Bazen – šta znači sanjati bazen?

Na javi je bazen obično simonim za neko opuštanje, uživanje i zabavu, te predstavlja neko dobro i blagostanje koje je zasluženo vrednim i napornim radom, pa i jeste neki vid nagrade i bezbrižno provedenog vremena.

Šta znači sanjati bazen – bazen kao predominirajući motiv u snovima

Generalno posmatrano, snovi o bazenu kao glavnom motivu nisu toliko učestali, ali je svakako baš njihova simbolika i tumačenje, zanimljiva i šarenolika, pa se može posmatrati shodno pravoj i konotaciji i situaciji, kao dobra ili kao negativna i loša.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći snovi o bazenu kao simbolu, a kao i određena vrlo jasna i indikativna analiza prema sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da vidite neki lep i veliki bazen 

Pred vama su neki veoma lepi i iznenadni događaji, kao i neočekivana poznanstva i vrlo srećan i povoljan period.

Potrebno je da naučite da se opustite i rasteretite, a upravo će vam odlični razultati na svim vašim životnim aspektima doprineti opštem miru i harmoniji.

Loading...

Sanjati da se vi kupate u bazenu i da u tome uživate 

Rešićete neke velike prepreke i probleme koji su vas dugo sputavali i mučili, a pre svega jer ste se vi promenili, i postali ste odlučniji i savesniji, a u smislu toga da se morate založiti za ono do čega vam je zaista stalo. 

Sanjati da želite da se kupate i plivate u bazenu ali je on potpuno prazan i nema vode 

Vi niste nikada zadovljni i uvek ste i „emotivno prazni“ i ništa ne može da vam privuče pažnju, te vam je sve nebitno i dopsadno, i kao osoba ste vrlo komplikovani, i „teški“ za komunikaciju.

Morate da se pokrenete, i da budete manje površni i bezvoljni, jer vas drugi smatraju samoživom i egocentričnom osobom, pa ne žele da se sa vama upuste u saradnju, i zato jer ste vi nesposbni za kompromis, „trpe“ neke vaše i poslovne i privatne obaveze. 

Loading...

Sanjati da plivate u predivno plavom i čistom bazenu 

Osoba ste koja je naučena da se za sve izbori sama, poštenim radom i trudom, a bez oslanjanja na druge i bez očekivanja nekih „lakših načina“, pa ste vrlo cenjeni i poštovani kao čestita osoba.

Međutim, nekada morate da shvatite da ne ide uvek sve onako kako ste vi baš planirali, i da neki manji neuspesi ili „skretanje sa pravolinijskog puta“ kojim ste naučeni da idete, ne znači da vi ili grešite ili niste dovoljno savesni, već jednostavno „to tako mora“ i prihvatite sve to bez stresa. 

Sanjati da vidite neki bazen koji je vrlo zapušten i prljav 

Neko će da vas sasvim razočara jer neće ispoštovati zadata obećanja i dogovor koji ste već pak i unapred postigli i potpisali, što će vas veoma iznervirati i shvatićete da baš imate posla sa sasvim lošim osobama i sa lažnim prijateljima.

Vi ste veoma naivna i dobrodušna osoba, i dajete velike šanse i pridajete značaj i onima koji to nikako ne zaslužuju, a jer ste naučeni da sve ljude smatrate vrednim i poštenim, te upravo zbog toga mnogi podmuklo i koriste vašu dobrotu i lakovernost. 

Loading...

Sanjati da se kupate u bazenu koji je sasvim zagađen i u kome je voda mutna 

Imate neki podsvesni strah i sumnjate u sebe, pa ste u panici zbog nekih predstojećih obaveza i ne znate da li da rizikujete, ili da se predomislite i da odbijete ponuđene prilike.

Svi osim vas primećuju i vaše talente i potencijale, pa vi treba da se promenite i pokrenete sebe, kao i da se upustite u nove i nepoznate izazove, i sebi dokažete koliko možete i koliko vredite. 

Sanjati da vi u svom dvorištu posedujete bazen i da se u njemu kupate 

Osoba ste koja je vrlo sebična i gorda, pa ne želite da se sa svakim družite jer smatrate da ste pak i bolji i vredniji od drugih ljudi, pa vas smatraju vrlo zatvorenom i „nepristupačnom“ ličnošću i ni najbliži prijatelji ne žele da se sa vama preterano upuštaju u saradnju. 

Sanjati da ste vi osoba koja je „čistač bazena“ i da menjate vodu koja je prljava 

Postaćete svesni svih svojih pogrešaka i mana, pa ćete dati sve od sebe da se promenite i da pak i počnete da radite i razmišljate na jedan „ispravniji“ i bolji način, što će vam značajno poboljšati i napredak, i ostvarenje ciljeva na privatnom i poslovnom aspektu. 

Sanjati da ste žedni i da pijete vodu iz bazena 

Imate preveliku potrebu da izrazite neki svoj stav i protivljenje, te da istaknete svoja neslaganja i da izrazite jedan vid „bunta“, ali niste odabrali pravi način, kao ni vreme ni mesto, i pre ćete baš i naići na kritike i osude, nego na odobravanje i podršku okoline. 

Sanjati da se kupate u bazenu u kome se nalazi veliki broj ljudi 

Vi nikada niste zadovoljni onim što imate i što ste već ostvarili, pa stalno težite nečemu i boljem i većem, ali ne shvatate koliko grešite jer ne možete da uvidite razliku između želja i potencijala, i ubrzo ćete da se pokajete, jer su vaše ambicije mnogo velike u odnosu na vaše mogućnosti. 

Sanjati da se davite u bazenu i da ne možete da se domognete izlaza na površinu 

Imate sklonost da preterano „srljate i letite“ u neke rizične situacije i da se previše lako prepustite da vas „zavedu“ tuđe ideje i mišljenja, pa da se u svemu tome pogubite, i baš olako i pogrešite.

Vi ste činjenično osoba koja voli da rizikuje i koja nikada ne odustaje pred problemima i nekim preprekama, te ih pre shvatate kao izazov i „igru“,  i tako na neki način „testirate sebe“, ali umete da preterate i da se previše „zaigrate“, a na sopstvenu štetu i uz velike gubitke i promašaje. 

Sanjati da vidite neku osobu čije mrtvo telo pluta u bazenu i koja vam je nepoznata 

Ovakav san označava da ćete biti „ugroženi“ od strane nekih bliskih saradnika ili prijatelja, te da će oni da vas ostave“ na cedilu“ kada vam budu najpotrebniji, i kada vam bude najteže u životu. 

Sanjati da vas neko davi u bazenu i ne da vam da izronite i „potiskuje vas“ sve dublje 

Svesni ste da ste vi previše poverljivi i da svakome dajete priliku i iste šanse, ali morate da se zaista i pričuvate nekih podmuklih i zlonamernih osoba, koje vrlo „strpljivo“ iščekuju neku vašu grešku, sve kako bi preuzele sve vaše zasluge, a vama ukaljale čast i ugled, koji ste gradili dugo vremena.

Moguće je da ćete se vi ili pak vama bliske osobe razboleti, te i veoma dugo biti u neizvesnosti a što se tiče zdravlja i krajnjeg ishoda, ali na sreću iako je u pitanju hronična bolest, ona će proći ili bez posledica ili bez većih komplikacija. 

Sanjati da se kupate u bazenu koji je pun krvi i da ste prestrašeni ali ne možete da izađete

Kajete se za neke počinjene greške i propuste, kao i jer ste neke vama drage i odane osobe vrlo lako izneverili zarad postizanja uspeha i pozicije, pa se trudite da se „iskupite“, ali vam to baš i ne „polazi za rukom“.

Ne možete da očekujete da sve svoje manipulacije i pronevereno poštovanje i poverenje, rešite lako i brzo, jer su osobe kojima ste „okrenuli leđa“ za vas uvek bile tu, i ostale su zaista veoma i povređene i „zatečene“, svim vašim postupcima i lošim ponašanjem prema njima.

Sponzorisano

Loading...