Operacija – šta znači sanjati operaciju?

Jasno je da je na javi operacija jedna metoda lečenja koja je pre svega rizična i koja je najčešće i neophodna, te ona označava potencijalno izlečenje i ozdravljenje, ali uz neke moguće manje i/ili pak veće komplikacije, koje se mogu završiti smrtnim ishodom.

Pogledajte u nastavku ovog teksta šta znači sanjati operaciju.

Šta znači sanjati operaciju – operacija kao predominirajući motiv u snovima 

Mada snovi o operaciji nisu toliko česti i najviše ih sanjaju oni koji imaju zakazanu operaciju i od nje podsvesno i strahuju, oni imaju zanimljivu simboliku, koja je shodno konkretnoj konotaciji ili situaciji dobra ili loša, ali je nekada jasno implikativna kada se tumači na javi.

U nastavku teksta će biti stoga navedeni upravo oni najčešći i najupečatljiviji snovi sa pomenutim motivom, te data i neka analiza i jasnija tumačenja i značenja, prema sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da vi gledate neku operaciju i da strahujete za život osobe koju i ne poznajete 

Vama je važno da ste se promenili na bolje, i da ste shvatili da „ništa ne dolazi preko noći“, te ste spremni da se trudite, i da vredno radite na svojim ciljevima, pa ćete uskoro moći da se radujete ili lepim vestima i/ili velikim uspesima, na koje ćete biti ponosni i vi i vaši prijatelji i porodica. 

Loading...

Sanjati da se vi pripremate za neku tešku operaciju i da ste svesni da možete umreti 

Vama je jasno da pored šansi za uspehe i za postignuće moći i bogatstva, postoje ekvivalentne mogućnosti da sasvim propadnete i da ostanete i bez onoga što već imate, i što ste pošteno i sa dosta odricanja i stekli, pa je pametnije da najpre promislite da li su neki vaši hirovi vredni baš tolikog rizika, ili je pametnije da na vreme prihvatite da ste „to što jeste“, te i da se pomirite sa pozicijom koju imate, i da živite bezbrižno sa onima koje volite. 

Sanjati da ste vi hirurg koji treba da izvrši rizičnu operaciju i da vam se „dlanovi znoje“ 

Upustili ste se u neke veoma velike rizike i poduhvate koji jesu vaša ambicija i neostvarena želja, ali ste u strahu od neuspeha upravo jer ste svesni da tome uopšte „niste dorasli“, i da su sva vaša i znanja i napori uzaludni, jer zaista nemate potencijala i ostavićete „sve na pola“ i morati da ipak i odustanete od svega što ste žarko želeli da ostvarite, pa ćete biti i nezadovoljni, i ljuti i tužni. 

Sanjati da ste se probudili iz anestezije u sred operacije i da vidite svoje „otvoreno telo“ 

Loading...

Stalno nalazite neke mane i nedostatke u radu drugih ljudi, a za sebe smatrate da ste „savršeni ili nepogrešivi“, pa ste lako ostali bez saradnika i bez ikakve podrške, što vas svakako neće naterati da odustanete jer ste vrlo tvrdoglava osoba, ali ćete puno teže da se sami izborite za rezultate i za „prava i moralna rešenja i postignuća“. 

Sanjati da čujete neke glasove ljudi oko sebe i da oni govore da nećete preživeti operaciju 

Preterano ste opterećeni onim što o vama misle i/ili govore drugi ljudi, a posebno što se ne radi o osobama koje su vam na bilo koji način važne i bitne, te ste se preterano predali samosažaljenju i jadikovanju jer vas „niko ne voli“, umesto da se izborite za sebe, makar to bilo u inat onima koji i smatraju da nećete da uspete, i da „pobedite ni u jednoj životnoj borbi“. 

Sanjati da ste umrli na operaciji i da vaše mrtvo telo „prekrivaju belim čaršafom“ 

Predali ste se suviše rano, i odustali od nekih dobrih ideja i planova, a sve jer ste smatrali da su i neke stalne kritike i saveti osoba sa kojima radite zlonamerni, i da oni žele da vas sabotiraju, ali ste se prevarili i na taj način je trebalo da vam se da jedan „podstrek i motiv“, da radite bolje i baš puno više i istrajnije. 

Sanjati da vam je zakazana operacija i da vi strahujete dok čekate da vas prozovu 

Loading...

Ne treba da stalno sumnjate u sebe i da se obeshrabrujete kada imate neke nove šanse da se pak i pokažete i dokažete, već je najbolje da sve shvatite kao jedan izazov i da date svoj maksimum, te ćete sigurno i da uspete tako da ostvarite ili veće rezultate ili neke željene ciljeve, nego ako se baš stalno „pribojavate“ ili se dvoumite, te i idete samo „na sigurniije i lakše stvari u životu“. 

Sanjati da neka vama bliska osoba ide na operaciju i da vi strahujete dok čekate na ishod 

Pred vama su neke skore velike brige i problemi, pre svega na privatnom aspektu, jer postoji baš velika mogućnost da ćete da napravite neke velike pogreške u odnosu sa svojim partnerom, i da pak zato može da dođe i do raskida veze i/ili razvoda braka, i sve samo i jedino vašom krivicom. 

Sanjati da neko koga ne volite ide na rizičnu operaciju i da mu vi „ne želite dobro“ 

Ne treba da budete osoba koja je zlurada i da želite drugima ono što ne biste voleli da se ni vama desi, isto kao što ne treba da zavidite kada je nekome dobro u životu, i da pokušavate da mu sve „upropastite“, jer ste vi nedovoljno vredni, ili ste nesposobni da se sami snađete i da uspete. 

Sanjati da ne želite da idete na operaciju i bežite iz bolnice na svoju odgovornost i štetu 

Ne želite da shvatite neke svoje odgovornosti, i da prihvatite savete iskusnijih i mudrijih od sebe, pa se stalno „vrtite u krug“, ali je vama jasno da ne možete da napravite bilo kakav „pomak“ ako ne promenite sam način rada i pristup osnovnim problemima, koji vas stalno sputavaju „na istom mestu“. 

Sanjati da ste srećni i staloženi iako idete na operaciju jer ćete da se izlečite i spasite smrti 

Vi ste neko ko je veoma racionalna osoba i uvek odlično razmotrite odnos rizika i koristi, pa za baš sve što radite, vi i imate jasnu „predstavu“ o tome da li možete da uspete, i da li treba da se u neke projekte uopšte i „upustite“, ili je bolje da na vreme odustanete, ako za to niste sposobni i/ili niste sasvim vi sami dovoljno kompetentni.

Sponzorisano

Loading...