Kum i kuma – šta znači sanjati kuma ili kumu?

Na javi je od davnina poznata izreka da se „kumstvo nikada ne odbija“, te je simbolika ovakvog odnosa među ljudima suštinski jedna potreba da se ima poverenje i oslonac, i da se nekome vrlo i veruje u svakoj „prilici i neprilici“.

Pogledajte u nastavku teksta šta znači sanjati kuma ili kumu.

Šta znači sanjati kuma i kumu – kum/kuma kao predomninirajući motiv u snovima 

Mada ovakvi snovi nisu toliko velike učestalosti, oni imaju značajnu i raznovrsnu simboliku, koja jeste grubo definisana kao pozitivna i/ili negativna, ali je nekada sasvim jasno implikativna i ima mnogo direktnija značenja, koja naravno jesu u skladu, ko i na koji način ovakav motiv sanja i/ili kako ga u snu i „doživljava“ veoma jasno i vrlo konretizovano.

U nastavku teksta će biti navedeni oni daleko najupečatljiviji i najčešći snovi o kumu i/ili kumi, te i data analiza i tumačenja po sanjaricama i sanovnicima koji se bave detaljnom analizom ove i vrlo zanimljive tematike, a u koju ljudi veruju i često se na takva tumačenja snova i oslanjaju.

Sanjati da vidite nekog kuma i kumu na venčanju ali da ih ne poznajete na javi 

Nije vam jasno zašto neko koga uopšte ne poznajete ima potrebu da vam nanese toliku nepravdu i da vas sasvim „unazadi i uništi“, ali ste olako zaboravili da ste vi tu osobu veoma nepravedno i/ili povredili ili ste uništili i njoj sve snove i nadanja, i da ona želi da vam sada „vrati milo za drago“. 

Loading...

Sanjati da ste vi kum ili kuma na venčanju i da ste srećni što ste „svedok“ nečije ljubavi 

Nemate nikako sreće u ljubavi i stalno se borite da partneru dokažete koliko ste za njega zapravo požrtvovani i koliko ga volite, ali on stalno nalazi neke zamerke i mane, a pre svega jer je prestao da vas voli, te i traži neki način da vas ostavi, a da ne bude sam odgovoran već da kukavički svu krivicu i kasnije i kajanje i bol, „prebaci na vaš račun“. 

Sanjati da na vašem venčanju nema ni kuma ni kume i da ste vrlo i zabrinuti i ljuti 

Izneverena su neka vaše prevelika očekivanja i nadanja, i vi ste sa „punim pravom“ ljuti na drage i bliske osobe od kojih ste očekivali podršku i pomoć, ali su vas one izneverile jer nisu verovale u vas u dovoljnoj meri, i nisu želele da budu osramoćene ako se vi ponizite i propadnete. 

Sanjati da ste vi odbili da budete kum ili kuma na nečijem venčanju i da ste uvredili nekoga 

Loading...

Insistirate na nekoj emotivnoj vezi koja nije ni moralna niti je za vas dobra, jer ste se vi zaljubili u osobu koja je već „zauzeta“, ali i koja vam ne uzvraća na vaša osećanja, pa ćete da se veoma ili razočarate i/ili da patite, pre svega jer nećete ostvariti ono što ste „sebi zacrtali“, i može se reći da ste vi neko ko je vrlo razmažena i bezobzirna osoba, koja stalno misli samo na sebe. 

Sanjati da ste se posvađali sa kumom i kumom i da oni ne žele da vas „venčaju“ 

Napravićete neke velike pogreške u poslovnom i/ili privatnom životnom polju, i moraćete da baš i snosite neke veoma ozbiljne posledice, i izgubićete i poštovanje i ugled koji ste gradili dugo i na koji ste bili ponosni. 

Sanjati da ste pozvani kao kum ili kuma na venčanje i da nema mladenaca ni gostiju 

Pred vama su neki skori gubici ili velika tuga i patnja zbog smrti neke bliske i drage osobe, te od koje ćete zaista vrlo teško da se oporavite, i smatraćete sebe do neke mere i odgovornim, jer niste učinili više i niste se zalagali da pomognete bolje. 

Sanjati da ste videli u snu svog venčanog kuma koga imate i na javi i sa njim razgovarate 

Loading...

Morate da se pripazite nekih laži i ogovaranja, jer su na vas mnogi zavidni i ljubomorni, pa iako se stalno pretvaraju da su vam bliski i da su vaša podrška, oni sve rade sa „predumišljajem“, jer žele da vas samo iskoriste, i to barem dok imaju povoljnu priliku i dok im vi „slepo verujete“. 

Sanjati da ste sreli nevenčanog kuma i da sa njime o nečemu raspravljate i svađate se 

Ne poštujete one koji su od vas i pametniji i iskusniji, te stalno smatrate da vi sve znate bolje i da ćete uspeti da ostvarite neke rezultate bez ičije pomoći, ali se svaki put ispostavi da niste u pravu i krajnje je vreme da prihvatite i priznate svoje pogreške, i da se promenite i poslušate pametnije i bolje od sebe. 

Sanjati da ste vi kum ili kuma nečijem detetu i da ga „krstite“ i darujete 

Možete uskoro da očekujete neke zaista lepe i povoiljne vesti o razrešenju nekih velikih nevolja i problema, pa ćete najzad vi uspeti da se opustite i da posvetite vreme onima koje iskreno volite, i uživaćete u miru i harmoniji kojima ste toliko dugo težili. 

Sanjati da ste vi prevarili bračnog partnera sa kumom i da ste se upravo zato razveli 

Ne možete da prestanete da stalno ponavljate neke iste greške, i ne umete nikako da vi i „krenete napred“, jer vas realno plaše neke promene koje morate da preduzmete, i niste sasvim sigurni u to da ćete da uspete, pa se bojite rizika i još većih gubitaka, poniženja i podsmeha. 

Sanjati da ste pitali prijatelja da vam bude kum na venčanju i da vas je on olako odbio 

Veoma ćete da se razočarate u neke osobe koje su vam bile bliske i za koje ste smatrali da vam i žele dobro, a one su vas samo iskoristile za svoje ciljeve, i sasvim vas beskrupulozno „ostavile na cedilu“, da se sami snalazite u nevoljama. 

Sanjati da ste pitali nekog svog neprijatelja da vam bude kum i da je on morao da prihvati 

Na svaki način pokušavate da se dodvorite i da se „približite“ onima kojima se divite, a ne vidite koliko se ponižavate i koliko takve osobe nisu vredne vaše pažnje niti prijateljstva koje im dajete.

Sanjati da vidite svog kuma ili kumu kako neutešno plaču i ne raduju se vašoj sreći 

Ne možete da očekujete da ćete svima da se dopadnete i da će svi da prihvate vaše ideje i neke ili planove, pa je najbolje da se ne osvrćete na kritike i loše komentare, te da radite baš onako kako i vi pak i mislite da jeste najbolje i najsvrsishodnije, a da biste ostvarili svoje velike ciljeve.

Sponzorisano

Loading...