Patike – šta znači sanjati patike?

Na javi su patike sinonim za obuću koja je „laka i udobna“ i koja oslikava neki komfor i potrebu da se potrči i da se opusti, pa su na neki način simbol rasterećenosti i bezbrižnosti, te i „sportskog duha“, ali i želje da se lako i brzo dosegne do nekih ciljeva.

Šta znači sanjati patike – patike kao predominirajući motiv u snovima 

Snovi o patikama su dosta česti i njihova je simbolika raznovrsna i zanimljiva, pa iako je obično svrstana u onu pozitivnu ili negativnu, ima po nekada i jasno i direktno implikativno značenje na javi, i može da se protumači već zavisno od konkretne situacije i konotacije sna.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji i najčešći snovi o patikama, te data njihova i analiza i tumačenja, a po poznatim sanjaricama i sanovnicima koji su u upotrebio od davnina pa sve do danas.

Sanjati da vidite neke patike koje nisu na vašim nogama ali koje vam se veoma dopadaju 

Imate potrebu da se u nekim stvarima dokažete i pokažete sve i svoje potencijale i vrednosti koje posedujete kao ličnost, te ćete da se sasvim potrudite i da date svoj maksimum, ali će na vašu baš veliku žalost, svi vaši pokušaji i ciljevi da ostanu bez ikakvih validnih i zapaženih rezultata. 

Sanjati da nosite neke sasvim nove i udobne patike i da u njima osećate da ste opušteni 

Loading...

Preterano ste se „zaneli“ i olako ćete da „nastradate“ kada se tome najmanje budete nadali, jer ste neko ko je umislio da je „iznad svih“, i takav vaš stav vam neće doneti ništa dobro i lepo. 

Sanjati da su vaše patike koje ste obuli neuredne i prljave i da vas je stid i sramota 

Ne treba da se stalno obazirete na tuđe komentare i zlurade insinuacije, jer ste vi neko ko je vrlo vredna i požrtvovana osoba, ali svakako imate i svoje mane i nedostatke kao i svaki drugi „živi čovek“, a oni koji su toliko „uzaludni i dokoni“ da gledaju vaš život umesto svoj, samo su jedna ogorčena manjina, kojoj ne treba pridavati nikakav značaj niti pažnju. 

Sanjati da nosite neke stare i pohabane patike jer nemate novca da sebi kupite nove 

Zavidna ste i ljubomorna osoba, i želite da stalno napakostite onima koji su od vas u svakom smislu i aspektu bolji i uspešniji, ali ne shvatate da vam te osobe nisu ni za šta krive, te da ste sami „odabrali svoj put“, i da sasvim tvrdoglavo stalno radite isto, i ne želite da poslušate ničije savete, a koji bi vam bili prava „životna prekretnica“. 

Loading...

Sanjati da ste kupili patike koje su vam tesne i koje vam prave žuljeve i nisu udobne 

Imaćete neke skore velike probleme i gubitke na svim aspektima svog života, i potrebno je da se sasvim promenite i kada vi sami to shvatite i prihvatite, sve će da vam krene na bolje i ostvarićete sve što ste zamislili i „zacrtali“. 

Sanjati da ste kupili patike koje su vam velike i da imate utisak kao da su tuđe 

Ne umete da se nikako prilagodite konkretnim situacijama i okolnostima, pa stalno težite nečemu i što je „veće i bolje“, i nikada niste zadovoljni onim što ste uspeli da postignete, pa će to da vam se na kraju i „obije o glavu“. 

Sanjati da ste obuli nečije patike i da vam one savršeno pristaju i ne želite da ih izujete 

Imate osobinu da se stalno „kitite tuđim perjem“, te da težite da postanete neko drugi i da se baš i pretvarate da ste nešto što niste, ali iz prevelike želje da se uklopite i da budete sa nekim sasvim i ravnopravni, napravićete greške i propuste zbog kojih ćete da se osramotite i svi će da vas ismeju i ogovaraju. 

Loading...

Sanjati da trčite u patikama koje vam se stalno „izuvaju“ i vi posrćete i padate 

Najvažnije je da u svakom aspektu svog života, razaberete prioritete i da shvatite koje su vaše prave mogućnosti i realni potencijali, pa da na taj način i radite i živite, i bićete puno mirniji i rasterećeniji, kada prepoznate prave vrednosti, i kada shvatite koliko ste vremena izgubili na ili minorne probleme, ili neke nevažne osobe i situacije, kojima ste se stalno opterećivali. 

Sanjati da nosite samo jednu patiku jer drugu ne možete da nikako i nigde pronađete 

Vas će da prevari i ostavi emotivni ili bračni partner, jer ste se sasvim promenili, i postali osoba koja nije ni dobra niti požrtvovana kao što je nekada bila, pa sve češće pokazujete „pravo lice“, i nemate ni strpljenja ni nerava za osobu koja vas voli, pa ćete da se osetite iznevereno i usamljeno, a sami ćete za sve to biti odgovorni. 

Sanjati da kupujete neke nove i veoma skupe patike koje su simbol prestiža i luksuza 

Vama su ambicije prevelike, i vi stalno težite da ostvarite nešto što realno ne možete, ne jer niste dovoljno vredni i inteligentni, već jer ne umete da uspostavite balans između rizika i profita, pa vi stalno po istom „šablonu“ idete „kroz maglu“, te i ne nazirete nikakva rešenja ili jasne ciljeve. 

Sanjati da vam je neko ukrao patike i vi sumnjate na neke svoje prijatelje 

Stalno ste u nekim dilemama, i večito svakoga sumnjičite i paranoično se ponašate prema bliskim osobama, jer ste ubeđeni da vas i partner i prijatelji varaju i lažu, pa ćete da stvorite neke vrlo i/ili konfliktne situacije ili velike nesporazume, i ispostaviće se da ste sasvim pogrešili, ali će sva vaša izvinjenja i kajanja da budu uzaludna. 

Sanjati da nosite dve različite patike i da vas svi ogovaraju i smatraju „buntovnikom“ 

Vama nije ni najmanje važno šta neko o vama misli i govori, a posebno kada nema hrabrosti da vam „u lice kaže“ šta mu smeta i koje prigovore i zamerke ima na vas i vaš rad, te sve laži lako i govori „vama iza leđa“, ali vi ste svesni da ste pošteni, i nećete da se nervirate i sebe da mučite i stresirate bez potrebe. 

Sanjati da vezujete pertle na patikama i da ste ih uvezali „u čvor“ i ne možete da ih izujete 

Upetljali ste sami sebe u neke velike neprilike i probleme, i ne možete da shvatite kako ste bili vi tako nepromišljeni i površni, te vas je u suštini „zanela želja za moći i bogatstvom“, pa ste se i baš pokajali, ali nikako ne možete „da vratite vreme i počnete iz početka“, i izvesno je da ćete olako i da sasvim propadnete. 

Sanjati da ste vi nekome koga poznajete pozajmili patike i da on ne želi da vam ih vrati 

Imaćete velike probleme sa osobama kojima ste ukazali poverenje, pa i dali im neke šanse da se iskažu, ali su one postupile veoma „bezočno i pohlepno“, te prete da naruše vaš ugled i stečenu reputaciju, ali vam vaša dobrota i plemenitost ne dopušta da ih ostavite bez pomoći, jer ste svesni da imaju velike egzistencijalne probleme, pa gubite i vreme i energiju da „za nekim stalno idete i popravljate načinjenu štetu“. 

Sanjati da vidite svoje patike na nekoj nepoznatoj osobi i da ste vrlo iznenađeni i ljuti 

Vama se neko stalno suprotstavlja i ne želi da prihvati ni vaše predloge ni odlične ideje, pa ste i veoma nervozni i besni, jer ne možete sami da ostvarite što ste zamislili, a nikako ne uspevate ni da se razumete, i usaglasite stavove sa osobama sa kojima radite, jer one žele da vas svesno i vrlo tendenciozno „sabotiraju i unazade“. 

Sanjati da ste izgubili jednu ili obe patike koje su vam „negde spale“ dok ste trčali u njima 

Pokušavate da se prilagodite nekim novim situacijama i svesni ste svih rizika i izazova, ali nikako ne želite da odustanete, iako ste potajno svesni da nemate nikakvih izgleda za ostvarenje i uspeh.

Sponzorisano

Loading...