Crvena boja – šta znači sanjati crvenu boju?

Od davnina se smatra da je crvena boja generalno simbol radosti, nečega lepog i svetlog, ali jasno je da je ona i boja krvi, pa često simboliše i neke rane i stradanja.

Šta znači sanjati crvenu boju – crvena boja kao predominirajući motiv u snovima

U snovima je crvena boja kao takva, dosta učestao motiv, te se njena simbolika obično i različito interpretira kao pozitivna ili negativna, u zavisnosti od konteksta samog sna, kao i od događaja i od načina na koji se ovakav san doživljava i vidi.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći i najupečatljiviji snovi o crvenoj boji, kao i neka njihova značenja i tumačenja prema sanjaricama i sanovnicima, koja ih analiziraju i doista verno i pobliže objašnjavaju.

Sanjati da je „sve oko vas crveno“ odnosno da samo vidite crvenu boju kao takvu 

Morate da se izborite sa nekim svojim strahovima i nedoumicama, kako biste uspeli da napredujete i da se ostvarite na svim životnim aspektima, pa da prošlost ostavite „iza sebe“. 

Sanjati crvenu boju ako ste na javi osoba muškog pola (kada muškarac sanja crvenu boju) 

Loading...

Vrlo ste ljubomorna osoba i nepoverljivi ste prema emotivnom partneru, iako vam je više puta vrlo jasno dokazana naklonost i ljubav, vi i dalje imate neke predrasude i sumnje, koje su zaista neosnovane, i tako samo ugrožavate mir i harmoniju koje imate sa voljenom osobom. 

Sanjati crvenu boju ako ste na javi osoba ženskog pola (kada žena sanja crvenu boju) 

Zaljubljive ste prirode i zbog toga drugi lako koriste vaša osećanja, i često vas prevare i olako i izmanipulišu, pa vi stalno tražite neke greške u sebi, i pokušavate da shvatite zašto se baš vama dešavaju tako loše stvari, i šta treba da promenite da biste napokon bili srećni. 

Sanjati da je sva vaša odeća i obuća crvene boje 

Ovakav san nema dobru simboliku na javi, i označava neke skore svađe ili konflikte sa bliskim i dragim osobama, te ćete se veoma razočarati u nekoga kome ste verovali i ništa nikada više neće biti isto, jer ste izgubili poverenje u one koje ste smatrali podrškom i iskrenim osloncem u životu. 

Loading...

Sanjati da vam je koža crvene boje 

Očekuje vas neka lakša akutna bolest ili manja povreda u skorije vreme, pa je poželjno da što pre prekontrolišete svoje zdravlje, te i da se pripazite nekih rizičnih situacija u saobraćaju ili na poslu ako ste izloženi nekoj mogućnosti da ugrozite sebe i da se ozledite. 

Sanjati da vam je kosa crvene boje 

Stalno ste u nekim brigama i razmišljanjima, i skloni ste da često menjate odluke i da pokušavate da pronađete najbolje rešenje, ali to na osobe koje sa vama sarađuju, ostavlja utisak da niste niti dovoljno ozbiljni, i da ne znate tačno „šta treba da radite“, pa se čak i vaša kompetentnost dovodi u pitanje. 

Sanjati da vidite neke nepoznate osobe koje su kao „crvene figure“ 

Imaćete velike neprilike sa osobama sa kojima sarađujete, jer će one pokušati da vas sabotiraju i da vam naškode, ali vi to nećete na vreme da primetite, i bićete izvrgnuti ogovaranjima i ruglu, a iako niste ni krivi, niti ste pogrešili bilo šta u svojim postupanjima. 

Loading...

Sanjati da vidite neke vama poznate ili bliske osobe koje su kao „crvene figure“ 

Na žalost ovakav san nema dobru simboliku na javi, i označava neke skore gubitke i neprilike, a pre svega u vezi sa vama dragim osobama, bilo po pitanju njihovog pogoršanja zdravlja, ili pak u smislu osiromašenja ili gubitka posla, pa ćete da se ponudite da pomognete i da se plemenito pak i „nađete pri ruci“. 

Sanjati da je neka osoba sasvim upečatljiva jer je odevena u crvenu boju 

Neko vam je jasno privukao pažnju, ali se bojite da je ta osoba za vas „nedodirljiva“, te ste razvili neke predrasude pre nego što ste ostvarili bilo kakav kontakt i poznanstvo, i ne treba tako da vrlo i nezrelo postupate i da se vodite tuđim mišljenjima o nekome, već da sami izgradite svoje utiske. 

Sanjati da je sva priroda koja vas okružuje crvene boje 

Neke velike brige i tuge vam slede u skorijem vremenskom periodu, pa treba da budete obazriviji kome verujete, jer će vam sve nevolje izazvati neke osobe koje ste i smatrali prijateljima, ali koje su vas samo grubo izdale, sve zarad lične koristi i ostvarenja ciljeva. 

Sanjati da su svi predmeti oko vas crvene boje 

Morate da prihvatite neke rizike koje sa sobom donosi svaki posao i projekat, pa da se ponašate u skladu sa time, i da se fokusirate na rešavanje prepreka i problema, a ne da pokušavate da ih sami uporno ignorišete, jer oni tako neće nestati, već će samo da se „nagomilaju“ i da tako budu daleko teži za rešavanje. 

Sanjati da vi nešto bojite u crvenu boju 

Sami ste odgovorni za sve svoje greške, i sami sebi stalno otežavate jer ste tvrdoglava i na neki način i „naopaka“ osoba, i stalno verujete da ste samo vi u pravu, iako i činjenice i rezultati baš i pokazuju da to nije tako, i morate da naučite da pravite i da prihvatate kompromise. 

Sanjati kako su vam sasvim crvene oči ili da jednosstavno vidite neke oči koje sijaju crveno

Ovakav san bi mogao da se protumači narodnom poslovicom „u strahu su velike oči“, jer ste vi stalno u nekom grču i stalno stvarate probleme tamo gde ih i nema, pa pravite neke bespotrebne greške i sami sebe dovodite u nezgodne situacije, jer ne možete da se suočite sa podsvesnim vrlo jasnim sumnjama i predrasudama, a koje su duboko ukorenjene u vama.

Sanjati da je nebo iznad vas sasvim crvene boje kao da je „krvavo“ 

Imate neke ambicije i ciljeve koji nisu realno ostvarivi, pa ćete da pribegnete nekim nemoralnim i nelegalnim načinima da ostvarite sve ono što ste zacrtali, ali ćete samo da narušite svoj ugled i reputaciju, i da osramotite one koji su vam verovali, i smatrali vas časnom i poštenom osobom. 

Sanjati da je zemlja kojom hodate sasvim jasno crvene boje 

Upuštate se u neke bespotrebne rizike, kako biste sebi i drugima dokazali da ste osoba koja je vrlo sposobna i koja je istrajna u svojim ciljevima, ali generalno ste odabrali i pogrešno vreme i pogrešan način da sebe istaknete, pa vas uskoro očekuju veliki gubici i neprilike u baš svakom smislu. 

Sanjati da pijete vodu koja je crvena i vi imate utisak „da pijete nečiju krv“ 

Naredni period će biti ispunjen velikim brigama i to pre svega u smislu bolesti ili čak i smrti nekih vama dragih ili bliskih osoba, koje su dugo bolesne i takav ishod je očekivan, ali vi ne možete da sve olako prihvatite, i vrlo ste nesrećni i tužni.

Sponzorisano

Loading...