Kafa – šta znači sanjati kafu?

Poznato je da je na javi kafa smatrana „crnim zlatom“ kada je tek otkrivena, a danas ima jednu i simboliku stalne „budnosti i spremnosti“, te označava one osobe koje su fokusirane i vrlo i uvek spremne i spretne, da se trude do „krajnjih granica“ da u nečemu istraju i da uspeju.

U nastavku saznajte šta znači sanjati kafu.

Šta znači sanjati kafu – kafa kao predominirajući motiv u snovima 

Snovi o kafi su dosta česti, kao i njihova simbolika koja je raznolika i najpre pozitivna i dobra ili negativna i loša, ali retko kada toliko „striktno i implikativno razgraničena“, te najviše i jeste ona zavisna, od ili konkretne situacije i konkretnog događaja, a koji je osnova samoga sna o kafi.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najučestaliji i najupečatljiviji snovi o kafi kao simbolu, te data i analiza i tumačenja po sanjaricama i sanovnicima, a i koji ih jasno i precizno tumače.

Sanjati da vidite kafu koja je neubrana u polju i divite se prizoru zrelih zrna koja se „crne“ 

Veliki ste materijalista i stalno težite da ostvarite i „više i bolje“ od onoga što imate, i postoji vrlo realna šansa da zapadnete u velike dugove, a zbog nekih vrlo nepromišljenih ulaganja. 

Loading...

Sanjati zrna kafe kojih ima dosta i koja treba da se samelju da bi se napravio sam napitak 

Svakako vam je jasno da bilo koji uspeh zahteva određenmi rad, trud i odricanja, i da ništa ne možete postići time što ste lenji i površni, i očekujete da vam se sve „samo odradi, a i da sreća i uspeh padnu sa neba“. 

Sanjati da vi sakupljate zrna kafe sa polja ili berete kafu koju želite da prodate i zaradite 

Vrlo ste precizni i pedantni, i stalno sve „držite kao pod konac“, te upravo zato i ostvarujete baš izvanredne rezultate, ali je to po vas vrlo „stresno i psihički pogubno“, jer nikada nemate ni tren da se opustite, pa je najbolje da neko vreme provedete sa dragim osobama, u miru i razonodi. 

Sanjati da vi uzgajate kafu i da imate veliku sopstvenu plantažu i odličan kvalitet proizvoda 

Loading...

Trudite se da se sa svakim konsultujete i da potražite savete i pomoć kada se osetite „u škripcu“, ali je jedan od osnovnih problema u tome što vi nikada ne poslušate nikoga, te i uvek na kraju pak uradite po svome, već svakako i vrlo tvrdoglavo verujući da „samo vi znate najbolje“. 

Sanjati da vi meljete kafu „ručno“ i da ste oduševljeni njenim mirisom i ukusom 

Morate da se potrudite da razumete i one ljude koji su zarad vašeg uspeha žrtvovali neke svoje ili stavove ili uverenja, i pokušali da vam na svaki način pomognu, i ružno je što i pomišljate da ih ili izdate ili izmanipulišete, kada su oni uvek bili uz vas. 

Sanjati da „pečete“ kafu koja opojno miriše i primamljuje vas da je što pre probate 

Ne volite kada se neko na svaki način trudi da vas nekako „osvoji“, te i da se ponaša prema vama snishodljivo i lažno, pa ste tada vrlo sumnjičavi i ponašate se bezobzirno i drsko, kako biste jasno i stavili do znanja nekome, da ste inteligentni i da ste prozreli neke „zadnje namere“. 

Sanjati da „grickate“ zrnca kafe i da tako unosite energiju umesto da kafu pijete 

Loading...

Niste uopšte dovoljno koncentrisani na neke projekte koje radite, i nije dobro što ste počeli da vi „mešate emocije i posao“, jer ste se preterano „polakomili na bogatstvo“, i nećete uspeti da ipak i ostvarite svoje prvobitno odlične zamisli i ideje. 

Sanjati da kuvate kafu za neke drage goste i da vam je ona sasvim slučajno iskipela 

Neko koga stalno viđate i sa kim se družite, naneće vam baš veliku štetu i nevolje, ali vi ćete sve da oprostite i da zaboravite, jer ste plemenita i dobra osoba, koja smatra da svaki čovek greši i da „jeste sasvim i ljudski pogrešiti“. 

Sanjati da služite kafu svojim neprijateljima kao jedan znak pomirenja i „dobre volje“ 

Vrlo ste lukava i prepredena osoba, i stalno nađete način da ostvarite ono što ste naumili, pa se vi nikada ne osvrćete i ne obraćate pažnju da li ste nekoga povredili, i da li ste nekome naneli vrlo i tešku nepravdu i preveliku štetu, i uništili mu ugled i dobru reputaciju svojim „nedelima“. 

Sanjati da vi pijete kafu koja je previše gorka i koja vam nikako ne prija pa je „šećerite“ 

Pokušavate da prekasno promenite neke stvari, i vama je sasvim „izvesna propast“, baš na svim aspektima života, jer niste slušali nikoga i niste hteli da se menjate „ni po koju cenu“. 

Sanjati da vam je neko skuvao „preslatku“ kafu i da vi ne možete da je popijete od muke 

Udvara vam se neka osoba prema kojoj nemate ista osećanja, i mada vam sve to imponuje, vi morate da budete iskreni i otvoreni, i da tom nekom jasno stavite do znanja, i da ne treba da se „uzaludno nada“, te i da se trudi da vas nekako za sebe i osvoji. 

Sanjati da vam je iskipela kafa po šporetu i nemate drugu koju biste poslužili prijateljima 

Imaćete neke sasvim neočekivane goste, koji će da donesu i lepe vesti, te i da vas obraduju nekim baš odličnim ponudama za saradnju, kao i za ostvarenje ciljeva kojima vi već i dugo težite. 

Sanjati da ste prosuli kafu na nekoga sasvim slučajno i da se izvinjavate i neprijatno vam je 

Vama je osnovni cilj da sabotirate neke osobe koje su od vas realno i bolje i uspešnije, sve jer ste i ljubomorni i zavidni, umesto da ste se na vreme posvetili sebi i svojim idealima, i postigli i više i bolje od svih ostalih. 

Sanjati da ste na nekoga sasvim namerno prolili vrelu kafu i tako ga i opekli i isflekali 

Imate potrebu da se svakome revanširate za neke nepravde koje su vam nenesene, pa ste poznati kao neko kome se „ne treba zamerati“, i upravo zato niko prema vama nije ni iskren jer vas se svi ili boje, ili žele da vas sasvim „unazade i upropaste“, jer ste osoba koja je baš ohola i podmukla.

Sponzorisano

Loading...