Roniti – šta znači sanjati da roniš?

Na javi je simbolika ronjenja istraživanje onog nepoznatog i nečega „dubljeg i većeg značenja“, te označava preneseno one osobe koje su avanturisti i koje su neustrašive i vole rizike i izazove, pa su spremni i da uspeju ili da sasvim „propadnu“ u raznim aspektima života, kada ih „ponese i adrenalin i ambicija“.

U nastavku teksta saznajte šta znači sanjati da roniš.

Šta znači sanjati da roniš – roniti kao predominantan motiv u snovima 

Generalno posmatrano, sami snovi o ronjenju i nisu toliko učestali, ali je zato simbolika veoma ili zanimljiva ili vrlo implikativna, te pored toga što može da se tumači kao dobra i/ili loša, ona se i pretpostavlja kao jedna podsvesna projekcija strahova i ambicija u snove, i predstavlja želju da se i istraže drugačije i brojnije mogućnosti i/ili prilike.

U nastavku teksta će biti navedeni stoga, upravo oni najupečatljiviji i najčešći snovi sa tematikom ronjenja, te svakako data i analiza i tumačenja pomenutih snova, a po sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da vidite nekoga kako roni i da mu se divite jer nema strah i jer je spreman na rizik 

Mada vas svako smatra slabićem i velikom kukavicom, vi ste svesni da se u neke rizike nije baš vredno „upuštati“, te ste pre svega racionalni i pokušavate da uvek detaljno „izvagate“ vrlo tačnu meru između koristi i opasnosti nekog poduhvata koji ćete preduzeti. 

Loading...

Sanjati da vi ronite u bistroj vodi i da uživate u svemu što novo spoznajete i otkrivate 

Spremni ste stalno za neke nove izazove i prilike, i uvek dajete „100% sebe“, pa ste osoba koja je vredna i svakog poštovanja i divljenja, jer se nikada ne predajete i uvek ulažete trud i energiju da ostvarite svaki detalj i sitnicu, koja će da vas zasigurno odvede do cilja. 

Sanjati da ronite u sasvim mutnoj vodi i da ne vidite ništa oko sebe ali ne želite da izađete 

Stalno se „vodite“ onom izrekom, da kada ste se već u nešto upustili, treba da opstanete i ostanete do samog kraja, te da „ko ne rizikuje, taj i ne profitira“. 

Sanjati da ronite bez opreme i da ste u strahu da ćete da se udavite ali ne želite da izronite 

Loading...

Dokazujete se na neke sasvim pogrešne načine, i ne možete tako da uspete ni u jednom aspektu svog poslovnog i privatnog života, već jednostavno treba da se promenite i da sve ostavite loše i pogrešno „iza sebe“. 

Sanjati da ronite u velikim dubinama i da ste ostali bez kiseonika i nećete isplivati na vreme 

Vama prete neke realne opasnosti i „klopke“, ali niste vi za to krivi, mada vam to baš i nije neka uteha, jer nemate nikakav validan argument, da se odbranite od podmuklih i zlonamernih osoba. 

Sanjati da ronite sasvim sami i da su oko vas neke „morske nemani“ koje vas vrebaju 

Ovakav san jasno implicira da ste okruženi lažnim prijateljima, koji se vama stalno ulaguju i baš se i dodvoravaju, ali „vrebaju“ povoljnu priliku da vas beskrupulozno iskoriste za neke svoje vrlo opasne ciljeve. 

Sanjati da tek učite da ronite ali da ste kao početnik vrlo nespretni i počeli ste da se davite 

Loading...

Ne smete da očekujete da će odmah sve da vam „krene kao podmazano“, jer ste zapravo potpuno i neiskusni, i nemate neke realne percepcije svega što se dešava, ali morate sami da se pokažete i da uspete, jer neće stalno drugi moći, da se za vas zalažu i da vam pomažu. 

Sanjati da ronite sa dosta prijatelja i da vam je neko od njih i „presekao dovod vazduha“ 

Podla ste i vrlo zlonamerna osoba, i ne birate načine i sredstva da ostvarite ono što ste sebi nekad „zacrtali“, pa lako koristite druge ljude i ne želite ni da se pokajete kada shvatite da ste pogrešili i da ste nekoga veoma egzistencijalno ili emotivno „uništili“. 

Sanjati da ste potonuli na samo dno dok ste ronili i da ćete da se svakog trena udavite 

Vama je neminovno da ćete se naći na nekim „pogrešnim putevima“, jer ste po prirodi površna ili naivna i lakoverna osoba, pa ćete na najmanji uspeh da se „izdignete“, i da sasvim lako i posrnete na prvi problem ili prepreku koja se pred vama „ispreči“. 

Sanjati da ste zaronili u neke nepoznate predele i da nikoga nema u vašoj blizini 

Iako ste skloni da se upustite u neke nelegalne ili nedozvoljene radnje, vi se na kraju nekako uvek i spasite posledica, dok nastradaju oni koji su manje krivi, ali ste najzad shvatili da vas „takav vaš život nikuda ne vodi“, i rešeni ste da se promenite na bolje. 

Sanjati da ronite „u plićaku“ i da vam se svi smeju jer vas smatraju kukavicom 

Mada svako veruje da vi uopšte nemate potencijala, jer se „zadržavate na najmanjim preprekama i problemima“, vi ste zapravo vrlo taktični i postupni u svemu što radite, pa ćete uspeti da sve baš lako ostvarite, i to ćete rado „nevernim Tomama da natrljate na nos“. 

Sanjati da ronite sa svojim neprijateljima i da ste ih namerno poveli da se oni udave 

Imaćete neke skore veoma nepovoljne vesti ili ćete doživeti značajne gubitke, koje nećete vi tako „dobro da prihvatite“, pa ćete da patite i da sebe mučite „osećajem krivice i grižom savesti“, iako realno niste ništa mogli da uradite, da okolnosti koje su vas zadesile i promenite. 

Sanjati da ste instruktor ronjenja i da ste poveli grupu ljudi da roni sa vama u dubini 

Svesni ste svojih odgovornosti, i toga da vaš neuspeh može da ugrozi i ljude koji sa vama rade i koji vam veruju maksimalno, pa ćete se potruditi da sve odradite sasvim ispravno, jer znate da možete da računate na pomoć i podršku onih koji vas poštuju i podržavaju, u nastojanjima da sve realizujete na najbolji i najefikasniji način. 

Sanjati da ste se udavili dok ste ronili i da je voda izbacila vaše mrtvo telo na obalu 

Bićete prevareni i ostavljeni da patite, jer će vaš partner da vas sasvim neočekivano ostavi, uz baš „šturo i naivno obrazloženje“, da ste se vi promenili i da mu je potrebna „promena i prostor“, jer ste ga vi sputavali i nije imao svoju preko potrebnu slobodu. 

Sanjati da vidite nekog mrtvog ronioca čije lice ne prepoznajete jer ima odelo i naočare 

Ne možete da prepoznate osobe koje su vam nekada bile prijatelji, ali koje su se postavile prema vama vrlo loše i podmuklo, ali su sada sve „zaplatile“, i ostale su bez ikoga i bez ičega, i smogle su „smelosti i hrabrosti“, da se baš vama obrate za pomoć.

Sponzorisano

Loading...