Plivati – šta znači sanjati plivanje?

Na javi je plivanje jedan od najlepših sportova ali i način za rekreaciju, i veoma povoljno utiče na opšte zdravlje organizma, te se preporučuje kao i jedan vid rasterećenja i opuštanja od stresa i pak velikih obaveza i napora, koji su svakodnevni i koji opterećuju i „telo i um“.

Šta znači sanjati plivanje – plivanje kao predominirajući motiv u snovima 

Učestalost snova o plivanju je dosta velika i njihova simbolika i tumačenja su raznovrsna, ali baš su „tesno povezana“ sa nekim konkretnim i jasnim konotacijama i situacijama, te je nekada i vrlo dobra ili loša simbolika ne tako jasno razgraničena, a generalno ovakvi snovi mogu da budu i baš dosta direktni i „bukvalni“ tj implikativni za događaje na javi.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći snovi o plivanju, te data i neka njihova analiza i/ili pak značenja koja su prediktivna, pa i koja su obrađena u brojnim sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da vidite kako neka osoba pliva i da joj se vi divite na njenom „umeću“ 

Ne treba nikome da zavidite na njegovim postignućima, niti da pokušavate da se poistovetite sa onima koji su u nekim poljima od vas bolji, već da pronađete svoje „mesto pod suncem“, i da se izborite za ono u čemu ste vi lično najbolji, te i za šta imate talenat, ljubav i znanje. 

Sanjati da vi u snu plivate i da vam je to veliko zadovoljstvo i pravo uživanje 

Loading...

Pred vama su neke prevare i gubici, i bićete u isti mah i iznenađeni i razočarani, pa će na svim ili profesionalnim ili privatnim aspektima u životu, da vam odjednom sve „krene nizbrdo“. 

Sanjati da ne umete da plivate i da se davite u plitkoj vodi a nema nikoga da vam pomogne 

Vrlo ste lenja i površna osoba, koja se nikada i ni za šta ne trudi, te stalno očekujete da se neko drugi za vas stalno zalaže i žrtvuje, pa ćete da se nađete u neprilikama onda kada vašim dragim osobama jednostavno „dosadi“ da vas stalno „spasavaju iz nevolja“, i kada shvatite da treba da „sazrite i odrastete“, pa i izborite se sami za sebe. 

Sanjati da pokušavate da naučite da plivate ali ste već „u godinama“ i svi vam se smeju 

Kada imate neke želje i planove koje ste sebi „zacrtali“, vas niko i ništa ne može da spreči da ih realizujete, pa iako niko u vas ne veruje, vi uvek svima iznova dokazujete i pokazujete koliko su vas potcenili, te i koliko su se prevarili što su vam se smejali i smatrali da ste „izgubljen slučaj“. 

Loading...

Sanjati da plivate u bistroj i prozračnoj vodi i da vam je prijatan osećaj mira i harmonije 

Osoba ste koja uvek voli da sagleda sve rizike i nedostatke nekih projekata i poslova, pa ste zato vi i vrlo uspešni u svemu što radite, jer retko prihvatate ono što ste svesni da ne možete da ipak vi ostvarite, i skromna ste osoba kojoj su važne one krucijalne stvari, i niste materijalista i neko ko i površno „srlja“ prema vrhu „po svaku cenu“. 

Sanjati da plivate u sasvim mutnoj vodi i da ste zabrinuti jer ne vidite moguće opasnosti 

Pretenciozno verujete da se vama ništa loše ne može dogoditi, jer ste prosto „savršeni i sasvim i nedodirljivi“, ali će se ubrzo ispostaviti da grešite i naći ćete se u velikim problemima i nevolji, a nećete imati nikoga da vam „pruži ruku spasa“, jer ste sve ljude lako omalovažavali ili kinjili. 

Sanjati da pokušavate da plivate „uzvodno“ i da vas rečna struja stalno „vraća unazad“ 

Realno je da ste vi neko ko ulaže velike napore i stalno se trudi da na pošten i ispravan način sve u životu postigne i zaradi, ali nekada to nije dovoljno, pa i „faktor sreće“ ima važnu ulogu, a čini se da je vama sreća „okrenula leđa i sasvim vas je napustila“. 

Loading...

Sanjati da plivate „nizvodno“ i da ne ulažete nikakav napor jer vas voda „sama nosi“ 

Pokušaćete da neke ideje i planove ostvarite na lakši i jednostavniji način, ali ćete samo ispasti i naivni i lakoverni, jer će da vas iskoriste i odbace ljudi koji su vešti manipulatori, i koji će da vas zloupotrebe kao svoje „marionete i pione“. 

Sanjati da sasvim sami plivate u nekom ogromnom vodenom prostranstvu i da vas je strah 

Ostaćete sami u nekim problemima i nevoljama, a jer ste vi krivi što ste stalno iskorišćavali druge ljude, te i oni više ne žele da vam pomažu i da se za vas „angažuju“, pa vam jadikovanja i kajanja ništa ne vrede, te treba da „stisnete zube“ i da se suočite sa gubicima, pa da ubuduće radite stvari i sasvim drugačije. 

Sanjati da se trkate sa nekim dok plivate i da po svaku cenu želite da pobedite 

Sebi ste „zacrtali“ previsoke ciljeve i imate preterano „oštre kriterijume“, pa kada ne uspete da vi sve ostvarite kako ste zamislili, u sebi se nervirate i tražite svoje nedostatke, ali je suština samo to da ste „zagrizli preveliki zalogaj“, i da ste jednostavno precenili svoje mogućnosti. 

Sanjati da plivate sa brojnim neprijateljima i strahujete da će da pokušaju da vas udave 

Imate neke iskrene i odane poznanike i prijatelje, koji su prema vama uvek dobri i stalno brinu da sve bude kako treba, te ste srećni jer u svakom momentu imate „zaleđinu“ i znate da vas drage ili bliske osobe, neće pustiti da „potonete“, i da sebe osramotite i unazadite svojim pogreškama. 

Sanjati da bezbrižno plivate sa svojim prijateljima i sa njima se šalite i utrkujete ko je brži 

Preterano ste se opustili, ali vrebaju vas neke skore neprilike i nevolje, i bićete razočarani u svoje i prijatelje i/ili u partnera, koji će da vam u najtežim momentima „okrenu leđa“ i da vas ostave da se sami snalazite, dok će oni da pronađu nekoga ko je za njih bolji i/ili ko im „više odgovara“. 

Sanjati da plivate okruženi ajkulama ali da se pretvarate da vas nije ni malo strah 

Pokušavate da sebe ubedite da ste hrabri i odvažni da se suočite sa velikim rizicima, i da ste neko ko je spreman da „ide na sve ili ništa“, ali ste u suštini samo velika kukavica i slabić, i već ćete vi i pri prvoj nevolji da odustanete od svega i da se „predate očajanju i samosažaljenju“. 

Sanjati da ste počeli da se davite dok ste plivali i da dozivate bilo koga „u pomoć“ 

Nekome ko vam je drag i blizak biće potrebna vaša podrška i oslonac, jer će da se suoči sa vrlo i velikim poteškoćama, te i neće nikako moći da se sam „spasi“, pa će vam za vašu plemenitost i/ili dobrotu zauvek biti zahvalan, i osećaće se kao da vama „sve duguje“. 

Sanjati da ulažete velike napore da preplivate neku razdaljinu ali se „ne pomerate s mesta“ 

Sasvim ste svesni da „stagnirate“ i ljubomorni ste na druge jer ostvaruju svoje ciljeve, ali vi ne želite da prihvatite savete niti da sebe promenite i da pokušate neki novi i drugačiji „pristup“, a jer nekada problem treba da se sagleda „iz različitih uglova“, jer rešenje postoji samo treba da se pronađe ono najbolje i ono pravo. 

Sanjati da plivate prema nekoj osobi ili određenom cilju i da nikako ne uspevate da stignete 

Vaša je borba sasvim uzaludna, i vreme i energija koju trošite su „bačeni u vodu“, te ste odlučni da istrajete uprkos svemu, ali dok sebe ne promenite nikakav napor i zalaganja neće moći da daju rezultate i napredak. 

Sanjati da plivajući bežite od nekoga ili nečega i da strahujete da je nevolja „blizu vas“ 

Ne smete da „robujete“ strahovima i predrasudama, već morate da sebi dokažete da ste sposobni i da sve možete, ako to nešto iskreno želite, a i trudite se svom snagom da postignete svoj cilj. 

Sanjati da ste otplivali previše daleko te i da ste ostali bez snage da se vratite nazad 

Sve svoje potencijale i znanja ste iscrpeli na neke beskorisne projekte, ili pokušaje da se dokažete drugima, i sasvim ste razočarani i očajni, pa imate potrebu da odustanete, jer ste umorni od truda i rada koji ne daje željene rezultate.

Sponzorisano

Loading...