Bombone – šta znači sanjati bombone?

Bombone su na javi najčešće omiljena dečija poslastica, ali nekada mogu da budu i one „ljute ili pak gorke“ bombone, koje simbolično označavaju da se neko polakomio na uspeh i na preveliku sreću i harmoniju, pa se sve „kao za inat, ipak okrenulo naopačke i pošlo nizbrdo“.

U nastavku teksta čitajte o tome šta znači sanjati bombone.

Šta znači sanjati bombone – bombone kao predominirajući motiv u snovima

Snovi o bombonama su i znatno velike učestalosti, ali takođe i vrlo zanimljive i pak raznovrsne simbolike na javi, te se njihova tumačenja kao jasno pozitivna ili pak negativna, ne mogu tako i „grubo razgraničiti“, jer sve svakako zavisi od neke direktne i jasne konotacije i događaja iz sna.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji snovi o bombonama, te data i neka njihova i analiza i prenesena tumačenja, po sanjaricama i sanovnicima, koji analiziraju snove sa ovakvim dominantnim motivom, koji je glavni i najviše se u snovima i ističe kao takav.

Sanjati da vidite dosta bombona ali ih vi ne jedete i samo vam jesu glavni motiv u snu 

Preterano ste gramzivi, te i imate potrebu da sve samo za sebe i dobijete i ostvarite, pa ne mislite koliko štete i nepravde nanosite ljudima oko sebe. 

Loading...

Sanjati da jedete slatke i lepe bombone i da uživate u njihovom ukusu 

Naviknuti ste na to da vas stalno neko „podržava i podupire“, pa ste postali razmaženi i hiroviti, ali će vam se to vrlo lako i uskoro „obiti o glavu“. 

Sanjati da neka druga osoba jede bombone i ne želi da ih sa vama podeli iako ste je pitali 

Preterano ste vezani za neke osobe iz svoje prošlosti, koje su na vas odavno zaboravile i olako su i „krenule dalje“, ali vi nikako ne možete da se „opametite“, i da napokon počnete da „živite svoj život“. 

Sanjati da su bombone koje jedete kisele i/ili vrlo ljute i da ste morali da ih „ispljunete“ 

Loading...

Ne treba da srljate u neke rizike i izazove, samo da biste dokazali drugima koliko možete i za šta jeste sposobni, jer treba najpre sami sebi da „poverujete“, pa teko onda da i ostalima pokazujete sve svoje potencijale i istrajnost u planovima i idejama. 

Sanjati da jedete „lepljive bombone“ koje vam onemogućavaju da ih nekako progutate 

Pokajaćete se za neke svoje reči ili postupke, ali kada budete „smogli snage“ da se izvinite, tada će već da bude prekasno, i oni koje ste lakomisleno uvredili i povredili, i neće pronaći „snagu u sebi“ da vam sve oproste. 

Sanjati da jedete čokoladne bombone ali da se one sasvim i „tope“ već u vašoj ruci 

Prerano ste se obradovali nekim uspesima i ostvarenjima želja, te ste požurili da proslavite ono i što još nije realizovano, i upravo ćete zbog toga da počinite neke velike greške koje ćete teško da ispravite. 

Sanjati da ste nekome kupili bombone na poklon ali ste ih vi sami sve „usput“ pojeli 

Loading...

Sasvim ćete da se razočarate u svog emotivnog ili bračnog partnera, kada shvatite da vas je samo iskorišćavao za svoje ciljeve i da vas nikada zaista nije iskreno voleo, pa ćete dugo očajavati i baš patiti zbog takve situacije. 

Sanjati da ste dobili bombone na poklon ali kada ste ih otvorili ostali su samo „omoti“ 

Prevariće vas neke vama vrlo bliske i drage osobe, kojima ste uvek „slepo verovali“, a i u koje ste se pouzdali kao u jedinu pomoć i oslonac, ali su vam svi oni vrlo sramno „zaboli nož u leđa“. 

Sanjati da bacate bombone na nekoga sa namerom da ga oterate od sebe 

Imate sasvim pogrešan „pristup“ ljudima oko sebe, i ne možete ništa da postignete stalnim vrlo grubim kritikama i omalovažavanjem tuđeg rada, i nećete ih tako motivisati da budu bolji, već ćete samo da im date povoda, da sa vama prekinu svaku saradnju u budućnosti. 

Sanjati da ređate bombone putem kojim hodate da biste ostavili trag da se ne izgubite 

Generalno ne znate šta da radite, jer ste se prihvatili nekih poslova za koje niste kompetentni, ali ne možete da odustanete „na pola puta“, jer dugujete i osobama koje sa vama rade i sami sebi da pokušate da date svoj maksimum, te da na kraju ili uspete ili sasvim propadnete. 

Sanjati da je neko pojeo vaše bombone ali da ne želi da vam to nikako prizna 

Partner vas bezočno laže, i stalno smišlja neke nove izgovore, a kako bi „skrenuo temu“ sa nekih ozbiljnih razgovora, i kako ne bi morao da odgovara na vaša pitanja, jer biste shvatili da vama on i manipuliše, te i da vam nije iskrena ljubav ni prava podrška. 

Sanjati da su vam i ruke i džepovi prepuni bombona i da se one prosipaju za vama 

Ostaćete bez nekih stečenih materijalnih sredstava, jer niste umeli da štedite, i stalno ste se olako i rasipali i „davali i šakom i kapom“, a kada vi osiromašite nećete imati nikoga da vam pomogne. 

Sanjati da jedete neke jako tvrde bombone i da ste ih „krcali“ i tako ste i slomili zub 

Neka velika i šteta i nevolja je uskoro pred vama, i to sve jer niste na vreme razmislili, i sagledali posledice nekih svojih ranijih postupaka, pa ćete možda čak imati i probleme sa zakonom. 

Sanjati da se vi davite nekom bombonom i da ne možete da nikako dozovete pomoć 

Niko ne želi da vas sasluša i da vam pomogne u nekoj neprilici, pa ćete da se veoma razočarate u porodicu i prijatelje, jer su „od vas digli ruke“, i kada se budete spasili nevolja, „rado ćete im sve to natrljati na nos“. 

Sanjati da vi prodajete bombone i da ih „merite“ i vagate da ih bude što više 

Plemenita ste i vrlo dobrodušna osoba, pa vi stalno pomažete onima koji nemaju i koji su u nekoj neprilici, i nikada ne mislite da vama bude bolje na nečiji tuđi račun. 

Sanjati da delite deci bombone i da vam je drago što ste nekoga tako obradovali 

Ne treba da se preterano lako poistovećujete sa onima koji su vam dragi i bliski, jer ste vi ipak i osoba „za sebe“, i treba da „mislite svojom glavom“, a ne da budete povodljivi i naivni kao dete.

Sponzorisano

Loading...