Svekrva – šta znači sanjati svekrvu?

U našem je narodu svekrva pre svega vrlo „omražena osoba“, te je tako simbolično označena kao neko ko je zloban i ko svakoga ogovara i ima „dugačak jezik“, pa se odnosi na nekoga ko nije baš poželjan u društvu, ko ima loš karakter, i ko je sklon da tračari i ogovara i prijatelje i neprijatelje.

U nastavku teksta saznajte šta znači sanjati svekrvu.

Šta znači sanjati svekrvu – svekrva kao predominirajući motiv u snovima 

Snovi o svekrvi su dosta učestali, ali nemaju nužno negativnu konotaciju na javi, već se mogu baš shodno nekoj konkretnoj situaciji, i tumačiti pozitivno ili čak i vrlo direktno i implikativno.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najupečatljiviji i/ili najučestaliji snovi o svekrvi, te data i analiza i tumačenja snova po sanjaricama i sanovnicima, od najranijeg perioda pa sve do danas.

Sanjati da vidite svoju svekrvu ali da sa njom ne razgovarate (koju i na javi imate) 

Nije u redu da se sa nekim dragim ljudima stalno svađate oko minornih stvari, jer treba da znate da su porodica i prijatelji uvek tu za vas, i da treba da im uzvratite istom merom, i da se „držite zajedno i u dobru i u zlu“. 

Loading...

Sanjati da vidite neku svekrvu (koju na javi nemate) i sa njom se ne slažete i svađate se 

Vama je „prekipelo“ nečije stalno bahato ponašanje i laži koje vam se „plasiraju“ i koje vam pak i „vređaju inteligenciju“, ali ste sasvim nemoćni da bilo šta promenite, jer vaša egzistencija zavisi od te osobe, pa i morate da trpite i ćutite, iako ste u sebi puni besa i ogorčenosti. 

Sanjati da vam je svekrva zla i podla osoba i da na svaki način želi da vas „uništi“ 

Vi ćete uspeti da se sa svakom preprekom izborite, jer ste osoba koja je blaga i mirna i koja uvek razmišlja trezveno i racionalno, pa ćete i u nekim neprilikama u kojima ćete se sasvim uskoro baš naći, najzad i upravo takvim stavom, i uspeti da sebe spasite skoro izvesne propasti i posrnuća. 

Sanjati da se smejete sa svojom svekrvom i da ste srećni što ona „nije kao sve druge“ 

Loading...

Neko vas lažno savetuje kako bi ste potpuno „propali“ i kako bi se taj vaš „prijatelj i dobročinitelj u svakom trenutku“, okoristio o vaše probleme i uspeo da sebi obezbedi na nepošten način, sve i što je oduvek želeo, ali i što nikako drugačije ne bi ni mogao da ima. 

Sanjati da vam je svekrva u snu mrtva i da vam je nije ni malo žao i da ste „jedva dočekali“ 

Ne treba da se „ugledate“ na osobe koje su na neki nelegalan ali lak način postigle više od vas, te da se polakomite i da napravite krucijalne greške, jer niste takav tip osobe, i za vas će to da znači „sigurnu propast i sramotu“. 

Sanjati da vam je svekrva teško bolesna ali vi ne želite da joj pomognete da se oporavi 

Nije ljudski da se nekome „rugate i podsmevate“ kada se nađe u nekoj nevolji i problemu, pa ako već ne želite da pomognete, ne treba da budete tako zlonamerni i da sve dodatno i pogoršavate, te iako vam je to neki neprijatelj ili konkurent, ipak je on i osoba koja je u teškim neprilikama. 

Sanjati da vas je svekrva udarila po obrazu i da ste se sa njom posvađali i oterali je iz kuće 

Loading...

Posvađaćete se sa partnerom i raskinućete dugogodišnju vezu, jer vas je on sasvim izneverio i svu krivicu pokušava da „na vas prebaci“, kako bi se što bezbolnije „izvukao iz veze“, u kojoj je pak i sasvim realno bio iz čiste koristi, a ne iz ljubavi prema vama. 

Sanjati da vas svekrva jako voli i da sa njom lepo razgovarate i odlično se slažete 

Morate da se pripazite nekih osoba iz svog okruženja, koje na žalost smatrate iskrenim i stalno vi i slušate neke njihove savete i „uputstva“, ali su vam to lažni prijatelji i vrlo su „namazani i podli ljudi“, i žele na svaki način da vas, iz ljubomore i zavisti, i unište u svim poljima života. 

Sanjati da vas svekrva namerno „svađa sa porodicom“ i da vi ne možete da joj ništa kažete 

Vama je lako da sve racionalno sagledate i da sve rešite u svoju korist, a jer se nikada niste oholo i sujetno „izdizali“, i svesno ste i smerno radili pošteno i časno, i primer ste za onoga ko je dobra i ostvarena osoba. 

Sanjati da vas svekrva ne pušta u vašu sopstvenu kuću i da vi neutešno plačete zbog toga 

Ostavićete nekoga koga ne želite da imate „u svojoj blizini“, bez objašnjenja i bez obrazloženja, jer ste saznali slučajno, za neke njegove loše namere i postupke koji su sramni i nedopustivi. 

Sanjati da vam se svekrva „meša u brak“ i da se zbog nje vi i svađate sa svojim partnerom 

Ne treba da dopustite da vas bilo ko „promeni i da vam suflira“, ali ste vi generalno vrlo lakoma i povodljiva osoba, pa to vaši neprijatelji koriste, i obično vas navedu da im se „poverite“ i vaše sve lične greške i tajne onda iskoriste protiv vas, ali je posle svega kasno da se kajete i opametite. 

Sanjati da ste ubili svekrvu i da pokušavate da „prikrijete zločin“ ali je njena krv svuda 

Imate neke velike nedoumice i tražite savet od nekoga, ali je u pitanju pogrešna osoba, koja nije iskrena niti dobronamerna, i upravo će da vas umesto da pomogne, i svesno i maliciozno navede da se osramotite, te i da napravite i neke velike prestupe i greške, koje mogu biti i ilegalne. 

Sanjati da svekrva odlazi iz vaše kuće i da joj vi presrećno odmahujete rukom da ide 

Pozdravljate se sa nekim ko odlazi na daleki put, ili se pak opraštate od nekoga ko vam je bio baš i drag i blizak, ali je preminuo od teške bolesti, i vi ćete dugo da patite i da tugujete „u sebi“. 

Sanjati da vam se svekrva doselila u kuću i počela da živi sa vama i ne želi da ode 

Neko vam namerno „pravi smicalice“ i svesno „uzurpira vaš prostor“, ali nije očekivao da ste vi i sposobni da „uzvratite“, pa će da se pokaje što vas je „potcenio“ i verovao da ste slabić i da ste vi i zaista „obična kukavica“.

Sponzorisano

Loading...