Majica – šta znači sanjati majicu?

Generalno je na javi majica jedan simbol za opuštenost i bezbrižnost, pa tako ona simbolično pak označava osobe koje su svesne sebe i nisu preterano opterećene tuđim mišljenjima i stavovima, te i vrlo dobro znaju kada i kako treba da se ponašaju, i ne zavise ni od koga i nemaju predubeđenja.

U nastavku saznajte šta znači sanjati majicu.

Šta znači sanjati majicu – majica kao predominirajući motiv u snovima 

Mada snovi o majici i nisu toliko velike učestalosti, njihova je simbolika raznovrsna, i nekada je i pozitivna, a nekada negativna, ali generalno je prevashodno zavisna od konotacije i situacije koja u određenom snu i dominira, te i u kojoj je majica jedan od značajnih motiva.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najzanimljiviji i najupečatljiviji snovi o majici, sa datom i analizom i tumačenjem snova prema sanjaricama i sanovnicima, a koji se detaljnije i bave datom tematikom.

Sanjati da vidite neku majicu kao motiv u snu ali je vi ne nosite i nije sa vama „povezana“ 

Nemate nikakav validan argument da sebe odbranite od nečijih optužbi, jer ste bili lakoverni i naivni, i upravo zato ćete i da „nastradate ni krivi ni dužni“, i to će vas opametiti za ubuduće. 

Loading...

Sanjati da vi nosite neku majicu u kojoj se osećate opušteno i rasterećeno te vam je prijatno 

Neko će da iskoristi vaše prijateljstvo i poverenje, i da vas sasvim lako i beskrupulozno prevari i izmanipuliše, pa ćete vi biti najpre vrlo iznenađeni, a potom kada se sve „slegne“, i ljuti ili tužni i/ili pak razočarani, i u sebe i u sve ljude oko sebe. 

Sanjati da nosite majicu „bez rukava“ ali je ona sasvim „neprilagođena“ situaciji i prilici 

Pokušavate da se postavite kao jedan „buntovnik“, ali ste vi samo običan slabić i kukavica, koji iskorišćava druge zarad svojih postignuća, i ne umete da se ni za šta sami izborite, jer ste navikli da imate „zaleđinu“ i da vas stalno drugi „spasavaju i guraju napred“. 

Sanjati da nosite lepu i čistu majicu sa „kratkim rukavima“ koja izgleda vrlo uredno 

Loading...

Imaćete neke velike i skore brige na baš svim životnim aspektima, i doći ćete u situaciju da ni ne znate koje probleme „da prve rešavate“, sve jer će oni stalno da se „gomilaju i uvećavaju“. 

Sanjati da nosite neku pocepanu majicu ali ne jer ste siromašni već jer ste „u trendu“ 

Pretvarate se da ste osoba koja je sasvim „opuštena i koja se lako uklapa sa svima“, ali je prava istina da se preterano „mučite“, jer ne verujete u nešto što radite i sve vam je jedna vrsta napora i velikih odricanja, i smatrate da ste u neku ruku, i samo potpuno vi „izneverili sami sebe“. 

Sanjati da je vaša majica sasvim prljava i pogužvana i da vas svi ogovaraju i ismevaju 

Ne treba da se ponašate bahato i bezobzirno prema onima koji vas zamole za pomoć i uslugu, jer ste nekada i vi bili u teškoj situaciji, i svesni ste koliko je teško „pogaziti ponos i moliti druge“, a kada ste uspeli u životu, olako ste se izdigli i zaboravili ste sve što ste proživeli. 

Sanjati da ste kupili majicu koja vam je prevelika i želite da je vratite i zamenite 

Loading...

Stalno ste skloni da se dvoumite, ali je to onima sa kojima radite jedan vid vašeg pogrešnog i/ili neozbiljnog pristupa poslu i odgovornostima koje su vam date, pa ćete doći u situaciju da se svi „pobune protiv vas“, jer ne možete da prenebregnete svoje strahove i nesigurnosti, i svi smatraju da im vi kao takvi ne možete obezbediti napredak i berićet. 

Sanjati da nosite majicu koja vam je ili tesna ili prekratka i nije „za vaše godine“ 

Sasvim ste se „pogubili“ u nekim svojim odlukama i stavovima, pa nikoga ne slušate, i sve radite „po svome“, ali ćete zasigurno i da pogrešite i nećete imati nikoga da vam pomogne u nevolji. 

Sanjati da nosite tuđu majicu kao jasan znak pomirenja i „naklonosti“ ka nekome 

Ne verujete svom emotivnom partneru, i potajno „istražujete“ da li vas je prevario, pa postajete i  naporni sa svojim stalnim sumnjama i pitanjima, i tako ćete od sebe da „oterate“ osobu koja vas iskreno i bez zadrške voli i poštuje, a sve jer vam je neko namerno „ubacio u glavu crv sumnje“. 

Sanjati da nosite majicu sa nekim natpisom koji ima „poruku“ koja je važna 

Osoba ste koja je veliki borac i neko ste ko nikada ne odustaje „do samog kraja“, pa kada u nešto verujete vi ste tome sasvim posvećeni i predani, i ne želite da dopustite da vas bilo šta pokoleba i da vas „uspori“, u željenom prosperitetu i ostvarenju ciljeva. 

Sanjati da kupujete novu majicu i tražite neku koja je originalna i jedinstvena za vas 

Pokušavate da se „istaknete i dokažete“ onima za koje verujete da su „bolji i da su iznad vas“, ali ćete sasvim da se razočarate kada shvatite da su „vaši idoli“ sasvim obični ljudi, sa manama koje i vi i svi drugi imaju, i koji su daleko od onakvih osoba kakvim ste ih zamišljali i idealizovali. 

Sanjati da bacate staru majicu i da ne želite da vas ona „na nekoga/nešto podseća“ 

Potrebno vam je da sasvim „raskrstite sa prošlošću“, te pokušavate da se odreknete nekih tajni i starih briga i problema koji su vas „sputavali“, jer ste svesni da samo tako možete da se ostvarite u datom tj u baš onom važnom sadašnjem trenutku. 

Sanjati da ste isflekali svoju omiljenu majicu i da nikako ne možete da je operete 

Bićete povređeni i uvređeni zbog nečijih reči ili postupaka, i najviše će da vas razočara to što su u pitanju osobe koje su vama značile puno, a kojima vi očigledno „niste bili ni malo vredni i važni“ da bi se vama „priklonili“ i da bi vas jednako voleli i podržavali. 

Sanjati da nosite crnu majicu jer za nekim/nečim žalite i ne želite da je skinete nikako 

Pred vama je period velike tuge i gubitaka, koje nećete moći da shvatite i da prihvatite, iako su i oni i bili neminovni i očekivani, ali ste vi verovali da sve može da se „nekako u zadnji tren lako i promeni na bolje“. 

Sanjati da vam je neko namerno uprljao belu majicu i vi ste vrlo ljuti i nervozni 

Previše pažnje pridajete „trivijalnim stvarima“, pa vam lako „promiču“ krcijalne činjenice koje su svuda oko vas, ali ih ne vidite jer ste površni i ne želite da se „upuštate u neke veće i teže borbe“.

Sponzorisano

Loading...