Stršljen – šta znači sanjati stršljena?

Na javi je stršljen vrlo opasna i smrtonosna životinja, pa simboliše neku realnu opasnost koje pak treba biti svestan, i protiv koje je nemoguće izboriti se jer su u pitanju veoma strašni neprijatelji, i najpametnije je možda na vreme se povući i ostaviti po strani sve ambicije i želje, jer je „ulog“ ili „žrtva“ baš preveliki.

U nastavku teksta saznajte šta znači sanjati stršljena.

Šta znači sanjati stršljena – stršljen kao predominirajući motiv u snovima 

Generalno je stršljen kao motiv u snovima dosta čest, ali je takođe i simbolika snova zanimljiva i implikativna kao takva, pa iako se deli na dobru ili na lošu, ona je svakako najviše povezana sa ili nekom jasnom konotacijom ili sa situacijom u snovima.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji i najzanimljiviji snovi o stršljenu, te data i neka analiza značenja i tumačenja po sanjaricama i sanovnicima, koji se od najranijih vremena ili bave ovakvom tematikom, ili „proriču“ sudbinu na osnovu konotacije snova na javi.

Sanjati da vidite velikog i opasnog stršljena koji leti u vašoj blizini ali vas uopšte ne napada 

Zaludno se pribojavate nekih novih projekata i za vas je najbolja izreka „u strahu su velike oči“, jer neke potencijalno dobre projekte „otpišete“ iz straha da nećete uspeti, a pre nego da ste i pak probali da sve uspešno obavite, te i da i na kraju ostvarite odlične rezultate. 

Loading...

Sanjati da čujete kako stršljen zuji negde blizu ali ga ne vidite i to vam baš povećava strah 

Imaćete neprilike sa nekim osobama koje ste tek upoznali i kojima ste pomogli da počnu da rade, verujući da su u pitanju poštene i vredne osobe, ali ste se džabe kompromitovali, jer su u pitanju teški manipulatori i lažljivci, koji će da vam samo osramote ime, i naruše vam ugled i reputaciju. 

Sanjati da vas je napao jedan stršljen i da na svaki način pokušava da vas ubode i usmrti 

Vama je sasvim jasno da vas nadređeni ne podnose, a sve jer ste spremni da se za svoje ideje ili stavove borite i zalažete, čime ih unižavate kao autoritete pred drugima, pa zato i stalno dobijate one najgore i najteže zadatke, ali koje vi uvek odradite perfektno i pedantno. 

Sanjati da bežite od stršljena koji vas juri i ne znate gde da se od njega sakrijete i spasite se 

Loading...

Stalno pokušavate da se sa nekim nadmećete, te i da se dokažete „da ste bolji i da ste u svemu vi nadmoćniji“, ali niste ni svesni koliko je ta osoba u teškoj situaciji, i dok je vama sve samo jedna zabava i razonoda, njoj je život puno komplikovaniji, i novac koji pokušava da vredno zaradi, joj je jedna i jedina nada da će da sebi i porodici obezbedi egzistenciju. 

Sanjati da ste zapalili gnezdo stršljena u nadi da ćete da ih ubijete ali ste ih samo razbesneli 

Nemate ni najmanje „taktičnosti“ i ponašate se krajnje bezobzirno i bahato prema svima, jer se ili vama tako „može ili hoće“, ali ćete da se pokajete kada vas svi ostave na cedilu i kada vama bude bilo teško u životu u nekom trenutku. 

Sanjati da ste ubili stršljena koji vas je napao ali da on ipak nije mrtav i da će da vas ujede 

Ne treba da se preterano obazirete na nečije spletke ili zlurade komentare, jer ste dovoljno zrela i samosvesna osoba, da znate da procenite sami koliko vredite i koliko imate potencijala. 

Sanjati da vas je izujedalo više stršljenova i vi se borite za život jer ste alergični i umirete 

Loading...

Ne smete da se suočite sa nekim osobama koje su vam sasvim direktni i otvoreni neprijatelji, te ćete radije da trpite sva njihova omalovažavanja i kinjenja, umesto da se sami vi „zauzmete za sebe“, jer ne treba da očekujete da će to da bilo ko uradi umesto vas lično. 

Sanjati da ste umrli od ujeda stršljena i pak vidite svoje mrtvo telo koje ove životinje jedu 

Osoba koju veoma volite i poštujete je na samrti, i vama sve to veoma teško pada, pa ne znate ni kako da se ponašate u nekoj takvoj situaciji, jer ste ophrvani bolom, i ne možete da „dođete sebi od tuge i očajanja“. 

Sanjati da vam je puna kuća stršljenova i da ne možete da u nju uđete i vi ne znate šta ćete 

Nije vam jasno da neke osobe imaju toliko smelosti i da su u tolikoj meri bezobrazne, da se usude da se umešaju u neke vaše intimne probleme i da „svuda guraju nos“, kao da na sve imaju prava. 

Sanjati da ste uhvatili stršljena i želite da proučite njegov otrov ali vam je on pak pobegao 

Ne možete ništa da postignete ako se tome ne posvetite maksimalno, niti će da vam pođe od ruke da se ostvarite na tuđi račun, tako što ćete da nekoga prevarite i izmanipulišete, jer je takva sreća i loša i „kratkog veka“. 

Sanjati da vas je napalo dosta stršljenova i da su vam se uvukli pod odeću i osećate ubode 

Ne znate šta ste pogrešili i zašto vam se neko uporno na „najniži mogući način“ sveti, te ste vi u problemu da shvatite koga ste u tolikoj meri naljutili, da on ne bira sredstva da vam kada ima pak i priliku, „zagorča život“ u svakom smislu. 

Sanjati da vam je stršljen na telu i da vi i ne smete da se pomerite i ne dišete da bi otišao 

Pogrešno ste sebe ubedili, da će problem da sam od sebe nestane, ako se pretvarate da on pak i ne postoji, te ćete samo da napravite veće muke i nevolje kada se prepreke nagomilaju i uvećaju.

Sponzorisano

Loading...