Lopov – šta znači sanjati lopova?

U svakom smislu je na javi neko ko je okarakterisan kao lopov, osoba koja je nešto tuđe vešto i bespravno prisvojila, bilo da se radi o materijalnim stvarima, ili se pak radi o onom nekome ko je drugom „ukrao intelektualnu svojinu ili ideju“, odnosno o „nekome ko je ukrao nečiju ljubav ili srce“, kada ne mora nužno da se radi o lošem postupku, i kada je poređenje više u metaforičkom pogledu.

U nastavku teksta saznaćete šta znači sanjati lopova.

Šta znači sanjati lopova – lopov kao predominirajući motiv u snovima 

Snovi u kojima je pomenuti simbol dominantan, obično proizliaze iz nečijeg podsvesnog straha ili od loših stvari, ili pak od želje da postignu ono nedostižno i nemoguće „na tuđi račun“, pa je baš i učestalost snova o lopovu velika, a i sama tumačenja su raznovrsna i zanimljiva, pa iako su često i klasifikovana na dobra ili loša, jasna se granica ne može tako lako uspostaviti, te zavisi od neke i konkretne situacije i konotacije samoga sna.

U nastavku teksta će biti navedeni oni baš i najčešći i najupečatljiviji snovi o lopovu, uz analizu i tumačenja same simbolike i značenja snova u celosti, po sanjaricama i sanovnicima koji su naime i „najmerodavniji“ da se ovakvom tematikom bave.

Sanjati da vidite nekog lopova kako se „sa plenom iskrada“ i rešeni ste da ga prijavite 

Pretvarate se da vam je važna nečija dobrobit i sreća, ali je suština da je sve samo laž, i da ste kao i uvek vi najvažniji sebi, jer ste vrlo samoživi i sebični kao osoba, i niko vas baš zato i ne voli. 

Loading...

Sanjati da ste „uhvatili lopova“ dok vam je pljačkao kuću i čekate da dođe policija 

Uspećete da se izborite sa nekim problemima, samo ako sebe promenite i ako se suočite sa nekim činjenicama, te i počnete da radite bolje i u svom interesu, a ne zarad toga da vas svi drugi hvale i da se vama i dive, jer su oni „lažljivi i pretvorni“, a i samo vama „na kraju dana“ i ostaju nevolje i problemi. 

Sanjati da ste vi lopov i da kradete tuđi novac jer nemate dovoljno para da preživite 

Spretni ste i snalažljivi u svakoj situaciji, ali na žalost takve svoje vrline, i imate često praksu da zloupotrebite, te da se i okoristite o neke osobe koje vas smatraju prijateljima, i koje će se u vas na kraju i potpuno razočarati.

Sanjati da ste vi lopov i da bežite od nekoga koga ste opljačkali i ko vas juri da vas ubije 

Loading...

Pretvarate se da ste „nevini i naivni“, ali ste u suštini vrlo opasna i proračunata osoba, koja tačno zna koga može da prevari, a kome je bolje da se „ne zamera“, i odlično prolazite u životu, sve do trenutka kada ćete nekome kome ne treba da nesvesno „stanete na žulj“. 

Sanjati da vi jurite lopova i da uspevate da ga sustignete ali vam on ipak izmiče „za dlaku“ 

Vama sreća nekako „nije naklonjena“, i stalno kada pomislite da ste pred uspehom ili nekim baš važnim ostvarenjem, sve krene naopako, i morate da uložite sve napore da popravljate i svoje, te i tuđe greške i propuste, i to vam stvara veliko nezadovoljstvo, i pred odlukom ste da od svega već i odustanete, jer više za vas „nema svrhe da se borite i mučite“. 

Sanjati da pucate na lopova koga ste zatekli da vas pljačka i da ste ga teško ranili ili ubili 

Spremni ste da se sa nekim napokon „razračunate“ i da mu u lice kažete da ste shvatili njegove i pakosti i zle namere, te da vam je dosta da trpite poniženja i omalovažavanja. 

Sanjati da su vas lažno optužili da ste lopov ali da vi nikako ne možete da dokažete da niste 

Loading...

Ne možete da podnesete nepravdu, i vređa vas kada se prema vama partner ponaša bezobrazno, i za sve vaše nesporazume i nedostatak komunikacije krivi vas, iako je on taj, koji u suštini želi da sa vama raskine i da „krene dalje“, pa umesto da je iskren sa vama, on smišlja kako da na vas pak i prebaci krivicu. 

Sanjati da živite sa nekim ko je lopov ali ne možete da ga odate jer vam je partner ili drug 

Olako ćete da okrenete leđa nekome ko vas je smatrao prijateljem, ne jer ste loša osoba, već jer ne želite da podržite i da saučestvujete u nekim lošim izborima, i iako će da se ta osoba na vas i naljuti, shvatiće na kraju da ste joj vi želeli samo dobro. 

Sanjati da ste vi saučesnik u krađi i da je lopov pobegao a vi ste uhvaćeni i kažnjeni za sve 

Nije od vas lepo da za svoje greške i probleme nalazite krivce i odgovorne u drugima, i da njima vrlo bahato i bezobzirno stvarate štetu i nevolje, dok se vi ponašate kao „jadnik i mučenik“ koga niko „ne može da shvati i razume“. 

Sanjati da ste kao lopov osuđeni na smrt i da vas vode na vešala i ljudi vam dovikuju ružno 

Pred vama su skore velike svađe i konflikti sa osobama koje su vam bile veliki prijatelji, ali koje i jesu rekle neke ružne stvari o vama, i to vas je koštalo velikih gubitaka na poslovnom aspektu. 

Sanjati da se krijete od lopova koji su vam upali u kuću jer strahujete da će da vas ubiju 

Imate potrebu da svima stavite do znanja da sa vama „nema šale“, te da ste osoba koja je vrlo ili pedantna ili čak i sitničava, te i da nikakve greške i olako shvatanje posla, ne dolazi u obzir. 

Sanjati da dajete lopovu sve što imate samo da vas nikako ne bi povredio i on vas ismeva 

Možda ste se deklarisali kao neko ko jeste neozbiljan, i ko ne želi da preterano daje prostora za brige i probleme, ali vrsnim delima i znanjem, sebe demantujete i sve oko sebe ćete oduševiti.

Sponzorisano

Loading...