Eksplozija – šta znači sanjati eksploziju?

Generalno se na javi eksplozija odnosi na neku realnu opasnost koja može da bude katastrofalnih posledica, ali se često i za neku osobu kaže da su joj „eksplozivne misli ili osećanja“, pa je to pak dalje neko ko je impulsivan, ko je naprasit ili je nestrpljiv.

Šta znači sanjati eksploziju – eksplozija kao predominirajući motiv u snovima 

Snovi u kojima je eksplozija dominantan simbol, nisu toliko učestali, ali imaju zaista raznovrsnu i veoma zanimljivu simboliku, koja je najčešće podeljena na pozitivnu ili negativnu, međutim nisu i „jasne i striktne granice“ u tumačenjima ovih snova, koji prevashodno zavise od neke konkretne situacije i konotacije, kako se eksplozija i sanja i doživljava, kao ono što snovima „preovladava“.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji i najzanimljiviji snovi o eksploziji, te data i analiza i tumačenja, a po sanjaricama i sanovnicima, od najranijih perioda pa sve do danas.

Sanjati da čujete neku eksploziju u daljini ali ne znate odakle ona potiče i šta joj je uzrok 

Ne smete da se suočite sa nekim osobama ili greškama iz svoje prošlosti, ali je vaš strah zaista i iracionalan, i po vas je mnogo bolje da sve na vreme prenebregnete, i da postanete osoba koja je dostojna poštovanja i divljenja, jer jedna pogreška „ne definiše čoveka kao lošeg“. 

Sanjati da vidite eksploziju i da ste se veoma uplašili jer sumnjate da ima i povređenih 

Loading...

Izazvali ste neke razmirice i konflikte među osobama sa kojima radite, ali se sada pravite nevešti i pokušavate da se iz svega „izvučete čistog obraza“, iako ste i vi za sve jednako odgovorni, a i to što ste sve prvi obelodanili i priznali, ne čini vas ništa manje krivim i/ili odgovornim. 

Sanjati da ste vi povređeni u nekoj eksploziji i da pokušavate da pozovete nekog u pomoć 

Na žalost ste ostali bez prijatelja i bez podrške kada vam je najteže, jer ste bili vrlo bahati i oholi, i svakoga ste kinjili i omalovažavali, jer ste smatrali da vas niko nije bio dovoljno „dostojan“, pa sada snosite sve posledice, i to kada pokušavate da se sami bezuspešno spasite svega lošeg. 

Sanjati da je neka vama draga i bliska osoba povređena u eksploziji i vi joj pomažete 

Plemenita ste i vrlo humana osoba, i bićete iznenađeni kada vama drugi ne budu hteli da se nađu u neprilikama, iako nikada ništa za uzvrat niste ni tražili, ali ste i smatrali da je pomagati sasvim ljudski, i u tome ste opet pokazali koliko ste naivni i koliko ne umete da procenite ljude, i njihov karakter. 

Loading...

Sanjati da ste vi poginuli u eksploziji ali niko ne može da identifikuje vaše telo ili „ostatke“ 

Pretvarate se da ste neko ko niste, i to radite toliko vešto, da ste i sami počeli da „verujete u svoje sopstvene laži“, i vaš je život postao jedna prava „maskarada“, a gde ste se počeli osećati dobro i stekli ste poverenje i ljubav drugih, ali zaboravili ono baš najvažnije – da je sve laž, i da ćete bez svega da ostanete kada se ona razotkrije kad-tad. 

Sanjati da je neko koga poznajete poginuo u eksploziji ali da vam se čini da to nije ta osoba 

Neko pokušava da vam „predstavi stvari onakvim kakve nisu“, te i da vas sasvim očito prevari i izmanipuliše, ali nije svestan koliko ste vi pronicljiva osoba, i koliko lako shvatite kada je neko toliko drzak i bezobziran da vas „laže u oči“, pa ćete da se sasvim revanširate na jedan vešt ali i po malo okrutan način. 

Sanjati da ste vi namerno podmetnuli eksploziju i da želite da na taj način nekoga uništite 

Imaćete neke skore velike promene koje neće da budu po vas ni najmanje dobre, ali iako znate šta vas „čeka“, vi ne brinete jer ste sigurni da ste poštena i čestita osoba, te i da ništa loše niti i vama, niti onima koji su vam najbliži, ne može da se dogodi, jer niste ničim to ni zaslužili.

Loading...

Sanjati da su vama u kući podmetnuli eksploziju i da ste vi sve izgubili i nemate sklonište 

Ostaćete vi zbog svoje pohlepe i gramzivosti, bez svega onoga što ste stekli ili radom i vrednim trudom, ali nećete mnogo da se nervirate, jer ste smislili način da sve „povratite“, samo što ćete na žalost da se prevarite, i da poverujete onima koji su loši i koji će da vam samo donesu nevolje. 

Sanjati da vam je eksplozija uništila sluh i/ili vid i da ste zavisni od pomoći drugih ljudi 

Iako stalno tražite da vam neko pomogne da odlučite na najbolji i najispravniji način, na iskrene savete „ste sasvim slepi i gluvi“, ali ćete da poslušate one osobe koje su veliki laskavci i lažljivci, i sve loše što vam se u narednom periodu bude dogodilo, na svakom životnom aspektu, sami ste vi i zaslužili, svojom zaslepljenošću i velikom glupošću, koje ste pokazali kada nije trebalo. 

Sanjati da ste u eksploziji koju ste preživeli ostali invalid i da ste vrlo ogorčeni i nesrećni 

Pred vama su neke velike nesreće i gubici, pre svega na privatnom životnom polju, te ćete da se pokajete jer niste na vreme razmišljali o posledicama svojih postupaka, već ste se „opametili“ tek kada je postalo previše kasno, a kako to već i u životu obično i biva. 

Sanjati da ste optužili nekoga da je podmetnuo eksploziju iako ste to zapravo vi uradili 

Lažete i stalno „podmećete drugima nogu“, kako biste samo sebe nekako uspeli da spasite, a kada se nađete u nevoljama, i uopšte vas ni ne zanima ko vam je tada prijatelj ili neprijatelj, i važno je samo da se vaše malverzacije i mahinacije ne razotkriju, te i da „vi spasite svoju kožu“. 

Sanjati da pokušavate da spasete ljude koji su zarobljeni u ruševinama posle eksplozije 

Ne možete da svima „učinite po volji“, i preterano ste se posvetili tome da svako bude srećan i zasovoljan, i sebe ste zapostavili, i ne vidite koliko ste se emotivno i intelektualno „zapustili“, i koliko vam je potrebna i pažnja i ljubav, a koju vi toliko nesebično poklanjate svima drugima. 

Sanjati da identifikujete tela mrtvih koji su stradali u eksploziji i vidite lica svoje porodice 

U stanju ste sve da učinite za osobe koje volite, i nikako vam nije jasno, to zašto vas je partner i prevario i napustio, kada ste za njega uvek imali i razumevanja i pažnje, i bili ste sasvim oduvek i nesebični, pa ste i dali sve od sebe da vaša veza uspe i da „potraje zauvek“. 

Sanjati da vidite dosta mrtvih osoba koje su poginule u eksploziji ali ne prepoznajete nikog 

Srećni ste jer ste uspeli da se spasite neke velike sramote i nekih vesti koje su se odnosile na vašu lošu procenu i postupke koje ste morali da zaboravite, i za sve treba da budete baš vrlo i zahvalni svojim prijateljima, koji su umesto vas preuzeli krivicu, te i tako vam opet i dokazali koliko im vi zaista i u životu značite. 

Sanjati da bežite od neke velike eksplozije koja se „približava i koja se širi“ prema vama 

Sami ste sebi naneli najveću štetu, i nemate prava da bežite, već da se suočite sa onim  što ste pak uradili, jer su vaše laži povredile mnoge druge osobe, a da vi toga niste ili ne želite da budete i baš ni svesni. 

Sanjati da ste videli eksploziju automobila u koji je trebalo da uđete i srećni ste što ste živi 

Vas je vaša prevelika sumnjičavost doslovno spasila nekih velikih neprilika, i zahvalni ste sebi što ste iskustvom stekli način da na vreme procenite ko vam ne želi dobro i kome ste „trn u oku“.

Sponzorisano

Loading...