Zet – šta znači sanjati zeta?

Kada je u pitanju zet na javi, i njegova simbolika, on i nije nešto upečatljiv i zanimljiv, te se samo obično odnosi na osobu koja je muž vaše ćerke ili sestre, i koja se povezuje sa „svađom sa taštom ili sa svastikom“.

Pogledajte u nastavku teksta šta znači sanjati zeta.

Šta znači sanjati zeta – zet kao predominirajući motiv u snovima 

Generalno posmatrano, snovi o zetu nisu učestali niti su posebno upečatljivi, te se i tumače kao pak pozitivni ili kao negativni na javi, ali najviše shodno nekoj datoj konkretnoj situaciji iz sna, koja i ima ovakav motiv kao dominantan odnosno glavni.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najčešći snovi o zetu, te data i analiza i značenja simbolike po sanjaricama i sanovnicima, bilo da je ona implikativna ili je sasvim indirektna.

Sanjati da vidite zeta koga na javi uopšte i nemate ali ste uvereni da vam je ta osoba zet 

Pretvarate se da ne vidite koliko ste zaista pogrešili u nekim svojim procenama, i koliko ste štete naneli i sebi i/ili drugima, ali vas takvo ponašanje i izbegavanje odgovornosti, neće spasiti od baš velikih posledica i odgovornosti, koje su sasvim neminovne i koje morate da snosite. 

Loading...

Sanjati da vidite svog zeta koga na javi imate i da nemate sa njim baš nikakvu interakciju 

Ne volite da se ponašate snishodljivo i da pravite nikakve „paktove i kompromise“, ali ćete zarad dobra svoje porodice ili firme za koju radite, morati da se malo i „spustite na zemlju“ i da počnete da se ponašate kao „timski igrač“, a ne da se stavljate u poziciju da ste bolji i vredniji nego drugi. 

Sanjati da razgovarate sa svojim zetom i da se pretvarate da ga slušate i da mu verujete 

Vama je jasno da vas ljudi naročito ne vole i da smatraju da ste preterano sitničava i baš kritična osoba, ali ćete da se posve i razočarate kada shvatite da su vas sabotirali i unazadili, upravo oni u koje ste najmanje sumnjali, i koje ste smatrali pravim i iskrenim prijateljima, i osloncem u svakoj neprilici. 

Sanjati da se tučete sa svojim zetom i da ste razočarani što se usudio da vam se suprotstavi 

Loading...

Ne podnosite laži i licemerje, i nikada se ne snebivate da otvoreno kažete ono što mislite, ali ste ovoga puta trebali da „prećutite i da se malo strpite“, jer ste se suprotstavili onima koji su opasniji i moćniji od vas, i koji će da vam se veoma oholo i podlo osvete, te i da vas pak sasvim unište. 

Sanjati da se žučno svađate sa svojim zetom i da ne volite što vam iskazuje nepoštovanje 

Vama će partner biti neveran, ali će što je još i gore, da „svu krivicu prebaci na vas“, te da vas on optuži za svoje postupke, i da vama zameri jer mu niste posvetili pažnje i vremena, i vi ćete biti u isti mah i vrlo razočarani, ali i ljuti i besni, i možete da reagujete afektivno, i onako kako ne biste i pomislili da ste u stanju. 

Sanjati da pevate i veselite se sa svojim zetom i uživate u njegovom društvu i šalama 

Ponašate se vrlo snishodljivo i podlo, jer ste uvideli odličnu priliku da sa malo rada i/ili truda, vi dobijete sve ono što ste naumili, ali ćete da zloupotrebite nečiju ljubav i poverenje, i nikada više ni nećete moći da se „vratite na staro“, jer vam osoba koju ćete da ponizite i iskoristite neće moći ni da zaboravi, a ni da oprosti takav podli čin manipulacije i izdaje. 

Sanjati da vaš zet zbog nečega plače i pati i vi pokušavate da ga utešite ali lažno i pretvorno 

Loading...

Potrebno vam je vremena da se „oporavite“ od nekih velikih gubitaka i emotivnih „slomova“, pa nećete moći dugo da dopustite nikome da vam se „približi“, i sasvim ćete da postanete očajni i/ili mrzovoljni, i oteraćete sve ljude od sebe. 

Sanjati da vidite svog zeta kao bolesnog ili povređenog i ne želite da mu uopšte pomognete 

Neko ko je vama drag ili bitan će da se uskoro i veoma teško razboli ili čak i da umre, i vi ćete da počnete da „krivite sebe“, jer smatrate da ste učinili premalo i da ste trebali da nekako sve vi „na vreme primetite i reagujete“, ali nikada niste nalazili vremena zbog svojih obaveza i problema. 

Sanjati da ste ubili svog zeta i da pokušavate da prikrijete svoj zločin i da slažete da je živ 

Lažete „svakoga koga možete“, i vi ste osoba koja je beskrupulozna i podmukla, ali koja se pak i uvek „izvuče sa svojim malverzacijama“, što drugi i primećuju i shvataju da sve to nije fer, ali ne mogu ništa da učine, osim da vas „potajno mrze“, te i da vas ogovaraju i kinje „iza leđa“. 

Sanjati da vam je zet mrtav i da ne znate kako da to saopštite svojoj i njegovoj porodici 

Pred nekim ste veoma važnim i teškim odlukama, i od svega što vi budete rešili, zavisiće i vaša budućnost i opšte dobro, ali ne možete da sebe krivite i ako pogrešite, jer je „na vama sav teret i pritisak“, i vi niste još uvek spremni da se suočite sa toliko velikim odgovornostima. 

Sanjati da ste iznenađeni što vas zet toliko poštuje i voli i spreman je da se za vas žrtvuje 

Nećete održati neka zadata obećanja, i vrlo ćete da razočarate osobe koje su u vas „polagale sve svoje nade“, te ćete da se pokajete i da pokušate sve da popravite, ali će na žalost da bude sve i prekasno, i nećete ništa moći da učinite da povratite poverenje koje ste izgubili u očima drugih. 

Sanjati da vas je zet razočarao jer je ostavio vašu ćerku ili sestru i otišao sa drugom ženom 

Morate da shvatite da „ne možete ništa da postignete na silu“, te da ako vas neko više ne voli i/ili ako je shvatio da treba da pronađe svoju slobodu i nekoga ko mu više „odgovara“, treba da takvu odluku ispoštujete i da se pokažete kao zrela osoba koja je spremna da se odrekne svoje sreće, i to zarad dobrobiti onoga koga još uvek istinski i iskreno voli.

Sponzorisano

Loading...