Hotel – šta znači sanjati hotel?

Jasno je da je na javi hotel mesto za odmor i opuštanje, ali je nekada i „nužno prenoćište“, ili pak mesto poslovnih susreta i važnih sastanaka, koji se pre svega održavaju u inostranstvu ili drugom gradu.

U nastavku teksta saznajte šta znači sanjati hotel.

Šta znači sanjati hotel – hotel kao predominirajući motiv u snovima 

Mada generalno hotel kao glavni simbol u snovima i nije toliko česta pojava, njegova je dalja pak simbolika vrlo raznovrsna i zanimljiva, te se pored toga što može da se istumači kao pozitivna i/ili negativna, često u skladu sa konkretnom konotacijom sna, definiše se i kao sasvim i direktno implikativna ili pak indirektna tj prenesena kao takva.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji snovi o hotelu kao motivu, te data i sva baš karakteristična tumačenja i analiza snova, te po najpoznatijim sanjaricama i tumačima od davnina sve do danas.

Sanjati da vidite neki vrlo lep i skup hotel ali u njega ne možete da uđete jer ste siromašni 

Veoma patite jer niste dovoljno „situirani i bogati“, pa imate komplekse od osoba koje poseduju više, a uopšte ne sagledate neke svoje druge vrline i kvalitete, niti pak mane onih kojima se divite iz potpuno pogrešnih razloga. 

Loading...

Sanjati da ste pošli u neki hotel koji je vrlo jeftin i star i da vam je zbog takvog izbora žao 

Prevarili ste se u nekim procenama, i napravili ste sasvim nepotrebne, te i u nekoj meri čak i vrlo i baš besmislene pogreške, koje su vas „skupo koštale“, a i sasvim vam narušile ugled i reputaciju koju ste godinama marljivo sticali i gradili. 

Sanjati da živite u hotelu jer ste ostali bez doma i da ste se sasvim navikli na takav život 

Neko ste ko se uvek m ože snaći u svakoj prilici i neprilici, jer ste doživeli i dobro i loše, i niste neko ko je sujetan i ohol, niti vas bilo šta može obeshrabriti, jer se uvek nekako vi „dočekate kao mačka na svoje noge“, i smatraju vas osobom koja je vrlo stabilna i odgovorna u svemu. 

Sanjati da ste odseli u sasvim pustom i „vrlo sumnjivom“ hotelu gde ste vi jedini gost 

Loading...

Usamljeni ste i veoma tužni, jer nemate iskrene prijatelje, a to ste shvatili prekasno, kada ste ih vi sve od sebe udaljili, svojim bahatim ponašanjem i potrebom da stalno sebe i svoje potrebe stavite „ispred svih ostalih“, jer ste generalno dosta sebična i samoživa osoba po svojoj prirodi. 

Sanjati da pokušavate da nađete prenoćište u hotelu ali da je on već prepun i očajni ste 

Morate da prihvatite neke kompromise, i da prestanete da se ponašate tvrdoglavo i zadrto, a jer je situacija u kojoj se nalazite sama po sebi vrlo komplikovana i teška, i ne treba vam da je sami baš još dodatno zakomplikujete i zapetljavate. 

Sanjati da sa nekim nepoznatim morate da delite hotelsku sobu i da se žalite upravniku 

Ne umete da „date šansu“ ljudima koji se trude da vam se „približe“, jer ste vrlo introvertni, a baš ste skloni takođe da druge klasifikujete na osnovu tuđih mišljenja i/ili predrasuda, a kao „dobre ili loše“, ne dajući sebi priliku da sami procenite, to da li vam se nečiji karakter dopada ili ne. 

Sanjati da ste vi vlasnik nekog odličnog i hvaljenog hotela i da ste ponosni na svoj uspeh 

Loading...

Stalno nastojite da se nekome dokažete i pokažete, i zanemarujete činjenicu da onima koji vas i vole i koji vas zaista poštuju, nije potrebno da ste najbolji i najuspešniji, ali kada shvatite da ste odabrali „pogrešne idole“, biće dosta kasno da popravite stvari, u kojima ste pogrešili baš puno. 

Sanjati da ste pokušali da odete iz hotela iako niste platili račun i da ste „uhvaćeni na delu“ 

Mada ste se iskreno pokajali za neka svoja lažna obećanja, i za neku štetu koju ste naneli drugima i koja je vama „bezazlena“, a drugima „nemerljiva“, nećete uspeti u nastojanju da dobijete oprost i da vam oni koje ste izmanipulisali „olako zaborave“ sve što ste im na zlo učinili. 

Sanjati da je vaš hotel u kome ste odseli sasvim neuredan i prljav i da u njemu ima buba 

Pravite probleme od sitnica, i samo tražite razloge da nešto pametujete i prigovarate, jer ste vrlo i sujetni i veliki ste snob, pa vas retko ko i razume i želi da se sa vama „petlja“, i odbačeni ste i pak i izopšteni iz društva, ali vama to ne smeta, jer smatrate da ste „veličina, i da vas zato svi mrze“. 

Sanjati da odmarate u nekom hotelu sa svojim partnerom ili porodicom i zadovoljni ste 

Potrebno vam je da se opustite i da nađete neki svoj mir, ali vam stalne brige i problemi i u poslu i na privatnom aspektu, nikako ne dozvoljavaju da budete rasterećeni, i da makar na trenutak bar „dišete punim plućima“. 

Sanjati da ste sasvim nezadovoljni uslugom u hotelu u kome ste na odmoru i žalite se svima 

Umesto da stalno kukate „na zlu sreću i lošu sudbinu“, treba da prevaziđete svoju lenjost i neku i veliku neodgovornost i neozbiljnost, i da napokon počnete da se trudite i da radite, pa rezultat ili postignuće ciljeva, neće ni izostati. 

Sanjati da ste zaspali u hotelu i da ne znate kako ste i zašto uopšte tu i došli niti sa kime ste 

Preterano ste opterećeni nečijim tuđim problemima i brigama, pa ste sasvim zapostavili svoje baš velike muke i nevolje, koje će da vas „sačekaju“ i da „vam zadaju glavobolje“, a nikoga neće biti tu da vama pomogne, te oni za koje ste se zalagali, poneće se vrlo nezahvalno i bezobzirno prema vama.

Sponzorisano

Loading...