Mladež – šta znači sanjati mladež?

Mladež ili po „narodski rečeno beleg“, predstavlja simbolično „ono nešto“ po čemu je osoba pak izuzetna ili je različita u odnosu na druge ljude na neki negativan način, npr zbog svog ponašanja, govora, stavova ili jednostavno spoljašnjeg odnosno fizičkog izgleda.

Šta znači sanjati mladež – mladež kao predominirajući motiv u snovima 

Jedno je od „nepisanih pravila“ da mladeže češće sanjaju osobe koje ih imaju i na javi i koje su ili zbog toga nesrećne i/ili iskompleksirane, ali je sama simbolika snova svakako pozitivna ili dobra, te i negativna ili loša, shodno nekoj konkretnoj situaciji i konotaciji samog celokupnog doživljaja.

U nastavku teksta će biti navedeni zapravo i oni naječšći i/ili najupečatljiviji snovi o mladežu kao motivu, a uz analizu značenja i tumačenja celine sna, prema starim i savremenim sanjaricama i/ili sanovnicima, koji se ovakvom tematikom i bave.

Sanjati da vidite neki mladež na svom telu koji ranije „nije bio tu“ i počinjete da se brinete 

Pretpostavljate olako neke stvari o osobama koje uopšte ne poznajete dobro, ili im i ne dajete ni priliku da vam pokažu svoj karakter, te ste neko ko je pun predrasuda i predubeđenja, ali samo vi treba da se zapitate, kako bi vama bilo da ste u takvoj situaciji. 

Sanjati da vidite neku osobu koja na licu ima puno mladeža i ne možete da je prepoznate 

Loading...

Ne možete da verujete da se neko u tolikoj meri promenio, jer je postigao neke uspehe ili postao bogatiji ili „viđeniji u društvu“, pa mu je sada prosto „ispod časti“ da se sa vama druži, i vi ste u neku ruku i razočarani, ali vam je opet do izvesne mere sve to i smešno kada se neko „pokondiri i preceni“. 

Sanjati da na svom telu i/ili licu imate dosta mladeža i da vas je sramota jer ste zato ružni 

Stalno nekoga procenjujete na osnovu tuđih mišljenja i/ili pak samo na osnovu „spoljnog utiska“, ali ste rešeni da tu osobinu kod sebe promenite, i steći ćete neke vrlo dobre prijatelje, a jer ćete da se odreknete nekih prevelikih svojih sklonosti, da vi sve druge osuđujete i kritikujete unapred. 

Sanjati da imate baš jedan veliki mladež na licu i da je on vrlo upečatljiv i vaš je „beleg“ 

Imate izvanredne osobine koje kod vas svi cene i poštuju, i od njih ne želite da odstupite, a i da se polakomite na neke nelegalne i nemoralne postupke, jer su vama ponos i dostojanstvo vrlo važni. 

Loading...

Sanjati da želite da uklonite mladeže sa lica ili tela i da ih sečete nožem ili ih čupate 

Ništa ne možete da postignete „na silu i na mišiće“, ma koliko da to silno želite, jer je za sve baš potrebno i rada i truda, ali i dosta strpljenja i odricanja, te treba da svega toga budete vrlo svesni, kada prihvatate neke nove izazove, kojima možda niste „dovoljno dorasli“. 

Sanjati da vam je mladež čudnog oblika ili veličine i da ste zabrinuti da ste bolesni od raka 

Neka vama draga osoba će da se vrlo ozbiljno razboli, pa ćete uskoro da strepite i za njen život i da vi napokon shvatite koliko je sve ostalo nebitno, spram zdravlja, sreće i ljubavi onih osoba do kojih vam je iskreno i puno i stalo. 

Sanjati da vam se stalno povećava neki mladež i da vi pak to ne znate kako da zaustavite 

Vaše unutrašnje nezadovoljstvo se stalno povećava, jer neke osobe uporno nastoje da vas ponize i da vas osramote, ali vi ne znate kako da se postavite i kako da se odbranite, pa sve negativno pak „skupljate u sebi“, i biće nezgodno kada budete „planuli i kada iskalite sav svoj nakupljeni bes“. 

Loading...

Sanjati da vam je neki mladež „preko noći nestao“ i da ste i srećni ali i zabrinuti zbog toga 

Mada su neki problemi koje ste imali, lako rešeni uz nečiju veliku pomoć, i vi ste ostvarili željeni napredak, poučeni iskustvom da ništa ne može da ide olako i jednostavno, ipak u sebi stalno vrlo i strepite, šta sve još može da „pođe po zlu“, pa ste vrlo obazrivi i oprezni. 

Sanjati da vam mladež krvari i da ste u strahu da ćete umreti pa tražite pomoć od lekara 

Vama će neka draga osoba da „zada težak emotivni udarac“, bilo da je u pitanju prevara bračnog ili emotivnog partnera, ili pak izdaja prijatelja kojima ste verovali, te i za koje ste uvek sve činili i davali bez razmišljanja. 

Sanjati da se ogledate u ogledalu i vidite da vam je lice sasvim prekriveno mladežima 

Napokon ste sami shvatili da vi niste osoba za koju vas smatraju drugi, te da vam je dosadilo i da se pretvarate i da „glumatate“, i želite da priznate svima sve svoje greške i to koliko ste lagali, pa ste i spremni na osude i kritike koje ste svakako zaslužili. 

Sanjati da vas je strah da se družite sa nekim ko ima mladeže i verujete da su „zarazni“ 

Ne treba da nekoga unapred odbacujete jer je „drugačiji i svoj“, jer svaka osoba ima prava na različitosti i na svoja mišljenja i stavove, i vi ste neko ko to može ili ne mora da prihvati, ali ne smete da sudite i kritikujete, jer ni vi sami niste bezgrešni i sasvim ispravni u svemu. 

Sanjati da vi brojite mladeže na svom telu jer verujete da ćete biti srećniji što ih je više 

Najgore od svega jeste kada čovek sam sebe laže, te i kada sam u svoje laži počne da veruje, a vi radite upravo to, i stalno se pretvarate da ste nešto što realno i niste, i obmanjujući sve oko sebe, i ne shvatate da najviše štete stvarate upravo vama lično. 

Sanjati da stalno crtate olovkom mladež na svom licu jer je to „u modi i novi je trend“ 

Morate da prestanete da dajete obećanja koja ne možete da ostvarite, te da se pretvarate da ste vi i moćni i posebni, jer niste ništa osim osobe koja je u sebi nezadovoljna i nesrećna, te i pokušava da na sasvim pogrešan način stekne prijatelje, i da dobije malo pažnje i ljubavi od svoje okoline.

Sponzorisano

Loading...