Svatovi – šta znači sanjati svatove?

Na javi su svatovi sinonim za neko veselje i venčano slavlje, te su simbol radosti i pesme i igre, a nekada postoje i „tužni svatovi“ ili neka metaforična i simbolična značenja ovog motiva, koja su i manje/više negativne konotacije i odnose se na neke nesreće i tugu ili brige.

Pogledajte u nastavku teksta šta znači sanjati svatove.

Šta znači sanjati svatove – svatovi kao predominirajući motiv u snovima 

Generalno su svatovi u snovima veoma učestao motiv, te ih sanja praktično svako bez obzira da li se udaje/ženi ili ne, te je i sama njihova simbolika raznolika i veoma je širok spektar značenja sna na javi, ali je on grubo sveden samo na ona pozitivna i negativna, no pre svega svakako zavisi od načina na koji se svatovi sanjaju, te i od same konotacije snova.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najučestaliji i najzanimljiviji snovi o svatovima, te data ili direktna ili prenesena značenja, kao i analitička tumačenja motiva po sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da vidite neke svatove koji prolaze pored vas i vi niste „pozvani“ već ste posmatrač 

Ne želite stalno da budete „na margini“, i da nemate hrabrosti da se upustite u neke rizike i nove izazove, pa ćete se napokon odlučiti da prihvatite neke ponuđene šanse, ali ćete na žalost da opet napravite „loš izbor“, i nećete uspeti da ostvarite ideje i planove, iako ćete da se vrlo potrudite. 

Loading...

Sanjati da ste vi u nekim svatovima i da se veselite i igrate sa ostalima koji idu na svadbu 

Nećete znati „gde da pobegnete“ kada vam se „sruče na glavu“ svi problemi, koje ste pokušali da „zataškate“, i koji su vam „preprečili put do cilja“, pa i sasvim ćete brzo i lako da propadnete. 

Sanjati da ste pošli u svatove nepozvani i da se stidite ali ste previše radoznali i znatiželjni 

Neko ste ko se u sve stalno „petlja i meša“, pa to osobama koje se sa vama druže nikako ne prija i oni vas osuđuju i ogovaraju, te i smatraju da ste veoma nevaspitani i vrlo nekulturni. 

Sanjati da vas je neka nepoznata osoba pozvala u svatove i vi ste vrlo iznenađeni 

Loading...

Sasvim ste „zatečeni“ time što vam je neko važan ukazao poverenje i dao vam da radite na nekim važnim i velikim projektima, iako nemate ni iskustva niti ste dovoljno spremni, ali je u vama pak i/ili prepoznao potencijal ili jednostavno želi da vas sasvim „izdigne i da vam pokaže da vredite“. 

Sanjati da vidite svoje svatove ako ste na javi neoženjeni/neudati i želite svadbu 

Vama se uskoro mogu desiti neke sasvim loše i nepredviđene promene, i na vama je da li ćete vi i uspeti da se snađete i da se „izvučete“, a sve jer ćete da ostanete bez ičije podrške i/ili pomoći. 

Sanjati da vidite svoje svatove iako ste na javi već dugo godina u srećnom braku 

Očekuju vas skore svađe i konfliktne situacije sa partnerom ili sa prijateljima, jer se ne slažete oko nekih vrlo bitnih činjenica, i stalno se „gložite oko sitnih stvari“, jer niko ne želi da popusti. 

Sanjati da vidite svatove koji su „u crnom“ i koji kao da su pošli na sahranu 

Loading...

Neko vama veoma bitan će da pretrpi neke velike gubitke i biće mu potrebna pomoć i podrška, te treba da se ponesete zrelo i da budete oslonac i uteha osobi koja je za vas uvek sve davala i činila. 

Sanjati da svatovi idu i na sav glas plaču i kukaju i da takav prizor ne naslućuje sreću 

Ovakav san na javi nema negativnu konotaciju, i označava neku skoriju sreću i/ili neočekivanu radost na poslovnom ili na privatnom životnom polju, koja će i vas lično da zatekne nespremne i da vas veoma iznenadi. 

Sanjati da ste na svadbi bez svatova i da ste začuđeni jer to niko sem vas ne primećuje 

Vrlo ste pronicljiva i inteligentna osoba i to vas u isti mah može dovestio „na sam vrh“, ali vas i može „skupo da košta“, ako postanete sitničavi i sumnjičavi prema svima oko sebe. 

Sanjati da ste vi jedini gost na svadbi i da ste pored mladenaca i kumova vi jedini „svat“ 

Nećete da izneverite nečija očekivanja i nadanja, te ćete „po svaku cenu da održite zadatu reč“, i da na takav način još jednom pokažete koliko ste dobra i plemenita osoba, i koliko ste spremni da se žrtvujete za one koje iskreno volite. 

Sanjati da su svi svatovi na svadbi pijani i da su zaspali i pre same ceremonije venčanja 

Ne možete da shvatite da se  neko ponaša toliko neodgovorno i razmaženo, i da nema niti i malo poštovanja za vaše vreme i trud, te da se bahati i stalno očekuje da sve vi odradite,, a da on potom sve zasluge preuzme za sebe, ali ćete mu vi „doskočiti“, te i poniziti njegov ego i sujetu onda kad se tome bude najmanje nadao, pred svima koji su očekivali da „stojite po strani i aplaudirate“. 

Sanjati da se svatovi međusobno svađaju ili se tuku da to nije dobar znak za mladence 

Nemate razumevanja ni za koga i smatrate da ste preterano popustljivi prema prijateljima i onima koje pak vi volite, a da oni vas samo koriste i vama manipulišu zarad svojih postignuća, pa ćete baš da se prema nekome ko to nije zaslužio i „ponesete vrlo ružno i bezobzirno“, jer su vas drugi izneverili, a na kraju na onom „najslabijem su se kola i slomila“. 

Sanjati da su svatovi otišli sa svadbe pre venčanja i da su mladenci uplakani i tužni 

Ne možete svakome da „ugodite“, te i da „svi vuci budu siti, i sve ovce na broju“, pa morate vi ipak nešto da žrtvujete, i na vama je da donesete odluku da li će to biti vaš posao ili će pak „da trpi“ vaš privatni život, i da se ostvarite i da uspete u jednom polju, ali „na uštrb onog drugog“. 

Sanjati da vama niko nije došao u svatove i da ne želite da se venčate jer ste nesrećni 

Osećate se usamljeno i veoma tužno, jer vas ni emotivni partner ni porodica ne razumeju, i stalno teže da vam nametnu neke ili svoje stavove i mišljenja, a sve jer smatraju da za neke odluke niste ni dovoljno zreli, niti ste kompetentni, i to vas veoma „pogađa i vređa“. 

Sanjati da su se svatovi međusobno poubijali i da „leže mrtvi“ pored mladenaca 

Neke velike nevolje i neprilike vas uskoro mogu zadesiti na poslu, jer će neko od vaših saradnika da vas ogovara kod nadređenih, i moraćete da se opravdavate za nešto za šta niste ni odgovorni.

Sponzorisano

Loading...