Torta – šta znači sanjati tortu?

Na javi se torta obično pravi sa nekim veselim povodom, te se ona može pokloniti ili biti veliko i iznenađenje, kada se slave rođendani, veridbe, svadbe, krsne slave i/ili bilo kakav lep i radostan događaj.

Šta znači sanjati tortu – torta kao predominantan motiv u snovima 

Generalno je torta dosta čest motiv u snovima, ali njena simbolika nije uvek lepa i pozitivna i ona najpre zavisi od sasvim konkretne situacije, i događaja u kome se torta i sanja i kako se shvata.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći i najzanimljiviji snovi o torti, kao i neka poznata i tumačenja i značenja, po sanjaricama i sanovnicima koji ovakve snove analiziraju detaljnije.

Sanjati da vidite neku lepu i veliku tortu 

Imate veliku želju da budete primećeni i da sebe „istaknete“ svojim vrlinama i lepim osobinama kojima se ponosite, te da se nekome i dopadnete i da ga osvojite karakterom i lepotom duha.

Vi niste neko ko je površna i „plitka“ osoba, pa vam neke spoljne karakteristike ne znače previše, i uvek procenjujete ljudski karakter, i time se vodite kada birate saradnike, prijatelje ili partnere.

Loading...

Sanjati da vidite neku malu ali veoma zanimljivo dekorisanu tortu 

Pred vama su neka skora velika i lepa iznenađenja, koja će da vam prirede drage osobe, jer ste i to zaslužili svojom dobrotom i plemenitošću, kao i uspesima koje ste pošteno postigli, a sa puno rada i odricanja.

Sanjati kako vi pravite neku tortu i da vam ona nikako ne uspeva da ispadne lepa 

Pokušavate da se ostvarite u nekim projektima koji nikako nisu za vas i koji neće uspeti da se realizuju uprkos svim vašim nadama i željama, pa ćete biti i po malo razočarani i tužni.

Sanjati da ste sami umesili prelepu tortu za neke vama vrlo drage goste 

Loading...

Ovakav san je dosta implikativan, te označava da ćete uskoro imati neke iznenadne lepe trenutke i druženja sa prijateljima, ili romantičnih momenata sa partnerom, pa da ćete da se napokon vrlo i opustite i rasteretite, i makar na kratko da zaboravite na sve probleme i obaveze koje imate.

Sanjati kako jedete tortu koja je vrlo ukusna i ne možete da prestanete da joj se divite 

Očekuje vas izvanredan period u svakom aspektu vašeg života, te uskoro može da se desi ili neko unapređenje i/ili povećanje plate, kao i proširenje porodice ukoliko ste planirali da se ostvarite u ulozi roditelja.

Sanjati kako jedete neku tortu koja izgleda lepo ali joj je ukus „sasvim grozan i bljutav“ 

Razočaraćete se u nekoga za koga ste verovali da vam je iskren i odan prijatelj, ali ste posumnjali da ima neke „zadnje namere“, kada je postao suviše slatkorečiv i umiljat, i na svaki način vam se i dodvoravao i pokušavao da vam se dopadne i da vas očara.

Vi ćete na kraju početi da sumnjate u sebe i da se na sebe i ljutite, jer ste previše verovali svima, i lako ste dopustili da postanete naivni i lakoverni, i da potpadnete pod nečije manipulacije i igre.

Loading...

Sanjati da vi poklanjate prelepo ukrašenu tortu nekome koga na javi uopšte i ne poznajete 

Nemate nameru da se uskoro obavežete i da se „skrasite“ u braku ili emotivnoj vezi, jer smatrate da ćete tako da izgubite svu svoju slobodu i nezavisnost, i da vi nećete moći da ostanete dosledni sebi, jer ne umete da se baš dobro prilagođavate, a niti da pravite kompromise i ustupke. 

Sanjati da vi poklanjate neku lepo dekorisanu tortu osobi koja vam je poznanik ili prijatelj 

Veoma ste plemanita i dobrodušna osoba, i trudite se da svakome pomognete kada se nađe u bilo kakvoj neprilici, jer ste vrlo osetljivi na tuđu patnju i tugu, i ne možete da podnesete da ste vi i/ili srećni ili bezbrižni, dok neko vama blizak i drag prolazi kroz poteškoće ili probleme.

Sanjati da ste vi dobili na poklon tortu od neke sasvim nepoznate osobe i da ste iznenađeni 

Osoba ste koja uživa veliko poverenje i poštovanje okoline, i veoma se ceni i vaše mišljenje i sud i vama je to vrlo drago, te i imponuje vam takav vid počasti i poštovanja koje vam neko ukazuje.

Sanjati da ste dobili na poklon tortu od neke vama poznate i/ili vrlo drage i bliske osobe 

Mada se nekome veoma dopadate i na sve načine se trudi da vas i impresionira i osvoji, na žalost vi ne osećate isto, i ne želite da bilo koga zavaravate i dajete „lažne nade“, pa ćete sasvim iskreno i otvoreno, da stavite do znanja osobi koja vam pokazuje naklonost, da je njen trud uzaludan.

Sanjati kako vi ukrašavate neku tortu i trudite se da ona bude posebna i prelepa 

Pokušavate da se ponašate kao neko ko niste, i lažete i pretvarate se da biste se nekome dopali, ili da biste se uklopili u neko društvo, ali ćete samo da sebe ponizite i izvrgnete podsmehu, kada se i vaše „pravo lice“ otkrije.

Sanjati da stalno vi iznova popravljate ukrase i šare na torti jer nikako niste zadovoljni 

Vi ste neko ko ne uspeva da sagleda suštinu i srž nekog problema ili činjenice, jer ste preterano ili sitničavi i baš detaljišete, ili ste sasvim površni i vi ne obraćate nikakvu pažnju na ono što vas pak realno ni ne zanima.

Sanjati da ste nespretno i sasvim slučajno ispustili tortu i da se ona raspala i upropastila 

Na žalost ovakav san ima negativnu konotaciju, pa implicira da ćete zbog svoje bahatosti ili neke nepromišljenosti da povredite osobe koje su vam prijatelji ili partner, i da ćete uspeti da izgubite njihovo i poverenje i/ili ljubav i poštovanje.

Niste svesni koliko ste brzopleta i „plitka“ osoba, pa ćete napraviti neke nedopustive greške i tad upropastiti vaše idealne prilike da se ostvarite i uspete, u nekim poslovima i projektima na kojima radite dugo, i sve će da u trenutku propadne.

Sanjati kako vi sami za sebe kupujete tortu u poslastičarnici 

Imate potrebe da se opustite i da sebe rasteretite, pa se trudite da što više vremena provedete sa vama dragim osobama, i da jednostavno zaboravite makar na kratko, sve ono što vas muči i baš i opterećuje i stresira.

Sanjati da vi kupujete tortu koja je namenjena nekoj drugoj osobi kao iznenađenje 

Imaćete neke velike i neočekivane materijalne dobitke u skorije vreme, ali vi nećete postupiti niti sebično a ni samoživo, već ćete najveći deo dobijenih sredstava da date u humanitarne svrhe, i/ili pak i da pomognete osobama koje su vam bliske i koje imaju problema sa novcem, ali se stide da od vas traže da im pozajmite.

Sanjati da vidite prelepu rođendansku tortu na kojoj su upaljene svećice 

Doživećete neke skore velike radosti i iznenađenja, pa ćete biti i na nekoga ponosni i vrlo srećni i veseli, jer su se neke vaše želje i nadanja ostvarila, i ne možete da sakrijete veliko ushićenje.

Sanjati da vidite neku prelepu i veliku mladenačku tortu „na više spratova“ 

Moguće je da ćete uskoro da dobijete ili bračnu ponudu, ili da se ostvarite u poslu, pa da dobijete i unapređenje, i materijalnu satisfakciju, nagrade i pohvale.

Sponzorisano

Loading...