati burmu?

Na javi je burma sinonim za vernost, obavezivanje nekoj osobi na ljubav i poštovanje, te je znak i neke trajne i iskrene povezanosti između dve osobe koje se vole i koje žele da zasnuju porodicu u bračnoj zajednici, a u kojoj su se „zavetovale“ da će da se međusobno vole i poštuju.

Pogledajte u nastavku šta znači sanjati burmu.

Šta znači sanjati burmu – burma kao predominirajući motiv u snovima 

Generalno razmatrano su snovi o burmi dosta ulčestali, a pre svega se pretpostavlja da je glavni i važan razlog tome, strah ili pak potreba da se neko „poveže i obaveže“, i da na takav način iskaže svoju iskrenost i zrelost, da se ponaša kao neko odgovoran i sasvim sposoban da se stara o onome i koga voli i sa kim je u zajednici.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći i najupečatljiviji snovi o burmi, te data analiza i/ili tumačenja i simbolika na javi, koja po sanjaricama i sanovnicima može biti dobra ili loša, ali sve i zavisno od neke konkretne situacije i jasne konotacije sna.

Sanjati da vidite burmu koja nije ni na vašoj ni na tuđoj ruci te je samo nekakav simbol 

Niste spremni da se obavežete na neke prevelike rizike ili obećanja, jer ste svesni da ne možete ni da ispunite što se od vas očekuje, i ne želite nikoga da zavaravate i dajete mu „lažne nade“. 

Loading...

Sanjati da vidite burmu na svojoj ruci i da ste iznenađeni jer uopšte nemate partnera 

Očekuju vas neka skora velika iznenađenja i izjava ljubavi od osobe koja vam je prijatelj ili dobar i dugogodišnji poznanik, ali ćete morati da sva udvaranja vi odbijete jer na žalost ne gajite nikako ista osećanja. 

Sanjati da vidite burmu na tuđoj ruci i da vam je žao jer je ta osoba „zauzeta“ za vas 

Stalno imate potrebu da „preotmete ono što je tuđe“ i veoma ste ljubomorni i zavidni, te ste uvek i sasvim spremni da se ponašate veoma podlo i pokvareno, a sve da biste dostigli one ciljeve koji su vama veliki prioritet i „ambicija koja je ostala neostvarena“. 

Sanjati da ste stavili burmu na „pogrešan prst“ i da se ponašate kao da ste slobodni 

Loading...

Niste spremni da se olako odreknete nekih želja i nadanja, pa ste spremni i da se ponašate onako i kako niste navikli i onako kako vam ne priliči, jer ste svesni da ste spretni i inteligentni, ali vas ili dobre ili one savršene prilike nekako „stalno zaobilaze“. 

Sanjati da ste izgubili burmu i da nikome ne smete to da priznate 

Imaćete neke skore privatne probleme, te ste u velikim nedoumicama kako da postupiute, te i da li da priznate iskreno emotivnom partneru i porodici koliko ste pogrešili, i koliko ste ih lagali, ili da se pretvarate da ste sasvim dobro, a kako ih ne biste zabrinuli, osramotili i/ili povredili. 

Sanjati da ste namerno bacili burmu a rekli ste da ste je izgubili jer vam treba „sloboda“ 

Ne umete da se na neke stvari „obavežete“ jer ste naviknuti da sve radite „po svome“ i da uvek vi imate kontrolu nad svakom situacijom, pa ćete da se pretvarate da ste „nevešti“ i da izbegnete baš lako neke i kritike i osude nadređenih, i da ipak na kraju „isterate svoje i da uspete“.

Sanjati da vam je neko ukrao burmu i da ne možete ni da pretpostavite o kome se radi 

Loading...

Niste ni pomišljali da bi vas najbliži prijatelji i/ili saradnici tako „grubo i baskrupulozno“ lagali i izneverili, pa ste i ljuti i razočarani, i svesni ste da im nikada nećete oprostiti niti zaboraviti sva ili poniženja ili neprilike koje su vam priredili. 

Sanjati da ste stavili na svoj prst tuđu burmu i ne možete da je nikako skinete 

Ovakav san je vrlo implikativan i označava da jednostavno nikada ne treba da se pretvarate da ste ono što niste i da „se kitite tuđim perjem“, jer istina kad-tad „izađe na videlo“, i samo ćete da svo poštovanje i ugled lako izgubite, umesto da ste sve iskreno i na vreme priznali i spasili se sramote i nevolja. 

Sanjati da je burma na vašem prstu naglo „pocrnela“ i da nije od zlata kako ste mislili 

Preterano ste se „zaneli“ i smatrali da ste vi „vredniji i bolji od drugih“, ali je činjenica da ste baš i sasvim prosečni i obični, te i da ćete veoma brzo da „tresnete o zemlju“ jer i onako ne možete da dugo budete „rob“ svog ega i prevelike sujete. 

Sanjati da imate neku veoma skupocenu burmu i da je svima pokazujete ponosno 

Pokušavate da se nekome dokažete i da pokažete koliko „vredite“, ali na jedan sasvim pogrešan način, te ćete da izazovete podsmehe i ogovaranja, umesto velikog poštovanja koje ste želeli. 

Sanjati da ste polomili svoju burmu i da nikako ne možete da je ponovo „popravite“ 

Neka vama bliska i draga osoba će da ima neke velike probleme i gubitke, pa ćete vi pokušati da joj na svaki način pomognete, ali neće vam ništa „poći za rukom“ i osetićete se kao da ste nekoga sasvim izneverili. 

Sanjati da vam je burma prevelika i stalno vam spada sa prsta 

Niste spremni da se ni predate nekim obavezama, i/ili pak da se za neku osobu „na duže staze vežete“, jer ste neko ko je uvek težio da „bude i ostane svoj“, i smatrate da svako nametanje ili oduzimanje prava na slobode i mišljenja, vas samo udaljava od nekih situacija i ljudi kojima ste se preterano „posvetili i pogrešili ste u tome“. 

Sanjati da vas vaša burma „steže“ i da ne možete da je skinete iako vam je prst „poplaveo“ 

Realno vas stalno opterećuju i „guše“ neke osobe ili stanja koja vam ograničavaju na neki način i vaše stavove i mišljenja, i vi ne možete da funkcionišete u takvim situacijama, pa stalno bežite od sebe, te i od onih koje smatrate „odgovornim“, za svoj potisnuti bes i stalno nezadovoljstvo. 

Sanjati da vi sa partnerom kupujete burmu i da ne možete da se složite koja vam se sviđa 

Napravili ste neke pogrešne izbore i odluke koje su bile ishitrene, pa se sada stalno premišljate i dvoumite i kod najmanje sitnice, i nećete moći „ni napred ni nazad“, jer ste preterano opterećeni i ne želite da pogrešite ni da rizikujete da sve izgubite. 

Sanjati da ste dobili burmu na poklon od neke nepoznate osobe i da ne želite da je stavite 

Vas neko uslovljava i stalno vam na neki način određuje „kako i šta treba da radite“, pa ćete baš i ubrzo da date otkaz i da se posvetite nekom privatnom poslu, gde ćete imati prilike i da radite ono što zaista volite, a i da sami sebi određujete „granice i domete do kojih smete da idete“. 

Sanjati da ste pronašli nečiju izgubljenu burmu ali ne želite da je vratite iako znate čija je 

Morate da prestanete da stalno težite da preotmete tuđe, i da se napokon zadovoljite onim što ste vi lično postigli, kao rezultat svog rada i truda, pa da prihvatite da su to velika ostvarenja, iako se vama čine sasvim nevažnim i minornim.

Sponzorisano

Loading...