Kolači – šta znači sanjati kolače?

Na javi su kolači poznata poslastica i figurativno se odnose na neko zadovoljstvo ili na ostvarenje želja i „slatkih snova“, pa označavaju ono što je lepo i što daje nekome nadanja koja želi da žarko ostvari i da se njima na kraju veseli i raduje.

Šta znači sanjati kolače – kolači kao predominirajući motiv u snovima 

Snovi o kolačima jesu dosta učestali, ali njihova simbolika nije nužno dobra i pozitivna, pa olako i može da predstavlja neko upozorenje i da ima lošu simboliku, zavisno od same konotacije i pak i načina na koji se oni sanjaju i doživljavaju.

U nastavku teksta će biti bevedeni i obrazloženi oni najčešći i najupečatljiviji snovi o kolačima, te i izneta njihova analiza i tumačenje, već prema najpoznatijim sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da vidite neke lepe kolače ali ih ne jedete i pitate se da li su i ukusni koliko su lepi 

Shvatili ste da u životu nije sve onako idealno i lako, kako se u prvi mah i čini, te da je sama slika i spoljašnjost različita od suštine, i da ste se prevarili u nekim procenama, pa ćete imati probleme. 

Sanjati da vi jedete kolače koji imaju divan ukus i da ste oduševljeni i zadovoljni 

Loading...

Nećete imati uspeha u nekim planovima i ciljevima, i osetićete se iznevereno i izmanipulisano, a jer ste se preterano lakomisleno i naivno „zalateli“ u neke dobre prilike kojima niste „dorasli“ ili koje su samo „prevara“ i laž, na koju ste olako i „naseli“, jer ste bili nepromišljeni i lakoverni. 

Sanjati da vi pravite kolače raznih oblika i ukusa i da ste odlični u mešenju ove poslastice 

Neki vaš rad i trud neće dati rezultate kojima ste se nadali, jer vam je neko namerno poremetio ili osujetio sve planove, pa ste vrlo ljuti i razočarani, i morate da pazite da ne „pokleknete“ i olako i ne „upropastite sebe“, ulaskom u neke malverzacije i loše poslove, zarad lakšeg ostvarenja cilja. 

Sanjati da ste od nekoga dobili kolače kao poklon i da ste oduševljeni i srećni 

Neke osobe vas odlično poznaju i pokušavaju da vam se dodvoravanjem i laskanjem „uvuku pod kožu“, pa da iskoriste sve vaše slabosti i nedoumice, i da samo od vas „izvuku neku korist“.

Loading...

Preterano ste skloni da svakome verujete, i nečija spoljašnjost vas zavara i zanese, a dok uopšte i ne umete da procenite ljudski karakter, jer ste preterano samoživi i sebični, pa gledate samo sebe i svoju korist, što ćete na kraju „skupo da platite“. 

Sanjati da ste vi nekome poklonili kolače koje ste ručno umesili i uložili veliki trud 

Tužni ste jer neko ne zne da ceni sav vaš rad i trud, i dosta vam je kritika i omalovažavanja osoba koje su od vas u svakom smislu lošije i manje sposobne, pa se često i sukobljavate sa svakim, i vi stalno „isterujete pravdu“, umesto da se posvetite ciljevima i težite samo da ostvarite napredak.

Morate da se sasvim promenite, te da prestanete da se svakome „povinujete“ i da slušate tuđe ili savete ili mišljenja, jer ste se sasvim „pogubili“ i nemate ni malo samopoštovanja i dostojanstva, pa ste nečija „marioneta“, i sebi ćete tako da stvorite velike neprilike, kada se nađete u situaciji da „odgovarate“ za tuđe nelegalne ili nemoralne postupke, a neće imati ko da vas „odbrani“. 

Sanjati da su kolači preslatki i da ste ih pojeli baš previše pa vam je i muka 

Skloni ste da preterujete u svemu, i nemate realnu granicu kada je nečega „previše i dosta“, pa vi i ono što ste ostvarili i postigli olako „bacate u vodu“, kako biste sebi obezbedili veće i bolje, ali i morate da se prisetite stare narodne izreke, da „ko hoće veće, izgubi iz vreće“.

Loading...

Vama su ambicije i želje veće nego realne mogućnosti i potencijali, pa ste stalno u nekim nadama i željama da se dokazujete, i ne vidite koliko zaista time gubite, i u kojoj meri razočaravate osobe koje su vam verovale, i koje su smatrale da ste časni i pošteni, i da niste neko ko je pohlepan. 

Sanjati da ne smete da jedete kolače jer su oni namenjeni nekom drugom 

Imate neku nesvesnu potrebu da „preotmete tuđe“, stalno ste nesrećni i neostvareni, i zavidite ili onima kojima ne biste smeli, ili ljudima koji su vama dragi i bliski, i to će da vas košta prijatelja i ljubavi najbližih osoba, pa vam uskoro predstoje velika razočarenja i ogromne patnje.

Mada su vas porodica, partner i prijatelji uvek nesebično podržavali i za vas se trudili da daju sve i da vam budu podrška i oslonac, vi ste ih postideli i osramotili, i oni više ne žele da vam veruju i da se sa vama na bilo koji način „dovode u vezu“, i odbaciće vas i izopštiti iz svoje blizine. 

Sanjati da ste kupili neke kolače koji nisu ukusni i koji su „bljutavi“ 

Nadali ste se nečemu što je vama izgledalo „grandiozno i posebno“, ali ste ostali razočarani kada i niste dobili ono što ste očekivali, i smatrate da ste grubo prevareni i izmanipulisani.

Neko kome ste verovali i kome ste vi bili baš verni i odani, olako će da vas prevari i pred vama su neke teške odluke, da li da oprostite i zaboravite, ili da jednostavno „krenete dalje“, jer takvi ljudi ne zaslužuju nove prilike. 

Sanjati da ste bacili kolače jer ne želite da ih jedete ili su oni „bajati“ 

Spremni ste da se odreknete nekih povlastica i nagrada, kako biste ostali dosledni sebi i onome u šta zaista i verujete, i svi znaju da vas ne mogu da „zavaraju“ lažnim obećanjima i lakšim putem i do cilja i do uspeha, jer ste vrlo čestita i poštena osoba, na šta ste doista veoma ponosni.

Nekada se ovakav san tumači kao neke propuštene prilike, koje niste realno i dovoljno procenili, te ste napravili grešku misleći da nisu profitabilne ili da su previše rizične, ali ne treba da se baš i preterano kajete, jer će se na kraju pokazati da ste verovatno i bili u pravu. 

Sanjati da neko vama daruje kolače koji su nejestivi i koji su „veštački“ 

Osobe koje su vam bliske vas veoma grubo lažu i varaju, i misle da vi to ne primećujete, i da ste naivni i površni, pa da mogu da vas iskoriste, ali ste vi vrlo pronicljivi i samo čekate pravi tren, i da im onda baš sve što o njima mislite, vi „kažete direktno u lice“.

Sa vama svako jasno zna „na čemu je“, i vi niste neko ko oprašta i zaboravlja izdaje i neverstva, pa ćete se uskoro žučno posvađati sa partnerom ili prijateljima, i moguć je i raskid veze ili braka koji od početka nisu funkcionisali, iako ste se vi iskreno trudili da sve „uspe“. 

Sanjati da ste pojeli neke otrovne ili pokvarene kolače i da ste na samrti 

Bićete u nekim nedoumicama i u okolnostima koje su nepovoljne i nerešive, jer će neke vama ili drage ili bliske osobe da imaju zdravstvene, ili neke materijalne i emocionalne probleme, ali neće moći da vam zatraže direktnu pomoć, niti ćete vi znati kako da se „postavite“ u takvoj situaciji.

Sponzorisano

Loading...