Bubuljice – šta znači sanjati bubuljice?

Na javi su bubuljice normalna pojava obično u periodu puberteta, ali one simbolično označavaju neke velike komplekse ili pak neke brojne sitne probleme, koji nikako ne mogu lako i brzo da se i reše i da prođu, već je potrebna „vera u sebe“ i veliko strpljenje.

U nastavku saznajte šta znači sanjati bubuljice.

Šta znači sanjati bubuljice – bubuljice kao predominirajući motiv u snovima 

Mada se nikada na to ne bi pomislilo, učestalost snova o bubuljicama je dosta velika, kao i što je njihova simbolika vrlo raznovrsna i šarenolika, pa se deli generalno na pozitivnu i na negativnu, a takve granice nikada nisu „izričite i stroge“, i svakako ovise od samog događaja i neke konkretne situacije, a koja je „povezana sa bubuljicama“, i koja je u snu predominantna.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći snovi o bubuljicama, nekada manje ili više prijatni i upečatljivi, ali i data njihova analiza i tumačenja na javi prema aktuelnim sanjaricama i raznim i vrlo merodavnim sanovnicima.

Sanjati da vidite neku osobu koja ima bubuljice i da se trudite da se ponašate pristojno 

Morate da naučite da ne sudite drugima na osnovu tuđih reči i mišljenja, i da prestanete da imate i predrasude na osnovu toga kakav je nečiji „spoljni izgled“, te da ljude vrednujete po karakternim vrlinama. 

Loading...

Sanjati da vi imate bubuljice na licu i da vas je veoma sramota jer vas svi izbegavaju 

Preterano ste se „povukli u sebe“, i imate neke komplekse zbog prošlih grešaka koje vi sami sebi stalno „namećete“, ali imate utisak da to rade svi drugi oko vas i da svako zna neke vaše skrivene tajne, pa ste paranoični, i ponašate se sasvim „neurotično“ u nekim situacijama. 

Sanjati da imate dosta bubuljica po telu i da svi sumnjaju da ste zarazni pa „beže od vas“ 

Preterano ste predusretljivi i lako verujete ljudima, pa ne shvatate da nisu svi dobri i plemeniti, te da je ljudska priroda nekada puna zlobe i pakosti, i moraćete to da shvatite na „teži način“. 

Sanjati da imate bubuljice koje su „gnojave“ i koje vas veoma bole i prete da se inficiraju 

Loading...

Nečija izdaja će da vas veoma povredi, a najgore će vam biti kada shvatite da je u pitanju neko ko je vama vrlo blizak i drag, kome ste verovali i koga ste voleli, i takva spoznaja će i da vas sasvim pak i „emotivno uništi“. 

Sanjati da vi nekome koga poznajete „cedite bubuljice“ i da vam je to vrlo mučno i gadno 

Niste spremni na neke izazove i rizike, ali morate da se suočite zrelo i odgovorno sa situacijom koja vam sledi, a ne da se ponašate razmaženo i da stalno očekujete da vam neko drugi rešava sve prepreke, i probleme koji vam se „ispreče na putu do cilja i rezultata“. 

Sanjati da sebi „cedite bubuljice“ jer tako morate da ih „očistite“ i da ih lakše uklonite 

Sami ste sebi „najveći neprijatelj“, pa iako vi imate običaj da za sve svoje neuspehe prebacujete krivicu na druge, ipak ste shvatili da ako se ne promenite nećete postići ama baš ništa, i to vas i „izjeda i tišti“, jer smatrate da treba da ostanete dosledni sebi, ali na takav način nećete postićni ni najmanji napredak i ostvarenje ciljeva. 

Sanjati da pokušavate da „odsečete“ svoje bubuljice jer su prevelike i brojne i one krvare 

Loading...

Shvatili ste na kraju koliko se oko vas nalazi lažnih prijatelja i/ili otvorenih neprijatelja, i rešeni ste da ih sve „razotkrijete“, te i da ih po svaku cenu udaljite od sebe i da sve sami rešite, dok ne pronađete one osobe kojima možete da verujete, pa i da se sa njima sasvim poistovetite. 

Sanjati da vam je lice neprepoznatljivo od bubuljica i ne možete da „dokažete“ ko ste 

Pretvarate se da ste neko ko niste, a sve da biste se dopali onima koji to nisu ničim zavrednovali, ali je vaša percepcija pogrešna, i na žalost dok sami ne shvatite činjenicu da grešite, niko vas neće moći uveriti da je to sve tako. 

Sanjati da vam bubuljice same od sebe prolaze i da ste srećni jer vam je napokon lice lepo 

Morate da shvatite i da prihvatite, da se ni jedan cilj ili plan, ne može realizovati „sam od sebe i preko noći“, pa ne treba da se polakomite na neka lažna obećanja, jer ćete tako samo sebi olako i vrlo naivno da nanesete štetu i velike gubitke. 

Sanjati da vidite nekoga koga poznajete ali da ne možete da znate ko je to zbog bubuljica 

Niste u stanju da prebolite što vas je izdala osoba koju ste voleli i kojoj ste verovali, pa ćete da se sasvim povučete u sebe, i/ili ćete da počnete da se ponašate afektivno i agresivno prema drugima, i da svoju ljutnju i bes „iskalite“ na onima koji ničim to nisu zaslužili. 

Sanjati da vas bubuljice veoma svrbe i da ste ih vi češali i sasvim ih tako „raskrvarili“ 

Sami sebi pravite probleme i velike prepreke, upravo jer stalno rizikujete bez potrebe i uvek baš i pokušavate da se lakše i brže pokažete i dokažete, ali ne treba da zaboravite da „što je brzo, to je i kuso“, pa ćete da samo napravite brzoplete promašaje, i to u svemu što tako budete radili. 

Sanjati da vam iz bubuljica teče krv i da se bojite da ćete da se razbolite od infekcije 

Neka vama bliska ili draga osoba će da se uskoro teško razboli ili čak i da umre, pa ćete vi sve to teško da „prihvatite“, i nećete dugo moći da se oporavite od gubitka koji vas bude zadesio. 

Sanjati da možete da „skinete svoje bubuljice“ i da su one u stvari samo „vaša maska“ 

Ne volite osobe koje se pretvaraju i lažu, i poznati ste kao neko ko sve oprašta osim laži i izdaje, pa ćete da se začudite što su se na „tako drzak korak“ odlučili upravo oni koji vas ipak i najbolje poznaju, sve verujući da je vaša ljubav prema njima veća od vašeg ponosa i dostojanstva. 

Sanjati da se rugate i podsmevate nekome ko ima bubuljice i da ih vam je on „preneo“ 

Ne treba da se ponašate sujetno i egocentrično, jer vam se sve olako može „obiti o glavu“, onda kada se najmanje budete nadali, i kajaćete se veoma mnogo, jer ste se „idigli i uzoholili“.

Sponzorisano

Loading...