Nepoznata osoba – šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Na javi je nepoznata osoba obično neko ko „nije krucijalan i nije važan za poklanjanje pažnje“, ili je pak u pitanju neko koga je potrebno upoznati, ali suštinski je to neko ko je stranac, i za koga ne treba preterano „mariti“.

Šta znači sanjati nepoznatu osobu – nepoznata osoba kao predominirajući motiv u snovima 

Obično su oni snovi u kojima se vidi neka nepoznata osoba učestali, i predstavljaju ili podsvesnu ljudsku projekciju straha od nečega što je „strano i neizvesno“, ili jednostavno imaju konotaciju onoga što je strah i sumnja koja treba da se prebrodi, ali je vrlo opterećujuća i teška kao problem.

U nastavku teksta će biti navedena ona najčešća, i pozitivna i/ili negativna značenja i tumačenja snova o nepoznatoj osobi, kao i data analiza prema konkretnoj situaciji i načinu na koji se ovakav motiv i doživljava, a svakako prema najznačajnijim sanjaricama i sanovnicima koji su u upotrebi.

Sanjati da vidite neku nepoznatu osobu ali na nju ne obraćate pažnju jer vas „ne ugrožava“ 

Preterano ste se oslonili na nekoga i olenjili ste se, jer i verujete da sve može da se „reši samo od sebe“ i da vama podrška i pomoć nikada neće da zafale, ali ste se veoma prevarili, jer će i onima koji vas vole i podržavaju, da dosadi da stalno popravljaju neke vaše „pogreške i brljotine“. 

Sanjati da razgovarate sa nekom nepoznatom osobom i da vas ona savetuje i nudi pomoć 

Loading...

Morate da shvatite da bez truda i rada ništa ne možete da ostvarite, i da iako je spor i težak, onaj „ispravan put“ je mnogo bolji i savesniji, od nekih ponuda za lakša ostvarenja i brža postignuća. 

Sanjati da se svađate sa nekom nepoznatom osobom i želite da joj dokažete da nije u pravu 

Sasvim ste pomirljiva osoba, i postali ste površni i nezainteresovani za ono što radite, jer ste baš i mnogo puta iznevereni, i ne želite da se više zalažete za ono u šta ne verujete iskreno, niti da pak dopustite da neko vama olako manipuliše, a da samo radi za sebe i svoju korist. 

Sanjati da vam je nepoznata osoba neko koga volite i ko vam je na javi blizak i vrlo važan 

Vama je sasvim svejedno da li ćete da se osramotite i da druge postidite, jer ste se počeli rano pak i samosažaljevati i očajavati, i nemate ni snage ni volje da „isterujete pravdu“, kada u vas niko ne veruje, a i nikada nemate podršku i pomoć, pa ste odlučni da sve radite samo „ofrlje“ i da poslove „otaljavate radi reda“. 

Loading...

Sanjati da ste se baš zaljubili u nepoznatu osobu i da ste spremni da za nju „sve učinite“ 

Ne smete da „mešate emocije“ u ono što radite, jer tako ne možete da sve stvari „jasno sagledate“ i najbolje je da poslušate nečije iskusne i dobronamerne savete, ako ne želite da sasvim posrnete. 

Sanjati da je nepoznata osoba umrla i da vi neutešno plačete jer ste „umislili“ da je volite 

Vas je lako prevariti i izmanipulisati, jer ste dobra i plemenita osoba, ali ste i veoma lakoverni i naivni, pa onima koji vam nikako nisu pravi prijatelji „dajete sve“, na sopstvenu štetu, ali niko ne može da vas „uveri u suprotno“. 

Sanjati da ste vi povredili ili ubili neku nepoznatu osobu i da se nadate da je „niko ne zna“ 

Kajete se za neke svoje postupke i/ili izgovorene reči, jer ste na kraju vi ispali „glavni krivac“, a samo ste smatrali da treba da ukažete na neke greške i prestupe, osoba koje su od vas jače i puno lukavije, i one će na kraju da vas sasvim „unazade i upropaste iz osvete“. 

Loading...

Sanjati da je neka vama nepoznata osoba mrtva i da ste vi na sahrani i ne možete da plačete 

Pretvarate se da vam je do nekoga stalo i da ga volite, ali ste suštinski samo jedan materijalista, i vi ste koristoljubiva osoba, koja sve oko sebe posmatra kao „novu priliku“ da za sebe nešto olako i ostvari i postigne. 

Sanjati da vas je nepoznata osoba pozvala na svoje venčanje ubeđujući vas da ste prijatelji 

Olako verujete svim ljudima jer smatrate da svako „zaslužuje neku priliku“, ali ćete naravno da se prevarite i da se „uhvatite u sopstvenu klopku“, kada vas oni kojima ste verovali iznevere i kada vas samo iskoriste, jer su shvatili da ste dobrodušna osoba koja je spremna da svakome i pomogne i da svakome učini nešto plemenito i humano. 

Sanjati da vam je nepoznata osoba u kući i da ste vi lažno ljubazni jer smatrate da je zla 

Bojite se nekih ljudi kojima ste naneli nepravdu, i znate da su oni postali „uticajni i moćni“, i da su vam neka realna „pretnja“, a da im je želja da vam se revanširaju za sva nekadašnja poniženja i podlosti, koje ste im vrlo namerno priredili, ne brinući se ni za njihova osećanja i za egzistenciju. 

Sanjati da ste sami sa nepoznatom osobom i da se bojite da će vam uraditi nešto loše 

Bez ikakvog razloga sumnjate u odanost i ljubav svog emotivnog partnera, jer su vas „nahuškali neki zlonamerni ljudi“, pa treba da se što pre „osvestite“, jer vaše lažne optužbe i stalne sumnje i mogu da budu uzrok rastanka, i „kap koja će da prelije čašu“. 

Sanjati da mislite da je vaš partner ili prijatelj nepoznata osoba i tako se ponašate 

Sasvim ste nepravedni prema nekome ko vam je uvek bio odan i iskren prijatelj, i veoma ćete da se ogrešite o takve osobe, koje vam kada se pokajete neće ni oprostiti ni zaboraviti takvo nezrelo ponašanje. 

Sanjati da pomažete nekom ko je nepoznata osoba ali vam je žao jer je u nevolji 

Biće vam potrebna neka pomoć i podrška, ali ćete shvatiti da ste svojim postupcima i prevelikom arogancijom, oterali one koji su vam uvek bili oslonac i pokajaćete se zbog toga, ali će sve da pak bude uzaludno i bez svrhe. 

Sanjati da vas je izneverila neka nepoznata osoba i da se vi ne sekirate jer vam nije bliska 

Izdaće vas neko od koga se tome niste ni najmanje nadali, i vi ćete biti vrlo tužni ili „pomešanih osećanja“, jer ste navikli da se „dobro vraća dobrim“, i uopšte ne umete realno da sagledate svet u kome živite. 

Sanjati da vas je nepoznata osoba pozvala u svoju kuću i vi strepite za sebe i svoj život 

Opasnost koju ste realno i očekivali i na koju ste bili spremni, neće da „dođe sa strane sa koje ste se vi nadali“, i nevolje će da vas zadese baš onda kada se tome ni ne budete nadali“.

Sponzorisano

Loading...