Tetka – šta znači sanjati tetku?

Jasno je da je na javi tetka osoba koja je veoma važna u nečijem detinjstvu i odrastanju, te je i simbol za nekoga u koga se ima poverenje, i ko se može uvek smatrati podrškom i osloncem u najtežim trenucima u životu.

U nastavku teksta saznajte šta znači sanjati tetku.

Šta znači sanjati tetku – tetka kao predominirajući motiv u snovima 

Svakako je jasno da je kao jedan od članova uže porodice na javi, tetka i dosta čest motiv u svim snovima, ali je njena simbolika dosta neodređena, te iako se smatra dobrom ili lošom, već shodno nekoj konkretnoj situaciji u snovima, ipak je neku granicu bespotrebno povlačiti, a jer se ne može ni shvatiti ni prihvatiti, neko preterano „striktno i preozbiljno“ tumačenje.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći i najupečatljiviji snovi o tetki kao motivu, te data i analiza i značenja po sanjaricama i sanovnicima od davnina pa sve do danas, koji se svakako baš i bave pomenutom tematikom koja sagledava neke situacije u celosti, sa akcentom na motiv koji i dominira.

Sanjati da vidite svoju tetku (a koju na javi imate) koja na vas uopšte i ne obraća pažnju 

Ne treba da se stalno svakome pravdate i da se „izvinjavate“ zato što imate neke svoje stavove i razmišljanja, jer na to imate prava i niko ne može da vam zabrani da budete svoji i različiti. 

Loading...

Sanjati da vidite svoju tetku (koju na javi nemate) kako se postavlja kao glavni motiv sna 

Žao vam je jer ste prema vama dragim ljudima bili drski i bezobzirni, a to ste shvatili prekasno, ili tek kada ste njihovo prijateljstvo i olako izgubili, samo i svojim greškama i krivicom. 

Sanjati da ste ubeđeni da vam je neka nepoznata osoba tetka i pokušavate da joj i dokažete 

Nikoga ne možete da ubedite da veruje u vas i u vaše potencijale, jer ste vi već „na lošem glasu“, a kao osoba koja je i lenja i neodgovorna, i kojoj ne treba poveravati neke velike i važne zadatke. 

Sanjati da razgovarate sa svojom tetkom i ona vas nešto veoma važno podučava i savetuje 

Loading...

Vama je bitno da znate da u nekome ko vam je drag i važan, uvek imate podršku i oslonac, jer ste tada i sigurniji u sve što radite i manje grešite, sve jer ste svesni da i u najvećim nevoljama, imate nekoga da bude uz vas, i da vam pruži i utehu i pomoć svake vrste. 

Sanjati da se svađate sa svojom tetkom i ona je na vas vrlo i ljuta jer je ne poštujete uopšte 

Nemate zaista mere u nekim svojim postupcima i namerama da se ostvarite i da uspete u svemu, pa ste bahati i bezobrazni i prema onima koji to ničim nisu zasslužili, i oni će teško da vam sve to i zaborave i oproste. 

Sanjati da ne volite svoju tetku i da pokušavate da je izbegnete kada god imate priliku za to 

Vama neko baš važan i blizak uskoro može da doživi neku trešku nesreću ili da se ozbiljno baš i razboli, i vi ćete da očajavate jer ništa nećete ni moći da preduzmete osim da čekate i budete vrlo i strpljivi, i da u sebi verujete da će sve na kraju krajeva da bude u redu. 

Sanjati da vaša tetka veselo igra i peva i vas je sramota jer joj se svi smeju a i ogovaraju je 

Loading...

Vama je vrlo važno šta o vama misle drugi, pa se ponašate tako da svakome ugađate i da svako ili veruje da ste najdraža i najbolja osoba koju poznaje, ali se vi generalno samo pretvarate „da biste ostavili utisak“, a loša ste i podmukla osoba, koja je našla lakši način da nekoga pridobije i da baš tako, i kada ustreba ima podršku i pomoć, sve za ostvarenje svojih planova i ambicija. 

Sanjati da vaša tetka plače na sav glas i vi bez uspeha pokušavate da je utešite i oraspoložite 

Neke velike nevolje i gubici su pred vama, i moraćete da se potrudite da sve nekako prebrodite vi sami, jer ste sve osobe koje su vas volele i koje su vam bile podrška, svojim ponašanjem i lažima i oterali od sebe, pa ste prepušteni svojim sposobnostima i snalažljivosti, koja i nije baš zavidna. 

Sanjati da vam je tetka došla iz daleka i da uopšte ne može da vas prepozna pa vas i ne voli 

Čućete neke vrlo povoljne vesti, koje se pre svega tiču vašeg posla i nekog skorog unapređenja ili nagrade i pohvale, ali je vama drago da ste to čuli od nekoga koga vrlo dugo tajno volite, i želite da sve svoje emocije „otvoreno i priznate“. 

Sanjati da vam je tetka vrlo teško bolesna i da vi pokušavate da joj pomognete koliko može 

Ne želite nekome dobro, jer ste zavidna i ljubomorna osoba, i iako nemate od tuđe nesreće i bola vi lično ništa, na žalost vama je „duševna hrana da se naslađujete tuđom nesrećom“, i zato vas i niko i ne voli, te i niko ko vas je prozreo ne želi da se sa vama druži. 

Sanjati da vam je tetka umrla i vama nije ni malo žao jer ste željni njenog nasleđa i novca 

Nikoga ne umete da ispoštujete i da budete zahvalni za nečiju podršku i pomoć, jer ste vrlo jedna razmažena i podmukla osoba, koja smatra da sve dobro treba da bude njeno, a da je loše za osobe koje su „manje vredne i bitne“, te ste omraženi među svima iz okoline u kojoj živite. 

Sanjati da vam je tetka neka osoba koju vi ne volite i vi se pretvarate da je ni ne poznajete 

Stidite se onih koji su vama sve dali i učinili, pa sada kada su siromašni i „neugledni“, sasvim ih olako ismevate i omalovažavate pred drugima, i zaboravljate koliko su vama oni dobroga dali ili koliko su svega izgubili, a sve to zarad vaše sreće i dobrobiti.

Sponzorisano

Loading...