Pištolj – šta znači sanjati pištolj?

Na javi je pištolj sinonim za opasnost, povredu, ranjavanje ili smrt, ali je takođe i simbol neke pak samoodbrane, potrebe da se neprijatelj upozori ili da se zastraši, no svakako je nužno zlo i donosi više štete, nego što je i koristan i neophodan bilo kome.

Šta znači sanjati pištolj – pištolj kao predominirajući motiv u snovima 

Mada su snovi o pištolju dosta česti, njihova konotacija i prenesena simbolika nije nužno loša ili negativna, već se u nekim kontekstima može smatrati i dobrom, i/ili pak direktno implicirati neko značenje povezano sa onim na javi.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji i najčešći snovi o pištolju, te tako i njihova analiza i tumačenje, a prema sanjaricama i sanovnicima koji ih detaljnije objašnjavaju.

Sanjati da vidite neki pištolj koji samo jeste uopšteno motiv u snu 

Strah vas je od promena, od pokazivanja emocija, ili od nekih bolesti i povreda, ali generalno ste neko ko sam sebe „teši“ da će sve da bude kako očekujete i kako treba, ako radite sasvim dobro i pošteno, te da tada i sve samo dođe „na svoje mesto“. 

Sanjati da vi pucate iz nekog pištolja u vazduh i da nikoga niste „pogodili“ 

Loading...

Gubite neke prave vrednosti, i ne razumete to kako su se baš vama desile neke stvari koje niste ni želeli, pa se povlačite u sebe i posmatrate sve „sa strane“, jer se nadate da ćete uspeti da se vratite „u igru“ kada se okolnosti malo i promene u vašu korist. 

Sanjati da pucate iz pištolja na neku vama poznatu ili blisku osobu na javi 

Mada vas skoro svako iz vašeg okruženja smatra za slabića, te i za osobu koja je kukavica i koja nema „svoje Ja“, vi ste generalno neko ko nije konfliktna ličnost, ali umete strpljivo da čekate da vas neko pokuša da povredi i napadne, i tada pokazujete kakvi ste u suštini, i koliko ste „opasan protivnik“. 

Sanjati da pucate iz pištolja na nekoga koga na javi ne poznajete i ko vam je stranac 

Na žalost, imaćete veliku „grešku u proceni“ i povredićete onoga ko vam nikada nije ni pomislio, a ne i učinio nešto nažao ili loše, pa ćete da se vrlo uskoro pokajete kada shvatite da ste i izgubili onoga, koji je za vas uvek bio tu, i koji vam je pomagao i verovao u vas i vama lično. 

Loading...

Sanjati da ste ranili iz pištolja neku vama poznatu osobu i da je ona teško povređena 

Vrlo ste osvetoljubivi i ne možete da potisnete potrebu da nekome „vratite milo za drago“, pa imate često porive da one osobe koje su vam nanele neku nepravdu ili štetu, vrlo lukavo i zaista podmuklo prevarite, i da im preotmete sve i ostavite ih da pate i da se muče, i nikada se ne kajete što ste postupili kako nije moralno ili nije ljudski. 

Sanjati da ste ranili iz pištolja nekoga koga ne poznajete i da ste ga teško povredili 

Ponašate se sasvim nepredvidivo i veoma ste impulsivna osoba, pa se sa vama nikada „ne zna“ ni kako ćete da reagujete i da li ćete da ostanete „hladne glave“ i kada imate veliki problem, ili ćete da „planete“ i kada vam se dogodi neka minorna pogreška. 

Sanjati da pucate iz pištolja koji je „prazan“ i da niste uspeli da ubijete nekoga poznatog 

Srećni ste jer ste odustali od neke svoje namere da osobe koje su vam drage i bliske lišite neke pozicije, moći i bogatstva, ne zato što ste vi dobra osoba ili jer oni to nisu zaslužili, već jer ipak i smatrate da će im se sve „vratiti samo“, a kada za to bude vreme. 

Loading...

Sanjati da na nepoznatu osobu pucate iz pištolja koji nije napunjen i da vas to ljuti 

Na žalost vi niste neko ko ima čvrst karakter i ko je „oličenje vrline“, pa ste spremni da se služite i nekim nemoralnim ili nelegalnim putevima, a da biste došli do cilja i ostvarili sve ono željeno.

Važno je da shvatite da se radi i trud više isplate i da je na kraju najvažnija „čista savest“, ali kada ste okruženi osobama koje mogu da vas lako „obrlate“ da se ponašate suprotno svojim principima sve ono nepošteno, izgleda i lakše i bolje. 

Sanjati da pucate iz pištolja i shvatanje da je on „prazan“ vam je donelo olakšanje 

Imate veoma lošu osobinu da se ponašate zavidno i da budete podmukli i pokvareni, pa da težite stalno da sve preotimate od drugih ljudi, iako ste i sami sposobni, i spretni da ostvarite toliko ili čak i više i bolje.

Međutim, sama činjenica da ste kao osoba, skloni da se stalno preispitujete i da se predomišljate, olakšaće vam savest jer ćete da odustanete od nekih „zadnjih namera“ u poslednjem momentu, jer ćete da se pokajete, i da shvatite da ne treba da radite loše stvari, već da se posvetite sebi. 

Sanjati da ste pucali na sebe iz pištolja i da ste sebe teško ranili 

Pokazaćete se kao veoma „zrela“ i hrabra osoba, te ćete da preuzmete odgovornost za sve svoje i loše i nepravilne postupke, ili ćete čak da za druge preuzmete krivicu, i da postupite vrlo ljudski.

No, vaša plemenitost i čovečnost, neće naići čak ni na zahvalnost onih koje ste „spasili“, i sebe ste tako osramotili, a jer su u pitanju neke vama drage osobe, već ćete biti predmet spletkarenja i oni koje ste spasili nevolja će da vas prvi stave „na stub srama“. 

Sanjati da ste vi počinili samoubistvo pištoljem 

Svesni ste svojih grešaka i iskreno se zbog njih kajete, pa ste odlučni da se sasvim promenite i baš pred vama jeste, jedan čitav proces novih načina da se dokažete i da se ostvarite na svim ili aspektima ili poljima, kako poslovnog, tako i privatnog života. 

Sanjati da vas je neka osoba koju poznajete teško ranila iz pištolja 

Vrlo ste oprezni i ne verujete nikome, pa ste na neki način podozrivi prema svačijim namerama, i ne verujete „ni svojoj senci“, i trudite se da predvidite svačiji naredni korak i da ga „preduhitrite“.

Važno je da shvatite da su ljudi koji će da vas prevare odlučni u svojim namerama, i da samo vi i uzaludno trošite snagu i pozitivnu energiju na „traženje potencijalnih podlaca“, i da je puno bolje da se posvetite ciljevima i idejama, a ostalo da „rešavate u hodu“, odnosno ako i kada se desi. 

Sanjati da ste ranjeni iz pištolja od strane osobe koju ne poznajete ili joj ne vidite lik u snu 

Osramotiće vas i vrlo grubo prevariti neka osoba kojoj ste verovali i koja vam je bila bliska, i čak i vaš član porodice, emotivni partner ili najbliži saradnik.

Imali ste jasno definisane ciljeve i želeli ste da se sa nekim vama dragim saradnicima zajednički i „ostvarite“, ali ste doživeli izdaju onda kada ste se tome najmanje i nadali i od onih od kojih baš i nikada to ne biste pretpostavili da će da se dogodi. 

Sanjati da pokušavate da pogodite „metu“ koja je fiksirana pucajući iz pištolja 

Ovakav san označava da ste sasvim „omašili poentu“ nekih svojih stavova i shvatanja, pa da se vi trudite i zalažete za nešto što nema svrhu, i neće vam doneti nikakav razultat.

Imate veliku potrebu da nekako „ispraznite stres i unutrašnje nezadovoljstvo“ koje se u vama pak nakupilo, pa ćete tako sasvim nenamerno i da povredite osobe koje to nisu zaslužile, i kajaćete se zbog takvog svog postupka. 

Sanjati kako pokušavate da pogodite metu koja se „pomera“ pucanjem iz pištolja 

Izmiču vam, neke povoljne prilike i nove šanse, sve jer ste bili nedovoljnoi odlučni ili brzi da ih realizujete ili uopšte započnete, pa ste ljuti na sebe i vrlo razočarani zbog nepovoljnog ishoda.

Sponzorisano

Loading...