Tuča – šta znači sanjati tuču?

Tuča je svakako nepoželjan nasilnički akt, kojim neko pokušava da razreši neke sukobe, te i često tako i mogu da nastanu ozbiljne posledice po „strane koje su suprotstavljene“.

Šta znači sanjati tuču – tuča kao predominirajući motiv u snovima

Generalno razmatrano su snovi u kojima je tuča motiv koji dominira dosta česti, te se i neka dalje i simbolika deli na pozitivnu ili dobru, odnosno na negativnu ili lošu, ali svakako najviše jeste ona pak zavisna od same konotacije i konkretne situacije iz snova.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najučestaliji i najzanimljiviji snovi u kojima je tuča jasan i vrlo izrazit „događaj“, te će biti svakako data i približna analiza po sanjaricama i sanovnicima.

Sanjati da ste vi svedok neke tuče i da ne znate da li da se umešate ili da pozovete policiju 

Treba da naučite da se uvek izborite za sebe, jer ako budete stalno „po strani“ i ako se budete vi uvek bojali da se usprotivite onima koji vas omalovažavaju i kinje, nećete moći ništa dobro da i ostvarite, a niti i postignete nešto pozitivno i dobro u bilo kom životnom polju i aspektu. 

Sanjati da ste vi učestvovali u nekoj tuči i da ste povređeni i morate hitno kod lekara 

Loading...

Stalno se zalažete za neke „pogrešne izbore i uverenja“, te iako shvatate da su svi protiv vas i ne žele da vam pomognu jer misle da ne radite ispravno, vi ste veoma svojeglavi i uporni u svojim nastojanjima da se pokažete i dokažete, i baš iz takvih razloga najčešće i nastradate i izgubite sve što ste stekli. 

Sanjati da ste vi nekoga povredili u tuči i da strepite da će da vas uhapse ili da vam se svete 

Osramotićete one koji su u vas stalno verovali i uvek vam pružali i oslonac i podršku, pa je vama i krivo i kajete se zbog svojih postupaka, ali tek onda kada sve „zabrljate“ i kada je za bilo kakvu popravku već „odavno prekasno“. 

Sanjati da ste vi pretukli nekoga koga ne poznajete i da je ta osoba umrla od povreda 

Ne znate ni sami zašto osećate „grižu savesti i krivicu“, ali nije to što ste osujetili nečije podle ili nelegalne i nemoralne planove, ali ste vi opet svesni da ste nekoj osobi naneli nepravdu, te i da je pak ona ispala „kolateralna šteta“, i zbog nekog vašeg revanšizma je morala da napusti posao i da se bori za svoju egzistenciju, i upravo to i jeste ono što vas „tišti“. 

Loading...

Sanjati da ste na smrt pretukli nekoga ko vam je bio blizak i drag i kajete se i plačete 

Prevariće vas emotivni partner i niste se tako nečemu nadali „ni u snovima“, pa ćete da se nađete u očajanju i vaše će emocije biti sasvim „zbrkane“, i uopšte nećete znati kako da postupite, a i šta tačno da preduzmete po pomenutom pitanju. 

Sanjati da je vas neko pretukao i da ste sasvim u modricama i podlivima i stid vas je toga 

Nema potrebe da se stidite svoje iskrene i zdušne borbe za lična uverenja i ideale, jer svako ima prava da se sa vama ne slaže, ali ne može da vam zabrani da vi verujete i da se legalno i borite, i ne treba da se osvrćete na tuđa ogovaranja i podsmevanja, jer ćete uspeti da u nečemu važnom i baš i pobedite, te i da to svima „natrljate na nos“. 

Sanjati da ste vi „podlegli povredama nakon tuče“ i da vidite svoje mrtvo telo na putu 

Pred vama je period velikih gubitaka i problema, i moraćete puno više i da radite i da se trudite da sve popravite, i trebaće vam svaka pomoć koja vam bude ponuđena, i bićete srećni kada pak i shvatite koliko iskrenih i dobrih ljidi imate oko sebe, te i koliko su svi oni za vas spremni da se i zalažu i da se žrtvuju. 

Loading...

Sanjati da pokušavate da sprečite neku tuču ali da ste ni krivi ni dužni vi nastradali 

Prinuđeni ste da radite neki posao koji niti volite, a niti ste dovoljno za njega plaćeni, ali morate nekako da obezbedite sebi suštu egzistenciju, jer ste sami prokockali odavno sve svoje dobre vrle prilike, pa mada ste sve više nezadovoljni i nesrećni, i vi potiskujete u sebi sve što biste želeli da „na sav glas kažete“, ipak morate da trpite jer niste u prilici da se pobunite. 

Sanjati da se neko vama blizak našao u sred tuče i da pokušavate da ga spasite nevolja 

Istrajaćete i dokazati sebi i drugima da možete da pobedite i da uspete, kada se dovoljno i jako vi fokusirate na sebe i svoje ideje i planove, i mada su vas odavno svi već i „otpisali“, i smatraju da od vas „nikada neće postati niko i ništa“, iako je teško i vrlo naporno, uspećete da se pokažete i ostavićete „u čudu sve neverne Tome“ koje su svuda oko vas, i ne žele vam nikakvo dobro. 

Sanjati da vi tučete svoje roditelje i da se uopšte ne kajete zbog tog postupka 

Neka vama draga i bliska osoba će da se teško razboli i da umre, i vama će takav gubitak vrlo pak teško da „padne“, pa ćete dugo da očajavate i da bezvoljno i beznadno tugujete, mada ste i svesni da je to sve bez svrhe, te i da svakako ništa ne možete da promenite, i da vaš život treba i mora da „ide dalje“. 

Sanjati da tučete svoje ili nečije tuđe dete i da ste svesni da morate tako da ga „kaznite“ 

Preterano ste se „izdigli i uzoholili“, i smatrate da baš na sve imate prava, ali ne smete tako da se ponašate, jer ste osoba koja je puna mana i koja je puno grešila i svakog trenutka sve to što radite i može da vam se „obije o glavu“. 

Sanjati da vas tuku roditelji i da vas je sramota jer ste već odrasli i svi vam se smeju 

Imate dosta lažnih prijatelja koji vama manipulišu jer ste lakoverni i naivni, ali vi ne umete da se opametite, a ni da shvatite da vam oni ne žele dobro i sreću, i da vas uopšte ne vole, te da se samo vešto pretvaraju, i da ćete vi jedini da nastradate, iako niste ni za šta konkretno „ni krivi niti bilo kome dužni“. 

Sanjati da tučete neku životinju koja je bespomoćna i svi vas zbog toga osuđuju i mrze 

Uvredio vas je neko prema kome ste se postavili inferiorno i ponizno, te ste dopustili da vas baš i „gazi“, jer je to osoba od koje zavisite, ali ste se iznenadili koliki je stepen njene zlobe, i imate i vi baš veliku želju da se za sve osvetite na neki način, i da osetite da i taj neko „pati i moli“. 

Sanjati da vas tuče osoba koja je „manja i slabija od vas“ ali ne želite da joj uzvratite 

Imaćete neke skore svađe i sukobe sa osobama sa kojima sarađujete, jer stalno vama daju da vi radite one najteže i najgore zadatke, a sve zasluge i marterijalnu dobit uzimaju sebi, dok vama i ostaju samo „mrvice“, i u vama „tinja bes i nezadovoljstvo“, i samo je pitanje trenutka kada ćete da sve prekinete i da date otkaz, pa i po cenu toga da morate da pozajmljujete i da se mučite.

Sponzorisano

Loading...