Motor – šta znači sanjati motor?

Na javi je motor sinonim za brzinu i za neku avanturu ispunjenu adrenalinom, ali je u isti mah on i veoma opasna i rizična „mašina“, jer često zbog neprilagođene brzine može da se „izgubi glava“ i da se nastrada.

Šta znači sanjati motor – motor kao predominirajući motiv u snovima 

Snovi u kojima je motor predominantan motiv su dosta učestali i imaju raznovrsnu i sasvim jednu šarenoliku simboliku, koja se „grubo“ deli na dobru ili na lošu, ali su svakako analize snova po ili sanjaricama ili tumačima daleko „iscrpnije i detaljnije“, pa se nekada sama konotacija pak baš ne može označiti kao nužno negativna ili pozitivna, već kao neko upozorenje, činjenica, stav.

U nastavku teksta će biti navedeni upravo oni najupečatljiviji i najinteresantniji snovi o motoru, a sa datom analizom i tumačenjima po sanovnicima koji se ovom tematikom bave od davnina sve i do danas.

Sanjati da vidite neki veliki i „moćan“ motor i da iako niste „poznavalac“ vi ste oduševljeni 

Potrebno je da sasvim promenite neke svoje stavove i razmišljanja, ako mislite da uspete da ostvarite željene rezultate, jer vas vaša tvrdoglavost i beskompromisno ponašanje, ne mogu nikako realno dovesti do cilja. 

Sanjati da vozite motor iako ne znate da njime upravljate i nemate ni potrebnu dozvolu 

Loading...

Skloni ste da stalno rizikujete i ne razmišljate kada se upuštate u neke nove projekte, pa se može reći i da ste brzopleti i da samo „srljate“ u nešto bez ikakvog racionalnog stava o tome da li pak i možete, i da li uopšte vi imate potencijala da sve ostvarite. 

Sanjati da vozite neki tuđi motor koji ste bez pitanja uzeli i strah vas je da ga ne slupate 

Vama je stalno „u glavi“ da su drugi od vas bolji i uspešniji, i umesto da radite na tome da sebe unapredite i usavršite, vi se ponašate sasvim suprotno, te i ljude koji to ničim nisu zaslužili od vas sabotirate, pa i pokušavate da im ugrozite ili preotmete za sebe, sva postignuća i ostvarenja. 

Sanjati da prevelikom brzinom vozite motor i da ćete svakog trenutka da se „skršite“ 

Mada ste skloni da budete neodgovorni i brzopleti, vi ste neko na koga se može osloniti i ko hoće da iskreno pomogne i pruži podršku u nevolji, ali imate lošu osobinu da tražite „kontrausluge“, ili da stalno nekoga „podsećate“ koliko ste za njega „dali i učinili“. 

Loading...

Sanjati da se sa nekim poznatim i bliskim vozite na motoru i da vi upravljate njime 

Pokušavate da kontrolišete sve u svom životu, pa su vaše svađe sa partnerom sve učestalije i ne možete da se usaglasite oko nekih važnih činjenica, jer vi stalno „morate da isterate svoje“, te i takva „jednostrana veza bez kompromisa“, će baš vašoj voljenoj osobi da dosadi, i moguć je skori raskid i realno očekivani rastanak. 

Sanjati da vas neka nepoznata osoba vozi na motoru i da joj od kacige ne vidite lik 

Strahujete od nekih nepoznatih i rizičnih situcija, te se preispitujete po više puta kako ne biste vi napravili greške, ali upravo zbog straha i sumnji u sebe i radite nešto što za vas nije tipično, te ćete da se „upetljate“ u neke laži i malverzacije, sa primarnim ciljem da unapredite svoj rad, ali će posledice biti sasvim loše. 

Sanjati da vozite motor „na jednom točku“ i da izvodite neke baš opasne akrobacije 

Vama je sve u životu „zabava i avantura“, i svemu pristupate sa puno energije i optimizma, pa iako se čini da se ponašate neodgovorno i neozbiljno, vaši rezultati i postignuća „govore sasvim suprotno“, te ćete ubrzo da ostvarite neverovatne napretke, i steći ćete veliko poštovanje i ugled u društvu. 

Loading...

Sanjati da vidite neku osobu koja „juri na motoru“ i da strahujete za njenu bezbednost 

Imaćete neke velike privatne probleme i gubitke, pa je vrlo izvesno da će da se razboli neko ko je vama blizak ili važan, i vi ćete stalno da brinete i strepite, i to sve do trenutka potpunog oporavka onoga ko je vama puno pomagao u životu, i koga neizmerno volite i poštujete. 

Sanjati da ste pali sa motora i da ste se veoma teško povredili jer ste vozili prebrzo 

Morate da se ponašate puno odgovornije i prema sebi i prema osobama kojima je do vas stalo, jer niste više ni „dete niti neko ko je nezreo“, pa svaku odgovornost morate da shvatite realistično, te i da se ponašate u skladu sa njom. 

Sanjati da ste vozili motor bez kacige i da ste se smrtno povredili i stanje vam je teško 

Vama „rade o glavi“ neke veoma pokvarene ali i uticajne osobe, i vi nećete moći sami ništa da preduzmete i promenite, pa ćete da potražite podršku i pomoć onih kojima verujete, a da biste vi uspeli da se spasite, te i da ne nastradate nevini, zbog tuđe zlobe, pohlepe i ambicija. 

Sanjati da ste poginuli prilikom pada sa motora i da vidite svoje unakaženo mrtvo telo 

Vas veoma opterećuju neke prošle greške koje ste napravili iz neznanja ili iz potrebe da se svima i dokažete, pa ste olako poverovali nekim poznanicima i prijateljima, i oni će sve vaše tajne koje ste im odali, da iskoriste protiv vas i da pokušaju da vas sasvim „unazade i sabotiraju“. 

Sanjati da je neka vama poznata osoba poginula u udesu motora i da vi sve to vidite 

Razočaraćete se u neke vrlo drage prijatelje ili u svog partnera, kada shvatite da ih vi u suštini uopšte niste dobro poznavali, i da vas je ljubav i poverenje koje ste im ukazali, koštalo previše, pa ćete da ih bez razmišljanja udaljite od sebe. 

Sanjati da vam se motor pokvario i da ne možete da ga pokrenete ni da ga upalite 

Nekada je pametnije da poslušate savete i mišljenja ljudi koji su od vas puno iskusniji i mudriji, naročito ako vi već dugo sami ništa ne uspevate da postignete, te se mučite i stalno „upadate“ u probleme i neprilike, kojima se kraj nikako ne nazire, i ne vidi se nikakav „pomak i napredak“. 

Sanjati da „kružite motorom“ oko svojih neprijatelja sa namerom da ih „zastrašite“ 

U svojoj „teatralnosti i dramatičnom nastupu“, kojim pokušavate da istaknete svoje kvalitete i/ili dobre osobine, vi čak i ispadate smešni i pretenciozni, pa je najbolje da se ponašate onako kakvi i uistinu jeste, jer vam razna „glumatanja“ i pretvaranja da ste „nešto što niste“, nikako ne idu „od ruke“. 

Sanjati da ste se priključili nekom udruženju „motorista“ i da vas svi smatraju „čudakom“ 

Imate potrebu da se sa nekim „uklopite“, te da osetite da negde i vi „pripadate“ i da vas neko voli i poštuje upravo takve kakvi jeste, pa ste skloni da idete „iz krajnosti u krajnost“, i da morate da sebi dokažete da ste za neku „grupu ljudi“ dovoljno kvalitetni i dobri, a pre svega jer ste nesrećni i veoma usamljeni.

Sponzorisano

Loading...