Simpatija – šta znači sanjati simpatiju?

Jasno je da je simpatija na javi sinonim za neka lepa i osećanja i za nadanja i skrivene ili otvorene emocije i želje, prema osobi koja u vama budi ono najbolje i prema kojoj osećate vrlu naklonost.

Šta znači sanjati simpatiju – simpatija kao predominirajući motiv u snovima 

Pretpostavlja se da je velika učestalost snova, u kojima dominira kao figura onaj ko je pak nečija simpatija, posledica podsvesnog uticaja stalnih razmišljanja i nadanja u vezi sa tom osobom, ali ipak i simbolika snova nije nužno dobra i pozitivna, već u skladu sa konotacijom sna, može da se protumači i kao loša ili veoma negativna.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći i najzanimljiviji snovi sa motivom simpatije, kao i njihova značenja i tumačenja, kako po starim tako i po savremenim sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da samo vidite svoju simpatiju i da se pitate da li su vaša osećanja „uzvraćena“ 

Niste sasvim sigurni u sebe i ono što želite i osećate, i stalno imate neku potrebu da vas drugi baš uveravaju i „izdignu“ kao nekoga ko je poseban i vredan, ali dok sami ne shvatite svoje vrline ili potencijale, nećete moći ni u kom smislu da ostvarite napredak. 

Sanjati da vi razgovarate sa svojom simpatijom i da očekujete da vam ona izjavi ljubav 

Loading...

Vama su ambicije prevelike i želje su nerealne, pa nikada niste srećni i zadovoljni onim što imate i morate da pazite da ne postanete „žrtva“ sopstvene sujete, i da se na vama ne „slome“ sve realne i nevolje i prepreke, jer „ko hoće veće, izgubi iz vreće“.

Nekada ovakav san može da znači i da ćete biti razočarani u neke osobe kojima ste verovali i baš i imali potrebu da se na njih oslonite, kao i da „zavrednujete“ njihovu pažnju i poverenje. 

Sanjati da se žučno svađate sa svojom simpatijom i da ste ubeđeni da vas ona ne voli 

Vrlo ste pomirljiva osoba i ponašate se kao da vam „ni do čega nije stalo“, pa frustrirate one koji vas poznaju i koji žele da vam na svaki način pomognu, ali im vi nikako ne dopuštate, jer ste sve svoje nade uložili i izgubili, i smatrate da nemate ni za šta više da se „borite“ i trudite. 

Sanjati kako se vi grlite sa svojom simpatijom i da ste veoma srećni i ushićeni 

Loading...

Potrebna vam je uteha i ljubav onih kojima verujete, jer ćete se vi naći pred velikim izazovima za koje niste realno spremni, pa ćete da se dvoumite i da se „vrtite u krug“, i pravi savet i iskustva će da vam budu prava i jedina šansa da se „izvučete iz začaranog kruga“. 

Sanjati da se ljubite sa svojom simpatijom i da su vam osećanja uzajamna 

Ne treba da se ljutite i da se ponašate „ozlojeđeno“, kada vas neko iskritikuje i ukaže vam na vaše i greške i nerazumne postupke, jer ćete svojoj porodici, partneru ili iskrenim prijateljima jednom i biti zahvalni, što su vam „otvorili oči“, i pokazali vam ispravan put ka ostvarenju planova i želja. 

Sanjati da ste intimni sa svojom simpatijom i da osećate svu bliskost i „povezanost“ 

Vi ne možete da prihvatite da vas neko smatra nedovoljno kompetentnim za neke projekte, i da vas stalno omalovažava i nipodaštava sva vaša zalaganja, pa ćete da se „trgnete“ i da radite i više i bolje, a kako biste se svima dokazali, i ostvarićete velike uspehe i dostignuća. 

Sanjati da ste raskinuli vezu sa svojom simpatijom jer vas je izneverila i prevarila 

Loading...

Osoba ste koja je vrlo povodljiva i naivna, i ljudi oko vas to umeju da „iskoriste“ i da zloupotrebe i vama nije jasno kako ste toliko „omanuli u proceni“, pa se nervirate jer ste postupili lakomo, te i sebi dopustili da počinite neke velike malverzacije, i da sebe i drage osobe ponizite i osramotite. 

Sanjati da je vaša simpatija mrtva i da vi neutešno plačete jer ste je „izgubili“ 

Naredni period će za vas biti izuzetno težak i stresan, pa ćete pretrpeti velike gubitke, pre svega u smislu skore smrti neke vama vrlo drage i bliske osobe, koja je bila bolesna i mučila se i patila.

Ni u poslovnom smislu vama neće da u budućnosti „cvetaju ruže“, pa ćete biti u poziciji da svima i opravdavate neke besmislene greške i izgubićete i poziciju i novac, i bićete u velikom problemu. 

Sanjati da ste videli svoju simpatiju sa nekim drugim i da ste vrlo ljubomorni 

Ne umete da „balansirate“ i da se zadovoljite svojim uspehom i postignućima, pa ste stalno vrlo i nervozni i razočarani, kada neko drugi ima više od vas, ili kada lakše i brže postigne napredak.

Postoji mogućnost da se „zavedete“ na pogrešnu stranu, i da potražite neke olakšice koje nisu ni moralne niti legalne, pa da budete u problemima sa zakonom ili da izneverite one osobe koje su i u vas verovale, i koje su smatrale da ne možete da „padnete tako nisko“. 

Sanjati da vas vaša simpatija više ne voli i da vas je grubo odbila i ostavila da patite 

Sve ono što je u vama bilo plemenito i dobro, uspećete da „upropastite“ svojom pohlepom koja i jeste ukorenjena u vama, te ćete da ostvarite bogatstvo i moć, ali ćete da izgubite prijatelje i ljude koji su vam najmiliji, jer ste sebi dopustili da „prokockate prave vrednosti“. 

Nepotrebno se izvinjavate i uzaludno se kajete za sve što ste nekome učinili nažao, jer su osobe i koje volite i do kojih vam je stalo, za razliku od vas ponosne i dostojanstvene, i neće želeti da ni oproste ni da zaborave, na neke vaše nemoralne i bezobzirne postupke.

Sanjati da ste vi prevarili svoju simpatiju i da se vrlo kajete ali da vam ona ne oprašta

Morate da naučite da snosite sve posledice za postupke koje ste počinili, a koji nisu ispravni niti i moralni, pa ćete biti u velikim neprilikama i stalno ćete „preispitivati sebe“, da li ste trebali da ili postupite savesnije ili sasvim drugačije, i da ostanete dosledni sebi, a ne da se polakmite na neke i loše i nepotrebne stvari.

Sponzorisano

Loading...