Bela boja – šta znači sanjati belu boju?

Jasno je da je na javi bela boja sinonim za nešto čisto i nevino, te je i manifestacija naivnosti i baš neke „detinje iskrenosti“, ali može da označava i osobe koje su preterano površne i koje ne umeju da razgraniče šta je dobro a šta loše, pa su lakomislene i „srljaju“ verujući svakome previše.

Šta znači sanjati belu boju – bela boja kao predominirajući motiv u snovima 

Generalno je jasno da je bela boja kao motiv u snovima posve česta pojava, pa su tumačenja vrlo i značajna i dvosmislena, i retko kada su striktno pozitivna ili negativna, jer se bela boja javlja po pravilu kao „deo neke celine i veće priče“, koja se kao takva na dalje i tumači.

U nastavku teksta će biti navedeni snovi sa pomenutim motivom, koji jesu najčešći i najviše se ili snivaju ili se njihovo značenje smatra upečatljivim, a sve po sanjaricama i sanovnicima koji ovu i tematiku, i suštinu analiziraju i „razjašnjavaju“ od davnina, pa sve do danas.

Sanjati da vidite belu boju kao motiv u snu bez ikakvog drugog dopgađaja i konotacije 

Pokušavate da shvatite da li su neke osobe prema vama iskrene i da li su zaista toliko odane, i od poverenja, ili se samo odlično pretvaraju kako bi imale od vas neke koristi i kako bi mogle da baš vama i manipulišu, pretvarajući se da su vam „najbolji“ prijatelji. 

Sanjati da vidite snežno bele predele i da vas takva slika smiruje i daje vam utisak sreće 

Loading...

Potrebna vam je neka vrsta mira i harmonije, jer ste se zaista „umorili“ od stalnih nevolja i briga koje uprkos vašem poštenom radu i velikom trudu i zalaganju, jednostavno stalno „iskrsnu“, i vi ste postali previše iscrpljeni i opterećeni, i samo vam je potreban jedan trenutak odmora i sreće sa ljudima koje volite. 

Sanjati da nosite sasvim belu odeću i da smatrate da treba nekome da dokažete nevinost 

Veoma ste lažljiva i podmukla osoba, koja se samo vešto pretvara da sve radi „od srca“ i pošteno, ali vi i sami znate da stalno imate neke „zadnje namere“, i treba da sebe preispitate, da li je u redu što ste se tako postavili prema svima, a očekujete da vas neko „voli i poštuje“. 

Sanjati da nešto bojite u belu boju i tako nastojite da prikrijete nešto što je „ispod belog“ 

Počinili ste naivno neke velike greške i naneli nekome nemerljivu štetu, i pokajali ste se zaista i pokušavate sve nekako da ispravite, ali vam na žalost to neće „poći za rukom“, pa ćete biti stalno predmet ogovaranja, i svi koje ste razočarali će želeti da vam se revanširaju. 

Loading...

Sanjati da vidite ljude koji su obučeni u belu boju „od glave do pete“ i strahujete od nesreće 

Neke vama drage i bliske osobe će da se teško razbole i bićete duže vreme u strepnji i strahu, od i njihove smrti, ali će na kraju da se sve završi dobro, mada će taj period za vas biti vrlo mučan, te i nećete dugo moći da sve „vratite u ravnotežu“ na koju ste navikli. 

Sanjati osobe kojima su lica bele boje i vi smatrate da su oni mrtvi i tugujete iako su stranci 

Pretvarate se da ste neko ko niste, da biste se nekako „uklopili“, sa onima kojima ste vi lično dali epitete „najboljih i najpametnijih“, ali su u suštini to osobe koje ne zaslužuju ni malo vaše pažnje i truda, jer su lažljivci i manipulatori, što ćete na žalost uvideti na jedan teži način. 

Sanjati da vam je kosa sasvim bele boje i vi ste „od briga osedeli“ ali ipak ne želite shvatiti 

Morate da se pomirite sa time da nešto niste uspeli da ostvarite, iako ste marljivo i sasvim čestito i pošteno radili, te uložili i vreme i energiju, i opet ostali „kratkih rukava“, ali to nije razlog da vi posustanete i da odustanete od sebe i svojih potencijala, jer je prilika za dokazivanje puno, i jedan poraz „nije slika vašeg realnog stanja i mogućnosti“. 

Loading...

Sanjati da vam je sve u kući bele boje i da je sve „uštirkano i čisto“ pa ste ipak nesrećni 

Vi stalno živite po nekim strogim pravilima i principima, ali niste srećni, a jer ste uvek opterećeni da nekoga ne razočarate i da neko o vama „ne pomisli ništa loše“, no treba da se opustite i da već i počnete da živite „život punim plućima“, jer je važna vaša sreća i zadovoljstvo, i život je zaista i previše kratak i prolazan, da bi bio satkan samo od briga i problema. 

Sanjati da ste se našli u bolničkoj postelji koja je bele boje i koja je sterilna i strah vas je 

Možete da očekujete neke skore vrlo nepovoljne vesti, koje se mogu ticati ili vas lično ili nekoga ko vam je blizak i drag, ali svakako ćete vrlo da patite i da se razočarate u celu nastalu situaciju. 

Sanjati da vas neko namerno prska farbom bele boje i ne možete da je sa sebe operete 

Neke osobe koje vam se predstavljaju kao prijatelji, pokušavaju da vam na neki „naivan i nevin“ način, pokvare sve vaše planove i ideje, ali im to neće poći od ruke, jer ste ih vi na vreme i olako prozreli, pa ćete da ih u svemu preduhitrite, i da sebe odlično i spretno zaštitite od nevolja. 

Sanjati da imate nekog kućnog ljubimca koji je bele boje i da ste srećni kada je on uz vas 

Vama je stalno bila želja i cilj da sve radite pošteno i čestito, te da ne osramotite ni sebe, ni vama drage osobe, ali ste se lakoverno i naivno upleli u neke malverzacije i sve pokušavate da sakrijete i da sami popravite, ali nećete uspeti, i uskoro će da „pukne bruka“. 

Sanjati da je čitav prostor oko vas obavijen gustom maglom bele boje i da ne vidite ništa 

Zastranili ste u nekim svojim prevelikim ambicijama i željama, pa pokušavate da se i dokažete „pošto-poto“, ali ćete samo da sebe unazadite i da izgubite i čast i ugled, i povući ćete se u sebe, te i dugo očajavati i patiti, umesto da se borite da sev popravite.

Sponzorisano

Loading...