Poljubac – šta znači sanjati poljubac?

Na javi je poljubac simbol pre svega ljubavi i bliskosti, ali može da označava opraštanje, kao i/ili pak pokajanje, poštovanje, sve zavisno od toga ko se sa kim ljubi, i na koji se način ovakav jedan vid kontakta ostvaruje.

Šta znači sanjati poljubac – poljubac kao predominirajući motiv u snovima 

Kao motiv u snovima je poljubac dosta čest, sa time da su mu tumačenja raznolika, te i simbolika naravno ili pozitivna ili negativna, prema konkretnoj situaciji koja se u snu vidi ili doživljava kao dominantna.

U nastavku teksta će biti opisani oni najčešći snovi sa motivom poljupca, kao i nihova tumačenja i značenja prema određenim sanjaricama i sanovnicima koji se koriste kao analitička sredstva od davnina, kada su snovi u pitanju i njihova jasnija tumačenja na javi.

Sanjati da se ljubite sa svojim emotivnim ili bračnim partnerom sa kojim ste u vezi i na javi 

Sumnjate da vam je partner neveran i da je neiskren, i ovakav san nema na javi niti dobru i lepu konotaciju, i najava je skorih ozbiljnih svađa i konflikata, sa potencijalnim raskidom veze ili sa skorim razvodom braka. 

Sanjati da se ljubite sa nekom osobom o kojoj potajno „maštate“ i voleli biste da ste u vezi 

Loading...

Ovakav san znači da nikada ne treba da odustanete od svojih želja i ideala, jer će se sva vaša i/ili predanost, pošten i častan rad i trud i isplatiti, te da samo idete napred jer vas uskoro očekuju baš i neka nenadana ostvarenja i radosti, i na profesionalnom i na emotivnom polju. 

Sanjati da se ljubite sa nekim ko vam se uopšte ne dopada i da vam je i poljubac odbojan 

Lakoverni ste i povodljivi, i to vas previše često „košta“ uspeha i rezultata, jer vas neka lažna obećanja i neiskrena laskanja zavedu, i navode vas da sve svoje postignute rezultate olako vi i prepustite drugima, a za koje verujete da vam se iskreno dive, i da su im uspesi potrebniji nego vama lično. 

Sanjati da se ljubite sa nekim ko vam se ne sviđa ali ipak uživate potajno u tom poljupcu 

Možete da očekujete neki skori veoma zanimljiv susret ili poznanstvo, koje će vam doneti razne poslovne benefite, ali postoji mogućnost da se ostvari i neka neočekivana romansa. 

Loading...

Sanjati da se ljubite sa nekim sa kim ne smete to da radite jer je nemoralno ili zabranjeno 

Iako ste se nadali i iako ste se pokajali, nećete dobiti ni oproštaj niti drugu priliku, a jer ste osobe koje to nisu zaslužile vrlo povredili, uvredili, postideli i osramotili.

Vi ste osoba koja je generalno sebična, ljubomorna, nemoralna i podmukla, i niste neko ko može da promeni svoj karakter tako lako, pa su to oni koji su vas upoznali i shvatili i neće više da imaju sa vama „nikakva posla“, jer nemate integriteta i ni malo dostojanstva i srama. 

Sanjati da se ljubite sa svojim bivšim emotivnim partnerom 

Pred velikim ste nevoljama i problemima iz kojih nećete znati na koji način da se spasite, jer će se „klupko odmotati“, i vi ćete biti vrlo osramoćeni kada se razotkriju neke vaše tajne iz prošlih dana. 

Sanjati da se ljubite sa nečijim tuđim emotivnim ili bračnim partnerom i da ste preljubnik 

Loading...

Iako vi realno mislite samo na sebe i na svoje potrebe, doći ćete u situaciju da budete vrlo grubo iznevereni od strane pre svega svog emotivnog ili bračnog partnera, iako ste bili ubeđeni da je on sa vama „savršeno srećan“. 

Sanjati da se ljubite sa nekom poznatom ili nepoznatom osobom istog pola 

Neko ste ko ne voli da mu se ograničavaju lična prava i slobode, pa su vam neke norme i pravila sasvim nejasni i ne želite da ih poštujete i posmatraju vas i kvalifikuju kao „buntovnu“ i sasvim i neprilagođenu osobu. 

Sanjati da se ljubite sa nekim ko je poznata osoba odnosno „javna ličnost“ 

Kada vas ljudi prvi put upoznaju, vi umete da „zavarate“ svojim lepim ponašanjem, moralnom i etičkom „crtom“, i sasvim jednom skromnošću pa čak i stidljivošću.

No na žalost, suština i istina je sasvim drugačija, i vi ste osoba koja je nemoralna, koja je sklona da sramoti i sebe i svoje bližnje svojim ponašanjem i delima, te ste neko ko je pod slikom jednog avanturiste, suštinski vrlo poročna osoba, bez imalo samopoštovanja i osećaja za stid i sramotu. 

Sanjati da se ljubite sa svojijm najboljim prijateljem ali da niste osetili nikakvu emociju 

Smatrate da ste neko ko je zaslužan za tuđa postignuća i uspehe i ne želite da vas niko hvali, već ste vrlo skromni i prizemni, i pravi ste i odan prijatelj kakav se samo može poželeti.

Ovakav san ne znači da vam se podsvesno dopada najbolji prijatelj, već da ste posebno emotivni kada su u pitanju neke njegove nevolje ili problemi, i da razmišljate kako možete najbolje da mu i pomognete, da sve prebrodi i da se više ne izlaže patnjama. 

Sanjati da se ljubite sa svojim kolegom sa posla 

Ovakav san znači da ste možda usamljeni i da ste emotivno neispunjeni na javi, pa u snu vi svoju samoću i „projektujete“ na neke osobe koje su vam ili bliske, ili koje svakodnevno viđate. 

Sanjati da vas je neko poljubio u obraz 

Pogrešno ste shvatili nečije namere i protumačili osećanja kao lična i ljubavna, pa ste se pokajali i teško prihvatate da vam neko ne uzvraća na ljubav i pažnju koju mu poklanjate.

Morate da prihvatite neki nužni rastanak sa osobom koja vam veoma znači, a koja i odlazi i vama i traži da joj oprostite i da je nikada ne zaboravite. 

Sanjati da je vas neko poljubio u čelo ili u kosu 

Iako niste zaslužili takvu dobrotu, jer ste bezobzirni lažljivac i manipulator, neko će smatrati da ste se iskreno pokajali, i oprostiće vam sve greške i sramotu koju ste mu naneli.

Međutim, vi se nikada nećete promeniti, i ponovo ćete da iskoristite one koje vidite da možete, te koji vam veruju i koji su vas u zlu i nevoljama jedini podržavali, ponovo ćete ih lagati i potpuno i bezobzirno manipulisati, i zaslužili ste sve padove i probleme koji će da uskoro uslede na svim ili poslovnim ili privatnim aspektima. 

Sanjati da vam neko ljubi stopala ili „tragove“ koji su za vama ostali 

Procenili ste nekoga ko je inferioran i ko vam je „stalno ponizan“ jer želi da stekne neku dobit, da iskoristi veze i poznanstva koja vi imate, da se izdigne „na vaš račun“ i da vam se dodvoravanjem i sa površnim i „prozaičnim“ lažima što više približi.

Iako ste na takvu osobu ogorčeni, i želite da je što pre od sebe „oterate“, a jer ste joj verovali i jer ste smatrali da vas iskreno voli i poštuje, savet je da se čuvate, jer je takva „vrsta ljudi“ spremna i na sve, pa vam se može vrlo podmuklo i zlobno osvetiti, na načine koje ne biste ni pomislili. 

Sanjati da ljubite zemlju kojom hodate vi ili neko vama važan 

Veoma ste snishodljiva i ponizna osoba, ulizujete se onima koje uopšte niti cenite niti poštujete, a sve sa ciljem da postignete neke pozicije i uspehe, iako ste svesni da ništa od toga niste zaslužili.

Realno je da će da vas kad-tad razotkriju, kao manipulatora i podlu i lažljivu osobu, pa ćete se vi i suočiti sa kritikama, ogovaranjima, podsmehom i odbacivanjem.

Sve ste pomenuto i zaslužili, jer ste uspevali na račun drugih, bez rada i truda, samo preko onih uspešnijih koji su vam verovali, i kojima ste se „zakačili kao krpelj“ dok niste ostvarili sve svoje ciljeve i podmukle planove. 

Sanjati da ljubite svoje ili nečije tuđe dete 

Ne možete da prežalite što ste se poneli neodgovorno i površno, pa ste i sebe ali i sve saradnike vi lično doveli u vrlo tešku poziciju, i time im ugrozili reputaciju, ugled ali i osnovnu egzistenciju.

Morate da odrastete, iako ste veoma dobra i plemenita osoba, vi se i dalje ponašate neodgovorno i nezrelo, i vama nije teško da se spasete jer uvek imate neku odličnu „zaleđinu“, ali pak kada ste i vi lično odgovorni za „poraze“ drugih osoba, tada je već vreme da se zapitate da li je došao onaj i pravi momenat kada treba da se uozbiljite i naučite da preuzmete odgovornost. 

Sanjati da vi ljubite nekome ruku jer ga duboko poštujete 

Neko vas veoma ceni i poštuje i nemojte sebi da dozvolite da se osramotite i da postidite svoje najmilije, jer se poštovanje teško stiče, ali kada se jednom izgubi nikada se ne može povratiti u onoj punoj meri. 

Sanjati da ljubite ikonu ili krst i da se molite i plačete 

Veoma se kajete što ste nekoga povredili ili osramotili, i pokušavate da nađete oproštaj i da vi izmolite da vam taj neko pruži „novu priliku“.

Zavele su vas tuđe laži i manipulacije, i olako ste izneverili one koji su za vas sve činili i uvek vam bili podrška i pomoć, pa je možda najbolje da im date malo vremena i da pustite da shvate da ste vi dobra osoba, ali da ste naivni i da su vas drugi „naveli na pogrešan put i loše izbore“. 

Sanjati da ljubite svog neprijatelja ili nekoga sa kime ste već dugo posvađani na javi 

Ovakav san ne „sluti“ skoro pomirenje, već naprotiv pogoršanje sukoba sa osobom sa kojom ste u svađi, ili pak stvaranje nekih neprijatelja u bliskoj budućnosti koji su se pretvarali da su vama i pravi i odani prijatelji.

Bićete žrtva ogovaranja i laži i spletki, ali vi ćete biti nemoćni u pokušajima da se opravdate i da dokažete da ste nevini, te je pametnije da sve prećutite, i da radite i „gledate svoja posla“, jer je i dovoljno da vaša dobra i ispravna dela „govore više od reči“.

Sponzorisano

Loading...